- 3 Şubat 2018
- 432
- 393
- 103
- Konu Sahibi Lazkizii54
Benim arkadaşım evlendiginde 3 aylik hamileydi dogumdan sonra da herkese 6 aylik dogdu dedi ve kimsede bisey demedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah istediğiniz miktarda para bulursunuz. amin sende bana dua et benm bebeğimin hasta olma riski var %25 umarım ikimizin de gönlüne göre olur herşey. doğumlarımız da yakın olcak gibi.. Bundan sonra duamdasın her zamanŞimdi çok tepkisini gösteremiyor ama ilerde her ay doğum günü kutlayacakmışız onun için :) bi büyüsün karnım canım dua eder misin bana para bulunsun kendi evimize geçelim sağ sağlim dünyaya gelsin meleğimiz allah sana da hayırlı doğum nasip etsin inşallah hamileliğinde ayağına taş değil toz bile değmesin.
Nikahı şimdi yapıyoruz düğüne daha var,ayrıca aileler arasında anlaşmazlık varBenim arkadaşım evlendiginde 3 aylik hamileydi dogumdan sonra da herkese 6 aylik dogdu dedi ve kimsede bisey demedi
Canıım benim teşekkür ederim bende her duamda seni de katıcam inşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar inşallah hasta olmaz Allahım evlatlarımızı korusun herşey gönlümüzce olsun canım benimİnşallah istediğiniz miktarda para bulursunuz. amin sende bana dua et benm bebeğimin hasta olma riski var %25 umarım ikimizin de gönlüne göre olur herşey. doğumlarımız da yakın olcak gibi.. Bundan sonra duamdasın her zaman
Ne kadar aciz bi kadın olduğunu yazdıklarınla belli ediyosun zaten. Çocuk istiyoruz dedik ama şuan istiyoruz demedik. Ailelerimizdeki sorunları sen nerden bileceksin ki ayrıca sanane? Senin yargılamana ihtiyacım yok,ileride annem olunca gayette güzel bakarım bebeğime,ilerde olmamasını temenni etmek hemcinsim olarak çok çok adice bi davranış. Sen kimsin ki benim ileride çocuk sahibi olup olmamam hakkında yorum yapacaksın? Haddini aşma istersen ılımlı konuşanlarla çok güzel dertleşiyoruz ama senin gibi sinirini başkasına kusanlarla anlaşamıyoruz ne yazıkki hormonlar tavan yapmış tatlım belli :)Şaka gibi konu .
Sözlüsün , bebek istiyorsunuz oluyor ama aileye söylemeye cesaretiniz yok
Ee sevişecek cesareti nerden buldun diye sorarlar adama ?
Yarın öbürgün o çocugun evlatlık verildiğini duyan aileler daha mı ılımlı bakacak size ?
Kaldı ki bilinçsizce bebek istiyoruz diyip buna kaşkışmanız bile hatayken .
Kendi isteklerinizin , şu kadarcık canın bile arkasında duramamak çok acizce .
Kürtaj olman ilerde olmamasından iyidir
En azından şu kadar küçük hesaplar yapan insanlara bu mucizeler bile çok .
Amin inşallah Allah razı olsun doğum yapınca haberleşiriz ikimizdeCanıım benim teşekkür ederim bende her duamda seni de katıcam inşallah bebeğin sağlıklı bir şekilde doğar inşallah hasta olmaz Allahım evlatlarımızı korusun herşey gönlümüzce olsun canım benim
Canım benim inşallah vermek ya da aldırmak zorunda kalmam meleğime o kadar alıştık ki ikimizde hiç içimden gelmiyor aldırma konusu geçince bile ağlamaya başlıyorum rabbim yol göster imkan göster çocuğuma en güzel şekilde bakiyimValla bana gore evlatlik verme o bebek büyüdügü zaman evlatlik oldugunu ogrendiginde o cocuk icin nasil bir gelecek olur ki bence hemen evlen ve yuvani kur bak benim gibiler evlat sahibi olmak icin neler yapmiyo ki cocuguna sahip cik
İnşallah doğururum kız :) haberleşelim cinsiyet öğrenirsek hatta :)Amin inşallah Allah razı olsun doğum yapınca haberleşiriz ikimizde
Kişi kendinden bilir işi diyorsun yani , hımm.. Anlıyorum..Ne kadar aciz bi kadın olduğunu yazdıklarınla belli ediyosun zaten. Çocuk istiyoruz dedik ama şuan istiyoruz demedik. Ailelerimizdeki sorunları sen nerden bileceksin ki ayrıca sanane? Senin yargılamana ihtiyacım yok,ileride annem olunca gayette güzel bakarım bebeğime,ilerde olmamasını temenni etmek hemcinsim olarak çok çok adice bi davranış. Sen kimsin ki benim ileride çocuk sahibi olup olmamam hakkında yorum yapacaksın? Haddini aşma istersen ılımlı konuşanlarla çok güzel dertleşiyoruz ama senin gibi sinirini başkasına kusanlarla anlaşamıyoruz ne yazıkki hormonlar tavan yapmış tatlım belli :)
Doğurursun kız bağıra çağıra :)) olur söyleriz Cinsiyet leri erkek hissedıyorum ben sen ne hissedıyosunİnşallah doğururum kız :) haberleşelim cinsiyet öğrenirsek hatta :)
E farkındaysan zaten hala hızlo hızlı eşyalarımızı almaya çalışıyor adam,çalışıyor boş ev düzüyor falan? Sence bu adam bebeğini istemiyor mudur? Hamilesin birşey diyemem belki kötü niyetle yazmıyosundur ama ilerde olmamasını temenni etmen gerçekten çok ayıp,insanların ne durumda olduğunu bilemezsin allah korusun sen bu durumda olsaydın mantıklı bi sebebin olsaydı ben sana ilerde de olmasın deseydim hoş olur muydu? Yani moralin bozulmaz mıydı elini vicdanına koyup düşün ve söylediklerini tartarak söyle. Belki bu bebek benim duam,belki kıymak zorunda kalacağım ama ilerideki bebeğime çok güzel bakacağım? Nerden bilebilirsin sen bunu?Kişi kendinden bilir işi diyorsun yani , hımm.. Anlıyorum..
Peki evlatlık vermeyi düşündüğün bebek için neden gebelik takvimi aldın ?
Konu açıyorsan sanane deme gibi bir hakkın yok .
Diğer insanlarla küçücük problem diye adlandırdığın bebek üzerinden anlayışlı sohbetler ,dertleşmeler yapabilirsin
Ama azcık hakkaniyeti olan insanlar bile zevk sefa üzerine yapılmış çocuk üzerinden senın derdıne ortagım hom anlıyorum dıyemez , dememelide .
Diğer yandan daha doğmamış çocuğuna sahip çıkamayan adamlar da evet çok istiyoruz demesin zira hiç inandırıcı değil
Zira ortadagerçekten bir zorundalık yok
Haydı selametle
Ben hep kız diye geçiriyorum içimden :)) sağlıklı olsunlar da hayırlısıyla kız oğlan farketmez :)D
Doğurursun kız bağıra çağıra :)) olur söyleriz Cinsiyet leri erkek hissedıyorum ben sen ne hissedıyosun
Kız bebek her zamn sevimlidir ya hatta hadis var erkek çocuklarını daha çok seviniz kızlar fıtraten sevimlidir diye bi avazda kurtulalım inşallah.Ben hep kız diye geçiriyorum içimden :)) sağlıklı olsunlar da hayırlısıyla kız oğlan farketmez :)
Kızlar kendini sevdiriyor canım ya :) erkekler biraz daha yırtıcı oluyorlar :)Kız bebek her zamn sevimlidir ya hatta hadis var erkek çocuklarını daha çok seviniz kızlar fıtraten sevimlidir diye bi avazda kurtulalım inşallah.
Benim bebegimde suan sorun varE farkındaysan zaten hala hızlo hızlı eşyalarımızı almaya çalışıyor adam,çalışıyor boş ev düzüyor falan? Sence bu adam bebeğini istemiyor mudur? Hamilesin birşey diyemem belki kötü niyetle yazmıyosundur ama ilerde olmamasını temenni etmen gerçekten çok ayıp,insanların ne durumda olduğunu bilemezsin allah korusun sen bu durumda olsaydın mantıklı bi sebebin olsaydı ben sana ilerde de olmasın deseydim hoş olur muydu? Yani moralin bozulmaz mıydı elini vicdanına koyup düşün ve söylediklerini tartarak söyle. Belki bu bebek benim duam,belki kıymak zorunda kalacağım ama ilerideki bebeğime çok güzel bakacağım? Nerden bilebilirsin sen bunu?
Evet bizim ki babaya çektiyse yandım artk agaç tepelerinden toplarım çocuğu aşerdin mi hiççKızlar kendini sevdiriyor canım ya :) erkekler biraz daha yırtıcı oluyorlar :)
Canım benim inşallah vermek ya da aldırmak zorunda kalmam meleğime o kadar alıştık ki ikimizde hiç içimden gelmiyor aldırma konusu geçince bile ağlamaya başlıyorum rabbim yol göster imkan göster çocuğuma en güzel şekilde bakiyim
Cok dogru cok cok cok:) kiz cocuk bambaska sevdiriyo bence:) cilveli oluyolar:)Kız bebek her zamn sevimlidir ya hatta hadis var erkek çocuklarını daha çok seviniz kızlar fıtraten sevimlidir diye bi avazda kurtulalım inşallah.