- 1 Ekim 2024
- 91
- 70
-
- Konu Sahibi Kya sevval123
Size saldıran yok. Hekimseniz güzel bi üslupla bildiğiniz kadar yardımcı olmanız daha hoş olurdu. Burada herkes her şeyi bilmek zorunda değil adı üstünde forum..Hastanede olsak direkt konsülte ederdim ama buradan ancak söyleyebiliyorum, çünkü yapabileceğim bu kadar :) kendisine normal bir cevap yazan birine gözü dönmüş gibi saldırmanın başka bir çözümü yok, kendisinin ve çevresinin refahı için önemli.
Bende makina gibi aynı belirtilerle adet oluyorum :)) adet gecikmesi ve ya erken adet olmamı etkileyen sebebler stres,üzüntü, yediğimiz içtiğimiz vs olabiliyor yani demek istediğim herkesin bedeni farklı pcos değilim, pcos olup her belirtilerini yaşamayan da okudum :) gebelik çok istediği birşey ise buraya yazmak istemiş olabilir herkes gibi
Bende makina gibi aynı belirtilerle adet oluyorum :)) adet gecikmesi ve ya erken adet olmamı etkileyen sebebler stres,üzüntü, yediğimiz içtiğimiz vs olabiliyor yani demek istediğim herkesin bedeni farklı pcos değilim, pcos olup her belirtilerini yaşamayan da okudum :) gebelik çok istediği birşey ise buraya yazmak istemiş olabilir herkes gibi :)
Yok canım birkaç tane mesaj geldi bu bayan hakkında herkese böyle saldırıyormuş maalesef insanları kışkırtıp sonra ceza aldırıyormuşSize saldıran yok. Hekimseniz güzel bi üslupla bildiğiniz kadar yardımcı olmanız daha hoş olurdu. Burada herkes her şeyi bilmek zorunda değil adı üstünde forum..
Evet pcos olmayıp her ay aynı belirtilerle adet gören çok arkadaşım var çok tanıdıklarım var ama yani ben her ay aynı belirtiler adet olurumBende makina gibi aynı belirtilerle adet oluyorum :)) adet gecikmesi ve ya erken adet olmamı etkileyen sebebler stres,üzüntü, yediğimiz içtiğimiz vs olabiliyor yani demek istediğim herkesin bedeni farklı pcos değilim, pcos olup her belirtilerini yaşamayan da okudum :) gebelik çok istediği birşey ise buraya yazmak istemiş olabilir herkes gibi :)
Yok canım birkaç tane mesaj geldi bu bayan hakkında herkese böyle saldırıyormuş maalesef insanları kışkırtıp sonra ceza aldırıyormuş
Söylediğim gibi çok normal her kadının bedeni farklıdır herkes aynı belirtileri yaşayacak diye birşey yok , pcos olmadığım halde günü gününe olmayıp adet gecikmesi yaşadığım zamanlar erken olduğum zamanlar oluyor ♡Evet pcos olmayıp her ay aynı belirtilerle adet gören çok arkadaşım var çok tanıdıklarım var ama yani ben her ay aynı belirtiler adet olurum
Bence gecikmeyi beklemelisin kuzum bekleyemezsen sabah ilk idrarla yap artık varsa çıkar yumurtlama gününü biliyorsan ona göre hesaplayabilirsin 14 gün sonra test için bide geç döllenme olur diye 17 güne de çıkabilirKızlar merhaba size bir şey sormak istiyorum her regl öncesi daha doğrusu 10 gün bazen de 7 gün kala göğüs hassasiyeti yaşarım bu ay hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım bu durumu yaşayıp hamile olan arkadaşlar var mı adetime bir gün var şu an aşırı bel ağrısı çekiyorum ve beyaz krem kivaminda akıntım var ama çok değil bu ay biraz farklı oldu ne göğüs hassasiyeti yaşadım ne doğru düzgün bir akıntı durumu yaşadım sadece yumurtlamadan birkaç gün sonra peynir kesiği akıntım oldu bir gün sürdü adetime 5 gün varken erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı şimdi tekrardan test yapsam çıkar mı regl bir gün var bu arada polistik over sendromu var bu ay ilk defa da doktorum tedaviye başladı letu ve glifor hap kullandım ondan dolayı olmuş olabilir mi bilmiyorum Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın
Bence istediğin qibi konuşamazsın evet dediğine göre hekim olmuşsun ama duygusuz bir hekim olmuşsun çocuk hayali olan bir insanın umutları sana neden bu kadar battı mesela ben bunu anlamadım . Psikiyatriye görünmek elbetteki kötü bir şey değil bunu abartarak söylemen de verdiğin yemine aykırı demekki kendini geliştirmek ile sadece kitapları ezberleyerek ilerlemek arasında baya fark varmış sayenizde daha iyi anladım:) bütün insanların aç olduğu yaşamak istediği bir duygu vardır bunun üstünde düşünmesi teori üretmesi onu hasta yapmaz bu kadar kötü düşünmeyin bir hekim olarak yaklaşımınız hastalarınıza karşıda böyle ise üzülürüm bir insan olarak bu kadar öfkeyi içinizde barındırmayın sevgiyle kalın.Karşımda sen benim hastam olmadığın için istediğim gibi konuşurum, burası bir forum ve sürekli mesleki kimliğimle her yerde her an hasta bakmıyorum, asıl hiçbir şey anlamadığın buradan belli. Ki seni inandırmak gibi bir çabam da yok, keyfin bilir. Psikiyatriye mutlaka görün unutma.
Bugün 5 saat falan idrara çıkmadım test yaptım kaset test bide erken gebelik testi 5 dakika sonra anlam veremedigim çizgi var ama kuruma çizgisini bilmiyorum artık gecikmeyi bekleyeceğim aynen demek istediğinde bu hafta çok güzel anlatmışsın ben de vücudunu bildiğim için ve uygulama kullandığım için kendim gibi belirti olduğu zaman önceki ayarı o da ondan sonraki aya bakıyorum aynı belirtiler var mı diye genelde hep aynı belirtiler olduğu için zaten benimle konu başlığında yazdım teşekkür ederim İnşallah güzel haberler veririm Rabbim isteyen herkese duyguyu tattırsınBence gecikmeyi beklemelisin kuzum bekleyemezsen sabah ilk idrarla yap artık varsa çıkar yumurtlama gününü biliyorsan ona göre hesaplayabilirsin 14 gün sonra test için bide geç döllenme olur diye 17 güne de çıkabilir
Bende pcos var bende düzenli adet görüyorum ve evet makine gibi her aynı belirtilerle regl oluyorum 28-30 arası mesela sen bakma kimseye sen vücudunu tanıyorsun kendini taniyosun inşallah güzel haber verirsin bize
Bu arada benim annem kadın doğum bölümünde kendisi asla bu şekilde konuşmaz ve adet belirtilerinin değişkenliği olabilir ama genelde kişinin sürekli belirtileri aynıdır şuan gebelik düşünüldüğü için psikolojik olarak fazla belirti arıyoruz buda çok normal
Namutenahii
İnşallah canım benimBugün 5 saat falan idrara çıkmadım test yaptım kaset tesbihe erken gebelik testi 5 dakika sonra annem beni yediğim için çizgi var ama kuruma çizgisini bilmiyorum artık gecikmeyi bekleyeceğim aynen demek istediğinde bu hafta çok güzel anlatmışsın ben de vücudunu bildiğim için ve uygulama kullandığım için kendim gibi belirti olduğu zaman önceki ayarı o da ondan sonraki aya bakıyorum aynı belirtiler var mı diye genelde hep aynı belirtiler olduğu için zaten benimle konu başlığında yazdım teşekkür ederim İnşallah güzel haberler veririm Rabbim isteyen herkese duyguyu tattırsın