- 6 Mart 2019
- 752
- 1.101
-
- Konu Sahibi komikmigeldiii
Yap artık benceKızlarrr, reglim 2 gün gecikti. Beyaz akıntım devam ediyor. Yumurtlamamın üstünden de tam 16 gün geçti. Sizce test yapmali miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim? Test yapsam şimdi çikar mi? Yardimm lütfennnn
Siz yaptiniz mi, ben birazdan erken gebelik testi yapacağimmm çok heyecanliyimYap artık bence
Yaptım silik çizgi çıktı perşembe kan vermeye gidicemSiz yaptiniz mi, ben birazdan erken gebelik testi yapacağimmm çok heyecanliyim
Bende aynı durumdayım sonuç ney merak ettim zamanda geçmiş baya ama belli olmuştur çoktanKızlarrr, reglim 2 gün gecikti. Beyaz akıntım devam ediyor. Yumurtlamamın üstünden de tam 16 gün geçti. Sizce test yapmali miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim? Test yapsam şimdi çikar mi? Yardimm lütfennnn
Merhabalar, gecikmemin 3. gününde test yaptım sonuç pozitif çikti. Şu an 9+2 günlük hamileyimBende aynı durumdayım sonuç ney merak ettim zamanda geçmiş baya ama belli olmuştur çoktan
Yaaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızMerhabalar, gecikmemin 3. gününde test yaptım sonuç pozitif çikti. Şu an 9+2 günlük hamileyim
Merhabalar, bugün ekim annelerinde gördümmmmmm ikimizde şüphelerimizde hakliymişizzzzz hayirli olsunnn çok sevindimmmYaptım silik çizgi çıktı perşembe kan vermeye gidicem
Merhaba yumurtlama günleriniz nasıl değerlendirdiniz benim 25 şubat çatlama oldu ne zaman doğru sonuç alabilirim acabaMerhabalar, gecikmemin 3. gününde test yaptım sonuç pozitif çikti. Şu an 9+2 günlük hamileyim
Aminnnn, Allah isteyen herkese versin insallahYaaa çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Yaaa merhaba evet merak edip baktım aslında size bendeMerhabalar, bugün ekim annelerinde gördümmmmmm ikimizde şüphelerimizde hakliymişizzzzz hayirli olsunnn çok sevindimmm
Ve bende 9+1 im bugün aynıyızMerhabalar, gecikmemin 3. gününde test yaptım sonuç pozitif çikti. Şu an 9+2 günlük hamileyim
İnannnn seni görmesem bile şu an karşılıklı konuşuyormuşuz gibi hissediyorum. Benzerliğe bak neredeyse her şey aynıYaaa merhaba evet merak edip baktım aslında size bendebu konuya girip duruyordum çok tebrik ederim çok sevindim bende inşallah sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi
Ve bende 9+1 im bugün aynıyız
Ben hiç yerleşme kanaması yaşamadimm, o yüzden bir bilgim yok maalesef bu konudaKızlar benim reglim 3 gün sürdü ve köyü renkte sürdü kahverengi gibi yerleşme olabilirmi
Testim var elimde yapsammı, yani yerleşme de n sonra pozitif çıkarmıBen hiç yerleşme kanaması yaşamadimm, o yüzden bir bilgim yok maalesef bu konuda
İnannnn seni görmesem bile şu an karşılıklı konuşuyormuşuz gibi hissediyorum. Benzerliğe bak neredeyse her şey aynıçok mutlu oldummmmm cinsiyeti öğrenir öğrenmez yazalım birbirimize
Yerleşme kanaması yaşamadım bilmiyorum. Adet gecikmesi oldu ise test yapın.Testim var elimde yapsammı, yani yerleşme de n sonra pozitif çıkarmı
Merhabalar sevgili kız kardeşlerim ve ablalarım…
Tam 12 gün önce yumurtlama günümdü ve yumurtlama günüm dahil o haftayı günaşırı değerlendirdik. Şimdi adetime ortalama 3 4 gün var ve 1 gündür alt karın ağrısı çekiyorum. Geçtiğimiz birkaç günde beyaz kremsi akıntılarım oldu. Ara ara kas ağrısı çekiyorum. Adet oluyormuşum gibi hissediyorum ama gidiyorum bakıyorum bir şey yok. Çocuk istiyoruz da acaba bu belirtiler doğrultusunda benimle tecrübelerini paylaşacak, durumumu yorumlayacak birileri var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim hepinize
Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhabalar sevgili kız kardeşlerim ve ablalarım…
Tam 12 gün önce yumurtlama günümdü ve yumurtlama günüm dahil o haftayı günaşırı değerlendirdik. Şimdi adetime ortalama 3 4 gün var ve 1 gündür alt karın ağrısı çekiyorum. Geçtiğimiz birkaç günde beyaz kremsi akıntılarım oldu. Ara ara kas ağrısı çekiyorum. Adet oluyormuşum gibi hissediyorum ama gidiyorum bakıyorum bir şey yok. Çocuk istiyoruz da acaba bu belirtiler doğrultusunda benimle tecrübelerini paylaşacak, durumumu yorumlayacak birileri var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim hepinize
Bir iki gün daha beklersen, eğer yerleşme kanamasıysa betahcg daha fazla yükselir ve garanti olur bence :)Testim var elimde yapsammı, yani yerleşme de n sonra pozitif çıkarmı
Aminnn çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÖncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBen birşey sormak istiyordum denediğiniz ilk aymı hamile kaldınız acaba?