Açıkçası bunu da düşündüm, yumurtlama testi kullanmadım. Sadece takvim uygulamasına ve fiziksel belirtilerime göre yumurtlama günüm olduğuna inandığım günün öncesi ve sonrası birkaç günü değerlendirdik. Sonraki haftalar biraz saldık yani, denk gelmiş midir bilemedim.Geç döllenme gibi canım.
Ya gerçekten öyle mi dersiniz?bi kaç gün sonra yeniden test yaptır.:)
hadi hayırlı olsun inşallah hamilesin:)
Açıkçası bunu da düşündüm, yumurtlama testi kullanmadım. Sadece takvim uygulamasına ve fiziksel belirtilerime göre yumurtlama günüm olduğuna inandığım günün öncesi ve sonrası birkaç günü değerlendirdik. Sonraki haftalar biraz saldık yani, denk gelmiş midir bilemedim.
Hiçbir belirtim de olmayınca ben bu ay da olmadı moduna çoktan girmiştim, test var evde diye yaptım regl olacağım diye bekliyordum hatta bir an önce olsa da soğan kürü yapsam düzensizlik için diye düşünüyordum.Öyle olmuş bence. Benimde adet döngüm sizinki gibiydi ikinci gebeliğim geç döllenme oldu.
Teşekkür ederimBence kesinlikle pozitif. Yumurtlama dönemin geç olmuş büyük ihtimal. Kan ver direk için rahat etsin bnce
Sağlıkla kucağınıza alınBenimde adetime 4 gün kala böyle çıkmıştı pozitif görünüyor
Sağlıkla kucağınıza alınbirkaç güne netleşir inşallah benimki de.
geç döllenme olabilir canım ama gebe olmayabilirsinde pazartesi kan testi yaptır bence varsa kesin cikarMerhaba kızlar,
Evliliğimizde yaklaşık 1,5 yılı doldurunca biz de ufaktan bebek düşünmeye başladık. 2 ay önce korunmayı bıraktık. Geçen ay 1 hafta gecikme de olsa testlerim hep negatif çıkmıştı ve zaten sonunda da adet oldum. Bu ay yine takvim uygulamasına göre hesapladığım battan önceki birkaç gün test yaptım hepsi bembeyaz negatif çıktı. Burdaki okuduklarımdan çok çok silik de olsa eğer olsaydı mutlaka çıkardı kanısına varmıştım açıkçası ve bir daha test yaptım. Dün battan sonraki 5. Günümdü. Hala regl olmadım. Akşam saatlerinde, elimde de test vardı birden yapsam mı bir tane daha dedim ve 1 dk geçmeden silik de olsa bir ikinci çizgi gördüm. Bu saatte böyle çıkıyorsa sabah ilk idrarla koyu çıkar dedim. Bu sabah yine yaptım ama yine silik çıktı.kimyasal gebelikten korkuyorum açıkçası. Bu arada Pcos yok ama adet döngülerim standart değil 35-40 gün arası değişiyor. Bugün tam 40. Günüm. Testlerim şu şekilde.
Ne dersiniz? Normal mi?
Az önce tekrar test yaptım, koyulaşmış ikinci çizgi var galiba.Geçen ay ben 8 gun geciktim. Belki hamileyimdir diye gecikmenin 5 günü test yaptım. Negatif silik çizgi bile yok. Sonra regl zaten. Siz de silik çıktığına gire hamilelik olabilir diye dusunuyroim
Çok güzel sağlıkla kucağınıza alınAz önce tekrar test yaptım, koyulaşmış ikinci çizgi var galiba.
Çok teşekkür amin inşallah.Çok güzel sağlıkla kucağınıza alın
Tebrikler gebesinizAz önce tekrar test yaptım, koyulaşmış ikinci çizgi var galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?