• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik,kürtaj,evlatlık... Kafam çok karışık

Belki bu bir imtihan olablr inşallah aldırmassın ve kimseye vermessin güzelce dogurursun çok üzülüyorum bu şekilde düşünlere ben 8 aylık evligim çocuk istiyoruz bu ay günüm geçti o kadar çok istiyorum inşallah tahlil yaptm yarın sonuçları Alcam inşallah mutlu haberler alırım sende yanlış bşy yapma lütfennn içim cız etti yemin ediyorum dua edin bna

Belki bu bir imtihan olablr inşallah aldırmassın ve kimseye vermessin güzelce dogurursun çok üzülüyorum bu şekilde düşünlere ben 8 aylık evligim çocuk istiyoruz bu ay günüm geçti o kadar çok istiyorum inşallah tahlil yaptm yarın sonuçları Alcam inşallah mutlu haberler alırım sende yanlış bşy yapma lütfennn içim cız etti yemin ediyorum dua edin bna
Canım keşke hepsini okusaydın ben aldırma taraftarı değildim babasıyla birlikte bu ay sonu da geçiyoruz evimize. Ama düşük tehlikem var doktor ümitlenme falan dedi. Yani anlayacağın ben de kaybediyorum bebeğimi. Ayrıca ben buraya acınması için yazmadım. Ama inşallah sen mutlu olursun bak ne güzel gününde geçmiş inşallah bebeğin seninledir. Belirtin falan var mı.

Şunun şurasında nikaha ve düğüne ne kalmış kimseye birşey ispatlamak zorunda da değilsin bebek rızkıyla gelir ona güzel şekilde bakacağına eminim aklından evlatlık vermeyi falan çıkarmalısın bence zaten doğurduktan sonra da veremiceksin emin ol hatta nasıl böyle birşey düşündüm ben diye kendini suçlucaksın. Sana verilen mucizenin kıymetini bil bu sitede kaç bayan bebek hayaliyle yanıp tutuşuyor buna bende dahil. Sen çok şanslısın bu konuda bence bunun değerini bil canım

Canım keşke hepsini okusaydın ben aldırma taraftarı değildim babasıyla birlikte bu ay sonu da geçiyoruz evimize. Ama düşük tehlikem var doktor ümitlenme falan dedi. Yani anlayacağın ben de kaybediyorum bebeğimi. Ayrıca ben buraya acınması için yazmadım. Ama inşallah sen mutlu olursun bak ne güzel gününde geçmiş inşallah bebeğin seninledir. Belirtin falan var mı.
canım bnm ben sana nie acım sadece üzüldüm hepsini okudum bide sadece kararsız kaldın için öyle dedim belirti var amin Allah razı olsun

Şunun şurasında nikaha ve düğüne ne kalmış kimseye birşey ispatlamak zorunda da değilsin bebek rızkıyla gelir ona güzel şekilde bakacağına eminim aklından evlatlık vermeyi falan çıkarmalısın bence zaten doğurduktan sonra da veremiceksin emin ol hatta nasıl böyle birşey düşündüm ben diye kendini suçlucaksın. Sana verilen mucizenin kıymetini bil bu sitede kaç bayan bebek hayaliyle yanıp tutuşuyor buna bende dahil. Sen çok şanslısın bu konuda bence bunun değerini bil canım
Canım benim ben bebeğimi kimseye vermeyi düşünmüyorum ailemi de karşıma almaya hazırdım ama malesef ki düşükle sonuçlanacakmış yine de allahtan ümit kesilmez rabbim bebeğimi korusun isteyen herkese de versin inşallah

Canım benim ben bebeğimi kimseye vermeyi düşünmüyorum ailemi de karşıma almaya hazırdım ama malesef ki düşükle sonuçlanacakmış yine de allahtan ümit kesilmez rabbim bebeğimi korusun isteyen herkese de versin inşallah

en iyisini yaparsın ilk sayfada o şekilde okudum ona istinaden yaptım yorumu. inşallah sıkıca tutunur bebeğin sana düşük olmaz umudunu kaybetme yinede herşeyin hayırlısı olsun hakkında

Yaaa allah akıl fikir versin çıkmış aldırmaya kıyamıyorum diyosun evlatlık vermeyi göze alıyosun sonra da çıkıp evlatlık vereceğin çocugun düşükle sonuçlanacığı için üzüldüğünden bahsediyorsun
Bu formlarda deli gibi çocuk için çıldıran insanlar var biri de benimm 1 yıldır deli gibi ugraşıyorum senin gibilerin varlığına bile tahammülüm yok
YAZMAYIN ARKADAŞLAR BÖYLELERİNİ DİKKATE BİLE ALMAMAK LAZIM

Yaaa allah akıl fikir versin çıkmış aldırmaya kıyamıyorum diyosun evlatlık vermeyi göze alıyosun sonra da çıkıp evlatlık vereceğin çocugun düşükle sonuçlanacığı için üzüldüğünden bahsediyorsun
Bu formlarda deli gibi çocuk için çıldıran insanlar var biri de benimm 1 yıldır deli gibi ugraşıyorum senin gibilerin varlığına bile tahammülüm yok
Allah akıl fikir asıl sana versin biraz terbiyeni takın,bütün mesajları okusaydın zaten anlardın aldırmayacağımı doğurup bakacağımı herşeye negatif bakmak zorunda mısın acaba canım çocuğun yok diye içindeki nefreti kusmaya gelmişsin belli benim buraya girip girmeyeceğime sen karar veremezsin sen kim oluyosun pardon? Çocuğun olmuyor diye içindeki kini bana boşaltmana izin veremem belki benden yaşça büyüksün belki de benden daha olgunsun benim buraya yazma sebebim çıkmazda oluşum bi yol arayışım sağolsun burda iyi niyetli insanlar bana yol gösterdi ve çocuğumu aldırmayı da vermeyi de düşünmüyorum burdaki insanlar aklımı başıma getirdi. Ama sen neden bu kadar negatifsin onu anlayamadım allah sana da versin inşallah rabbim senin kucağını boş bırakmaz ama bu kadar negatiflikle ters yaklaşımla insanları kaybedip kırarsın kaldı ki yorumunu belirttiğin içindeki nefretini kustuğun insan yani ben bebeğimi kaybediyorum sen benim şuan ne halde olduğumu biliyor musun acaba?

Canım ben sonrasında evlatlık vermeyeceğimi bebeğime bakacağımı babasıyla bi yuva kurduğumuzu evimize çıktığımızı bebeğimizi beklediğimizi dile getirdim ama demekki sen sadece olumsuz yorumları okumuşsun yazık gerçekten çok çok çok yazık ben çocuğumu verip vermemek hakkında fikir istedim çocuğumu vericem kesinlikle istemiyorum demedim yorumları düzgün oku ve tartarak cevap yaz ama inşallah allah sana benim yaşadıklarımı yaşatmasın evlat veripte almasın inşallah sağlıklıca doğurursun.

Benimde senin gibi negatif insanların yorumlarına tahammülüm yok bu kadar insan benimle dertleşti yol gösterdi sen bilerek benim canımı yakmaya çalışıyosun ya allah seni bildiği gibi yapsın ben başka bişey demiyorum

en iyisini yaparsın ilk sayfada o şekilde okudum ona istinaden yaptım yorumu. inşallah sıkıca tutunur bebeğin sana düşük olmaz umudunu kaybetme yinede herşeyin hayırlısı olsun hakkında
İnşallah canım benim sürekli progestan vuruluyorum kanamayı önlemeye çalışıyoruz iştahsızım damardan besleyeceklerini söylediler rabbim benim bebeğimi korusun onu benden almasın inşallah isteyen herkese de nasip etsin çocuk rabbim kimseyi bu acıyla sınamasın

Yapacak bir şey yok canım çıkıcaksınız ailelerinize söyleyeceksiniz.Nikah Nisan sonu düğünü de öne çekersiniz tamam işte bir ara birileri konuşur sonra onlarda unutur.
Canım kimseyle konuşmamıza gerek yok ben ailemi karşıma aldım ki onlar da bebeğimi kabul etmiyorlar benim eşimin durumu var kimseye ihtiyacım yok ben bebeğime en güzel şekilde bakacağım onunla büyüyeceğim inşallah allah isteyen herkese de versin bebek rabbim evlatla sınamasın kimseyi.

canım bnm ben sana nie acım sadece üzüldüm hepsini okudum bide sadece kararsız kaldın için öyle dedim belirti var amin Allah razı olsun
Canım benim ben belki sana biraz ters yaklaşmış olabilirim özür dilerim stres altındayım biraz ama rabbime yürekten dua ediyorum inşallah seninde bebeğin olur sağsağlim kucağına alırsın inşallah canım benim allah güzel gönlüne göre versin

Back