Gebelik mi bozuk test mi kafam karıştı

Susmuyorr

Sen kalbime denk gelen küçücük şey👼🏻
Pro Üye
Anneler Kulübü
28 Ağustos 2020
8.504
37.608
498
Merhaba kızlar,
Evliliğimizde yaklaşık 1,5 yılı doldurunca biz de ufaktan bebek düşünmeye başladık. 2 ay önce korunmayı bıraktık. Geçen ay 1 hafta gecikme de olsa testlerim hep negatif çıkmıştı ve zaten sonunda da adet oldum. Bu ay yine takvim uygulamasına göre hesapladığım battan önceki birkaç gün test yaptım hepsi bembeyaz negatif çıktı. Burdaki okuduklarımdan çok çok silik de olsa eğer olsaydı mutlaka çıkardı kanısına varmıştım açıkçası ve bir daha test yaptım. Dün battan sonraki 5. Günümdü. Hala regl olmadım. Akşam saatlerinde, elimde de test vardı birden yapsam mı bir tane daha dedim ve 1 dk geçmeden silik de olsa bir ikinci çizgi gördüm. Bu saatte böyle çıkıyorsa sabah ilk idrarla koyu çıkar dedim. Bu sabah yine yaptım ama yine silik çıktı. kimyasal gebelikten korkuyorum açıkçası. Bu arada Pcos yok ama adet döngülerim standart değil 35-40 gün arası değişiyor. Bugün tam 40. Günüm. Testlerim şu şekilde.
Ne dersiniz? Normal mi?

Eklentiler

• B053848E-5BA6-4F4D-9207-C8660FD93F52.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 362
Geç döllenme gibi canım.
Açıkçası bunu da düşündüm, yumurtlama testi kullanmadım. Sadece takvim uygulamasına ve fiziksel belirtilerime göre yumurtlama günüm olduğuna inandığım günün öncesi ve sonrası birkaç günü değerlendirdik. Sonraki haftalar biraz saldık yani, denk gelmiş midir bilemedim.

bi kaç gün sonra yeniden test yaptır.:)
hadi hayırlı olsun inşallah hamilesin:)
Ya gerçekten öyle mi dersiniz?
Aksi gibi yarın da şehir dışındayım, pazar günü ya da Pazartesi sabahı yapayım en iyisi bir daha. Peki test markası fark eder mi?

Öyle olmuş bence. Benimde adet döngüm sizinki gibiydi ikinci gebeliğim geç döllenme oldu.

Öyle olmuş bence. Benimde adet döngüm sizinki gibiydi ikinci gebeliğim geç döllenme oldu.
Hiçbir belirtim de olmayınca ben bu ay da olmadı moduna çoktan girmiştim, test var evde diye yaptım regl olacağım diye bekliyordum hatta bir an önce olsa da soğan kürü yapsam düzensizlik için diye düşünüyordum.
Hayırlısı olsun bakalım, birkaç gün sonra çıkar ortaya.

Bence kesinlikle pozitif. Yumurtlama dönemin geç olmuş büyük ihtimal. Kan ver direk için rahat etsin bnce

Bacaklarım ve kalçam ağrıyor, kasıklarım sert gibi. Göğüslerim regl olacakmışım gibi hafif dolgunlaştı ama ağrı yok. Midemde yanma oluyor. Yarın test yapacağım tekrar.

geç döllenme olabilir canım ama gebe olmayabilirsinde pazartesi kan testi yaptır bence varsa kesin cikar

Geçen ay ben 8 gun geciktim. Belki hamileyimdir diye gecikmenin 5 günü test yaptım. Negatif silik çizgi bile yok. Sonra regl zaten. Siz de silik çıktığına gire hamilelik olabilir diye dusunuyroim

Geçen ay ben 8 gun geciktim. Belki hamileyimdir diye gecikmenin 5 günü test yaptım. Negatif silik çizgi bile yok. Sonra regl zaten. Siz de silik çıktığına gire hamilelik olabilir diye dusunuyroim
Az önce tekrar test yaptım, koyulaşmış ikinci çizgi var galiba.

Eklentiler

• 3AF9B429-12E2-4190-BCBF-6AF309316BC0.webp
    110,2 KB · Görüntüleme: 229
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…