- 31 Aralık 2023
- 495
- 955
- 26
-
- Konu Sahibi komikmigeldiii
Öncelikle Rabbim hayirlisını nasip etsinMerhabalar sevgili kız kardeşlerim ve ablalarım…
Tam 12 gün önce yumurtlama günümdü ve yumurtlama günüm dahil o haftayı günaşırı değerlendirdik. Şimdi adetime ortalama 3 4 gün var ve 1 gündür alt karın ağrısı çekiyorum. Geçtiğimiz birkaç günde beyaz kremsi akıntılarım oldu. Ara ara kas ağrısı çekiyorum. Adet oluyormuşum gibi hissediyorum ama gidiyorum bakıyorum bir şey yok. Çocuk istiyoruz da acaba bu belirtiler doğrultusunda benimle tecrübelerini paylaşacak, durumumu yorumlayacak birileri var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim hepinize
Çok teşekkür ederim geri dönüşün için daha ilk gebeleğim olacağı için pek bir bilgim yok açikcasiÖncelikle Rabbim hayirlisını nasip etsinbu belirtiler erken gebelik belirtisi olabilir. Adetine çok az kalmış erken gebelik testi deneyebilirsin.
Rica ederimÇok teşekkür ederim geri dönüşün için daha ilk gebeleğim olacağı için pek bir bilgim yok açikcasi
Belirtilerimiz aynii kremsi akinti ve ara ara kasık ağrisı ama gecikmwnin 17.gunundeyim az once idrar testi yaptim negatif 10.gun gecikme de kan vermistim o da negatif 3 gundur gogus uclarim sizliyo sokundugumda cizgiyi gormwden bu sefer kan vermicem diye soz verdim kendimeMerhabalar sevgili kız kardeşlerim ve ablalarım…
Tam 12 gün önce yumurtlama günümdü ve yumurtlama günüm dahil o haftayı günaşırı değerlendirdik. Şimdi adetime ortalama 3 4 gün var ve 1 gündür alt karın ağrısı çekiyorum. Geçtiğimiz birkaç günde beyaz kremsi akıntılarım oldu. Ara ara kas ağrısı çekiyorum. Adet oluyormuşum gibi hissediyorum ama gidiyorum bakıyorum bir şey yok. Çocuk istiyoruz da acaba bu belirtiler doğrultusunda benimle tecrübelerini paylaşacak, durumumu yorumlayacak birileri var mıdır? Şimdiden teşekkür ederim hepinize
Hah işte tam da öyle bende test yapmak istemiyorum hevesim kirilir diyeBelirtilerimiz aynii kremsi akinti ve ara ara kasık ağrisı ama gecikmwnin 17.gunundeyim az once idrar testi yaptim negatif 10.gun gecikme de kan vermistim o da negatif 3 gundur gogus uclarim sizliyo sokundugumda cizgiyi gormwden bu sefer kan vermicem diye soz verdim kendime
O zaman en güzeli regliniz gecikince direk kan vermekHah işte tam da öyle bende test yapmak istemiyorum hevesim kirilir diye
O zaman en güzeli regliniz gecikince direk kan vermekbeklemek zor ama en azından mi acaba kalmaz aklınızda. Umarım gebesinizdir
Yarın ilk idrarla dene bi hamilelik ve adet belirtileri hemen hemen aynıArkadaşlar takrardan merhaba bugün adet olmam gerekiyordu ancak olmadım, yumurtalamanın üstünden 14 gün geçti. Alt karın ağrım adet olacakmisim gibi ağrimaya devam ediyor ama tik yok. Karmasik bir sekilde afedersin ishal ve kabiz oluyorum. Ne zaman test yapmaliyim, yardimci olacak kimse yok mu?
Test yapmalısınız yarın ilk idrar ileArkadaşlar takrardan merhaba bugün adet olmam gerekiyordu ancak olmadım, yumurtalamanın üstünden 14 gün geçti. Alt karın ağrım adet olacakmisim gibi ağrimaya devam ediyor ama tik yok. Karmasik bir sekilde afedersin ishal ve kabiz oluyorum. Ne zaman test yapmaliyim, yardimci olacak kimse yok mu?
Erken mi diye korkuyorum tecrübesizim bu konuda teşekkür ederimTest yapmalısınız yarın ilk idrar ile
Evet insan ayirt edemiyor gerçektenYarın ilk idrarla dene bi hamilelik ve adet belirtileri hemen hemen aynı
Regl gecikmesi var erken değil ben dün yaptım silik çizgi çıktı çünkü adetime 6 gün var. Sizin regl gecikmiş yani yapabilirsiniz inşallah istediğiniz ne ise gerçek olurErken mi diye korkuyorum tecrübesizim bu konuda teşekkür ederim
Ayyyy hayirlisi olsun insallah sizin içindeRegl gecikmesi var erken değil ben dün yaptım silik çizgi çıktı çünkü adetime 6 gün var. Sizin regl gecikmiş yani yapabilirsiniz inşallah istediğiniz ne ise gerçek olur
İnşallah sağolunAyyyy hayirlisi olsun insallah sizin içinde
Yaaaaa masallah allah bağislasin, allah hiçbir evi çocuksuz birakmasin inşallah çok öpüyorum kuzumuİnşallah sağolun4 yaşında kızım var kardeş gelir inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim.Yaaaaa masallah allah bağislasin, allah hiçbir evi çocuksuz birakmasin inşallah çok öpüyorum kuzumu
Cesaret edebilirsem hemen haber vereceğimİnşallah çok teşekkür ederim.Siz de yarın mutlaka yapın testi haber edin güzel haberle gelinnn