Gebelik,kürtaj,evlatlık... Kafam çok karışık

Kötü bişey yoktur inşallah bugun gidersen kalp atışı başlamıştır belki biz de duymadık duyarız ümidiyle bugun hastaneye gitcez
İnşallah duyarsınız canım sana düşük riskinden falan bahsetmediler değil mi

İnşallah duyarsınız canım sana düşük riskinden falan bahsetmediler değil mi
Yok çok şükür denmedi öyle birşey doktor bize hep tavşan gibisiniz dıyo eşime de hanımın çok üretken dıyo sende gençsin kanaman olmadığı sürece korkma ilk 12 haftayı Bi atlatalım inşallah Allaha emanet bebeklerimiz

Ahahah tavşan gibi mii ne tatlı :) başka çocuğun var mı canım senin :) inşallah bana da bugün bişey demezler ağrılarım da normaldir :)

Ahahah tavşan gibi mii ne tatlı :) başka çocuğun var mı canım senin :) inşallah bana da bugün bişey demezler ağrılarım da normaldir :)
Ya ben iki gebelik daha geçirdim ilki 18 haftalık tı Akdeniz anemimiz oldugu için yaşamadı suni sancıyla doğum yaptım ikinci gebeliğim de 6.haftamda boş gebelik gibi dedi 9.haftaya kadar beklemek istedim Dr dedi ki seni zehirleyebilir kürtaj oldum.tam tüp bebeğe başladık iğnelere başlancaktı sözde bu ay ama korunurken hamile kaldım çok dua edıyorum ki aynılarını yaşamayım bu sefer.

Üzülme stres yapma bebeğin etkilenmesin canım korunurken kaldıysan vardır allahımın bi bildiği inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin bebeğini kucağına alırsın inşallah ♥

kimse evladına kıyamaz bak sen kıyabiliyor musun? ailende bir gün bunu unutacak Allah utandırmasın verdiğin karardan bence doğru bi seçim yaptın en azından babası ve sen birliktesiniz güçlü duruşunuz bir ömür olsun inşallah.

Üzülme stres yapma bebeğin etkilenmesin canım korunurken kaldıysan vardır allahımın bi bildiği inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin bebeğini kucağına alırsın inşallah ♥
Amin inşallah aynen hep öyle düşünüyoruz zaten bebeğim hasta bile olsa başımızın üstünde yeri var ilik nakli olur

Kimi insanlar var doğurup bırakıyorlar ya da keyfe keder aldırıyorlar ben kıymamayı tercih ettim arkadaşım inşallah bebeğimizde sağlıklı vatanına milletine hayırlı bi evlat olur. Allah herkese nasip etsin sana da teşekkür ediyorum iyi dileklerin için arkadaşım,gönlünden ne geçiyorsa onun olması duasıyla.. :)

Amin inşallah aynen hep öyle düşünüyoruz zaten bebeğim hasta bile olsa başımızın üstünde yeri var ilik nakli olur
Tabiki öyle hem şuanlık bi risk yoksa 12. Haftayı geçtikten sonra çokta risk kalmıyormuş inşallah sağsalim kucağına alırsın canım

Tabiki öyle hem şuanlık bi risk yoksa 12. Haftayı geçtikten sonra çokta risk kalmıyormuş inşallah sağsalim kucağına alırsın canım
İnşallah sende kucagına alırsın 12.haftama gelince Cvs yapılacak bebek sağlıklı mı hasta mı bakacaklar

ben 6 yıllık evliyim 3 yıl uğraştım olsun diye bu ay 7 haftalıkken düştü. Nasip değil demekki daha zamanı var. Bak sen mucize yaşamıssın resmen tek seferde hamile kalmak kolay değil. Herşey nasip kısmet ziyan etmeyin kendinizi de çocuğunuzu da Allah bir ömür mutlu etsin.

Amin inşallah hayırlı bi ömrü olur yavrumun sende üzülme vardır bir hayır demekki hamile kalabiliyormuşsun bir sorunun yokmuş inşallah çok geçmeden kavuşursun bebeğine en kısa zamanda,Rabbim hayırlı evlat nasip etsin

Bugun yine gittim hamile değilmişim patolojiye numune gönderdiler artık yine olmazsa aşılama yapcam bakalım
Canım hormonlarında bir sorun var mı onlara da baktırdın mı mesela benim Lh Fsh'tan 3 kat yüksekmiş hamileliği zorlartırıyormuş ama rabbim ilk ilişkimde verdi.. belki de ondan olabilir hamile kalmakta hormonlar prolaktin lh fsh amh tsh tiroid falan hepsi çok önemliymiş bugün doktorum baya bi bilgilendirdi ve mutlaka başka doktorlara da git canım bi doktorla kalma görüş al sürekli başka doktorlardan

Canım adetimin 3. Günü onları yapacaklarmış ben bi sorun olduğunu bilmiyorum çok testler yaptırdım ama son 6 ayda yaptırmadım yenilenecek 1 ay sonra patoloji sonucu çıktıktan sonra bakıcam artık sorun ne eşimde üroloji ye gitmesi gerekiyormuş artık bi çözümünü bulunca ama moralim çok bozuk

Canım niye üzülüyorsun ki boşver önemseme yaşın genç,görünen bi sorunun yok inşallahta çıkmaz kimi insanlarda ne sorunlar var da allah veriyor sen stres yaptıkça olmaz ki zaten gebeliğin en büyük düşmanı stres burda çok konu okudum sende bakın yıllarca deneyip akışına bıraktıktan sonra gebe kalan çok üye var sen bebek odaklı düşünme olmayacakmış gibi düşün normal hayatına devam et ertesi ay bi bakmışsın ikizlere hamilesin :)

Rabbim nasip etsin ben kendime değil de eşime üzülüyorum bugün ağladı kendime kızdı m bu ay çok ümitlendik die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…