Bariz var bence, hem de 2 gün kala süperRegle 2 gun kala 5 liralık testlerden yaptım hafif silik çizgi hamilelik var mı
Bu mu hafif çizgiRegle 2 gun kala 5 liralık testlerden yaptım hafif silik çizgi hamilelik var mı
Teşekkürler. Beklemiyordum o anlık oyleBu mu hafif çizgihamilesiniz hayırlsıı olsun☺
hayırlı olsun sağlıkla doğar inşallah.Az önce tekrar test yaptım, koyulaşmış ikinci çizgi var galiba.
Çok teşekkürler amin inşallahhayırlı olsun sağlıkla doğar inşallah.
Bugün tekrarladım testi daha koyu çıktı hafta içi doktora görüneceğimBence hamilesin erken gebelik testi olanlardan yap
Iyi olur. Saglik ocaginda kan versen bile yeterli. Hayırlı olsunBugün tekrarladım testi daha koyu çıktı hafta içi doktora görüneceğim
Benim geçen ay sabah yapıp negatif diye attığım bir test akşam işten eve geldiğimde çift çizgiydi ama sonraki gün regl olmuştum. 10dk sonrasını dikkate almayın diyorlar zaten.Benimde saatler sonra böyle çıktı testim ilk 10 dakika içinde çıkmadığı için umut yoktur demi yarın test yapıcam bende
Teşekkür ederimIyi olur. Saglik ocaginda kan versen bile yeterli. Hayırlı olsun
Evet beklicem artık mecburen zaten olmazsa adet olurumBenim geçen ay sabah yapıp negatif diye attığım bir test akşam işten eve geldiğimde çift çizgiydi ama sonraki gün regl olmuştum. 10dk sonrasını dikkate almayın diyorlar zaten.
Sabah bir daha yapın isterseniz, belirtiniz var mı hiç? Kaç gün geçti regliniz?Evet beklicem artık mecburen zaten olmazsa adet olurum
1 gun sonra çıkıyor cogu zaman. Acilde 2 saate cikiyor ama pandemi de bence gitmeyinTeşekkür ederimSağlık ocağında hemen çıkıyor mu sonuç biliyor musunuz?
Ya belirtilerim var ama adet gibi bir şeyler hissediyorum, hiç hamilelik geçirmediğim için ayırt edemiyorum, bugün adet günümdü ve en belirgin belirtim sol kasığımda ağrı var , ğöğüslerim ağrıyor,Sabah bir daha yapın isterseniz, belirtiniz var mı hiç? Kaç gün geçti regliniz?
Yok acili meşgul etmem zaten acil olmayan bir şey için1 gun sonra çıkıyor cogu zaman. Acilde 2 saate cikiyor ama pandemi de bence gitmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?