Gebelik olabilir mi

Size saldıran yok. Hekimseniz güzel bi üslupla bildiğiniz kadar yardımcı olmanız daha hoş olurdu. Burada herkes her şeyi bilmek zorunda değil adı üstünde forum..

Size saldıran yok. Hekimseniz güzel bi üslupla bildiğiniz kadar yardımcı olmanız daha hoş olurdu. Burada herkes her şeyi bilmek zorunda değil adı üstünde forum..
Yok canım birkaç tane mesaj geldi bu bayan hakkında herkese böyle saldırıyormuş maalesef insanları kışkırtıp sonra ceza aldırıyormuş

Evet pcos olmayıp her ay aynı belirtilerle adet gören çok arkadaşım var çok tanıdıklarım var ama yani ben her ay aynı belirtiler adet olurum

Evet pcos olmayıp her ay aynı belirtilerle adet gören çok arkadaşım var çok tanıdıklarım var ama yani ben her ay aynı belirtiler adet olurum
Söylediğim gibi çok normal her kadının bedeni farklıdır herkes aynı belirtileri yaşayacak diye birşey yok , pcos olmadığım halde günü gününe olmayıp adet gecikmesi yaşadığım zamanlar erken olduğum zamanlar oluyor ♡

Bence gecikmeyi beklemelisin kuzum bekleyemezsen sabah ilk idrarla yap artık varsa çıkar yumurtlama gününü biliyorsan ona göre hesaplayabilirsin 14 gün sonra test için bide geç döllenme olur diye 17 güne de çıkabilir
Bende pcos var bende düzenli adet görüyorum ve evet makine gibi her aynı belirtilerle regl oluyorum 28-30 arası mesela sen bakma kimseye sen vücudunu tanıyorsun kendini taniyosun inşallah güzel haber verirsin bize
Bu arada benim annem kadın doğum bölümünde kendisi asla bu şekilde konuşmaz ve adet belirtilerinin değişkenliği olabilir ama genelde kişinin sürekli belirtileri aynıdır şuan gebelik düşünüldüğü için psikolojik olarak fazla belirti arıyoruz buda çok normal
Namutenahii

Bence istediğin qibi konuşamazsın evet dediğine göre hekim olmuşsun ama duygusuz bir hekim olmuşsun çocuk hayali olan bir insanın umutları sana neden bu kadar battı mesela ben bunu anlamadım . Psikiyatriye görünmek elbetteki kötü bir şey değil bunu abartarak söylemen de verdiğin yemine aykırı demekki kendini geliştirmek ile sadece kitapları ezberleyerek ilerlemek arasında baya fark varmış sayenizde daha iyi anladım:) bütün insanların aç olduğu yaşamak istediği bir duygu vardır bunun üstünde düşünmesi teori üretmesi onu hasta yapmaz bu kadar kötü düşünmeyin bir hekim olarak yaklaşımınız hastalarınıza karşıda böyle ise üzülürüm bir insan olarak bu kadar öfkeyi içinizde barındırmayın sevgiyle kalın.

Bugün 5 saat falan idrara çıkmadım test yaptım kaset test bide erken gebelik testi 5 dakika sonra anlam veremedigim çizgi var ama kuruma çizgisini bilmiyorum artık gecikmeyi bekleyeceğim aynen demek istediğinde bu hafta çok güzel anlatmışsın ben de vücudunu bildiğim için ve uygulama kullandığım için kendim gibi belirti olduğu zaman önceki ayarı o da ondan sonraki aya bakıyorum aynı belirtiler var mı diye genelde hep aynı belirtiler olduğu için zaten benimle konu başlığında yazdım teşekkür ederim İnşallah güzel haberler veririm Rabbim isteyen herkese duyguyu tattırsın

İnşallah canım benim bu arada ovulasyon testiyle yumurtlamani takip edersene daha iyi olur bazen uygulamalar günleri tutturamiyor

Namutenahii Tek ayak cezası almışsın ama gerçekten doktorsan bırak bu mesleği senin gibi doktorları çekmek zorunda değiliz. Şifa bulmak için gittiğimiz hastanede azarlanıp geri dönüyoruz senin gibiler yüzünden! İki okudunuz diye kimseye sen klinik vakasın deme hakkı vermiyor. Ayrıca üslubundan gerçek hastan olsada nasıl davranacağın az çok belli bu doktorluk kimliği değil kişilik meselesi. Gebe kalmaya çalışan her kadın vücudunun sesini dinler ne var bunda bu sitede tonla kadın var aynı şekilde olan. Ayrıca evet çok büyük bir farklılık olmadıkça genelde her ay insanlar aynı belirtileri gösterir doktor olmuşsun sözde bunu bile bilmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…