• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik,kürtaj,evlatlık... Kafam çok karışık

Rabbim nasip etsin ben kendime değil de eşime üzülüyorum bugün ağladı kendime kızdı m bu ay çok ümitlendik die
Stres spermi de yumurtayı da etkiliyor canım lütfen üzülmeyin inşallah en yakın zamanda kucağınıza alırsınız bebeğinizi,herşeyin bi çözümü var.. Ama kuzenimin de böyle 2 sene bebeği olmadı reklam olur mu bilmem ama kendisi arı sütü bal polen yedi her yemekten önce hücreleri yeniliyormuş,kocasına da keçiboynuzu pekmezi içirdi düzenli olarak hergün.. Sonucu 2 ay sonra bebeği oldu.. Bi diğer akrabamızda instagramda satılan bi macundan aldı eşine de lokman hekimininkini aldı, o da yumurtlamayı sağlamak hormonlarını düzenlemek ve sperm kalitesini ayrıca sperm hızını sayısını arttırmak için kullandı 3.5 ay sonra hamile kaldı yani canım herşeyin çaresi var tıpta ama biraz da bitkisel deneyip allaha sığınmak lazım en iyisini en doğrusunu allah bilir canım ama aklında bulunsun böyle şeyler bitkiselde dene bence yararını görürsün

Stres spermi de yumurtayı da etkiliyor canım lütfen üzülmeyin inşallah en yakın zamanda kucağınıza alırsınız bebeğinizi,herşeyin bi çözümü var.. Ama kuzenimin de böyle 2 sene bebeği olmadı reklam olur mu bilmem ama kendisi arı sütü bal polen yedi her yemekten önce hücreleri yeniliyormuş,kocasına da keçiboynuzu pekmezi içirdi düzenli olarak hergün.. Sonucu 2 ay sonra bebeği oldu.. Bi diğer akrabamızda instagramda satılan bi macundan aldı eşine de lokman hekimininkini aldı, o da yumurtlamayı sağlamak hormonlarını düzenlemek ve sperm kalitesini ayrıca sperm hızını sayısını arttırmak için kullandı 3.5 ay sonra hamile kaldı yani canım herşeyin çaresi var tıpta ama biraz da bitkisel deneyip allaha sığınmak lazım en iyisini en doğrusunu allah bilir canım ama aklında bulunsun böyle şeyler bitkiselde dene bence yararını görürsün
Saol canım bi sonuçlar çıksın gerisini artık bakıcam inş Allah tüm isteyenlerle birlikte banada nasip olsun amin

İnş canım Rabbimden seni bebeğine kavuştursun tek avaz Kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canım inşallah,güzel haberlerini hepimiz bekliyoruz bizi bilgilendir olur mu kendine dikkat et canını sıkma hiiiçç herşeyin çaresi allah,dua..

Arkadaşlar ban yemişim yeniden döndüm konu sahibi benim

Evet inanır mısın bilmem ama hamile kalmadan 1 ay önce acaba bizim bebeğimiz hemen olacak mı yoksa bekler miyiz diye düşünüyorduk çevremizdeki evli bi çiftten etkilenmiştik,arasan 15-20 gün geçti hamile olduğumu öğrendim kimi insanlar deniyor da allah bekletiyor ama üzülme biliyo musun allah senin meleğini güzelleştiriyor güzelleştirip sana öyle verecek hiç isyan etme allah ne zaman vereceğini biliyor ve emin ol geç kavuştuğun için daha çok kıymetini biliceksin ona çok iyi bakıcaksın çok iyi bir anne olucaksın seni tanımıyorum ama hamile insanın duası tutarmış rabbim seni de meleğine kavuştursun en kısa zamanda annelik duygusunu tattırsın sana güzel insan sakın ümitsizliğe kapılma sen çok iyi birisin tanımadığın birine bunları yazan birinin içinde kötülük olamaz... İnşallah diyorum inşallah en kısa zamanda o güzel haberi sende alırsın..

Bebeğime gelince olayın şoku geçti bebeğimize alıştık hatta mercimek kadar olmasına rağmen babası her akşam bana birşeyler getiriyor bebeğinin canı çekermiş diye Pabucum dama değil aya gönderildi resmen.. Bu ay sonu evimize geçiyoruz allahın izniyle herkesle kötü olsakta ailemizi silsekte evladımızı tek başımıza büyütücez ona kıymicaz..

Merhaba,
banlandığınız zaman ban süresi dolana kadar siteye giriş yapamaz, başka üyelik açamazsınız çünkü bir kişinin birden fazla üyelik açması yasaktır.

Ana üyeliğiniz Lazkizii54 Lazkizii54 olduğundan, 2. üyeliğiniz olan U Umutsuzkiz20 İptal edilecektir.
Lütfen site kurallarına uyunuz.

Merhaba,
banlandığınız zaman ban süresi dolana kadar siteye giriş yapamaz, başka üyelik açamazsınız çünkü bir kişinin birden fazla üyelik açması yasaktır.

Ana üyeliğiniz Lazkizii54 Lazkizii54 olduğundan, 2. üyeliğiniz olan U Umutsuzkiz20 İptal edilecektir.
Lütfen site kurallarına uyunuz.
Günü geçtiği halde açılmadığı için 2.yi açtım mune ablacım.

Biraz daha düzgün konuşsan yav he he'li konuşmak hamile bi bayana yakışmıyor da,ben sadece çözüm arıyorum rencide edecek ya da ezecek birini değil. Kürtaj yaptırıp canıma kıymak istemiyorum farkındasın değil mi? Sadece çözüm arıyorum.
evlatlık vererekmi çözüm bulacaksınız.lütfen çocuğun hayatını karartmayın.aldırın.

Kuralı yineleyeyim, 2. üyelik açamazsınızHoppa
Banların günü geçmiyor, sitedeki saat ayarlarınız farklı olduğundan günü geçti sanıyorsunuz.
Tamam ablacım o zaman sorun yok,bir daha açmam özür dilerimm :)

Ben hastaneye gittim bugun yolk kesesi göründü henüz bebeği göremedi Dr. 1 hafta sonra gitcekmişiz sen gittin mi karın ağrın oldu mu bi daha
Canım sanırım düşük yapacağım çünkü karnım çok şiddetli ağrıyor ve pembe kanamam geldi az az beta hcg 2205lerde çıktı ama ne olacak bilmiyorum rabbim evladın hayırlısını versin inşallah bi sorun çıkmaz. Çok sevindim senin adına canım inşallah bebeğin kendini saklamak bi an önce kendini gösterir

Canım sanırım düşük yapacağım çünkü karnım çok şiddetli ağrıyor ve pembe kanamam geldi az az beta hcg 2205lerde çıktı ama ne olacak bilmiyorum rabbim evladın hayırlısını versin inşallah bi sorun çıkmaz. Çok sevindim senin adına canım inşallah bebeğin kendini saklamak bi an önce kendini gösterir
Dr mu dedi sana düşük yapma ihtimalin var diye
İğne vuruyolar diye biliyorum ben düşük yapmamak için

düğünü iptal edin. sade nikahla evlenin. aynı ay içinde de hamile kaldım dersin olur biter. millet gün hesabi mı yapacak. bende 8 aylık doğmuşum.
nikahlı kocan yahu.
benimde resmi ve dini nikahlarımla düğünüm arasında 4-5 ay vardı. o 4 ay içinde hamile kalsaydım hiç kimse umrumda olmazdı.

düğünü iptal edin. sade nikahla evlenin. aynı ay içinde de hamile kaldım dersin olur biter. millet gün hesabi mı yapacak. bende 8 aylık doğmuşum.
nikahlı kocan yahu.
benimde resmi ve dini nikahlarımla düğünüm arasında 4-5 ay vardı. o 4 ay içinde hamile kalsaydım hiç kimse umrumda olmazdı.
Zaten öyle yapıyorduk ama düşük tehlikesi varmış şuan ne olacağı belli değil

Back