- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi Lazkizii54
Nikah disi olsada anasi babasi belli.. temmuzda evlenceksende o zmna 3 aylik olur. Erken dogdu deyiverin yani.. yalan taraftari degilim ama yapacak birsey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tam bi cimcime hepsiCok dogru cok cok cok:) kiz cocuk bambaska sevdiriyo bence:) cilveli oluyolar:)
Merhaba arkadaşlar iyi günler,ben 20 yaşındayım ve 2 gün önce 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Evlilik dışı kısmen değil.. Sözlüyüm,30 nisanda nikahım var. Düğünümde Temmuzda. Ben üniversite öğrencisiyim. Bu çocuğu ikimizde istiyoruz fakat ailelerimize söylemeye cesaretimiz yok. Kendi evimize de henüz geçemeyiz. Kürtaj olmak kesinlikle aklımızda yok ikimizinde allah korkusu var,ileride istediğimizde olamamaktan korkuyoruz. Lütfen beni yadırgamayın,sizden sadece ablalar olarak yol istiyorum. Ne yapmalıyım aldırmalı mıyız? Yoksa evlatlık falan mı vermeliyiz? Nasıl olmalı sizce? Ben ona kıymak istemiyorum içimdeki kalp atışlarını duyduktan sonra bunu meleğime yapamam. Ama dikkatsizlik işte bizimde hatamız var,bakireliğimin ve bakirliğinin gittiği gün tek ilişkide hamile kaldım..
Arkadaşlar ban yemişim yeniden döndüm konu sahibi benimBen 12 aydır deniyoruz olmuyor vericekmiş yapma sen anne olacaksın kendi annen için bu yaşa gelmene ragmen kopamazkn simdi evladını annesizliğe mahkum etme
Ailem beni siler eşimin ailesiyle bile doğru düzgün anlaşamıyorlar ama biz kararımızı verdik bebeğimizi ne olursa olsun büyütücez ona kıymicaz şimdiden bizim herşeyimiz oldu herkesle kötü oluruz belki bebeğimiz için herşeyi yapmaya hazırız şuan.Merhaba
10 nisanda kurtaj oldum hala kanamalarim devam etmekte ailen makul karsilamayacaksa cocuk itilip kakilacaksa omur boyu boynu bukuk kalacaksa kurtaj olmalisin o cocugu boynu bukuk dunyaya getiremezsin asil o zaman gunah olur. Ama bi caren varsa bi kurtulusun varsa bunu yapma nerde ne kosullarda yasiyosun bilmiyorum bilmeden seni yargilamak hakkim degil sadece bu isin sonucunu iyi dusunmen gerekir. Bakamayiz diye maddi acidan eziyet etme kendine herkesin rizki var allah veriyor.
SEBEPSİZ YERE KÜRTAJ OLMAK GÜNAHTIR, CİNAYETTİR!!! LÜTFEN YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN KONU SAHİBİ BEBEĞİNİ DÜNYAYA GETİRMEK İSTİYOR KENDİNE UYGUN BİR YOL BULDU.
BEBEĞİNİ ALDIRMAYA KIYAMADIĞI İÇİN ALLAH HER ZAMAN ONUN YANINDA...
Ayyy çokkkkk sevindim çokk mutlu oldum biz öğleden sonra gitcez Dr.a kendim için ettiğim duanın senin için de aynısını ettim inşallah herşey çok güzel olcak bebek evlere şenlik demektirEvet canım kıyamıyorum çünkü benimle alacak nefesi varmış ki,soframızda yeri varmış ki allah onu bize verdi bende allahımın emanetini en güzel şekilde koruyacağım ve kıymayacağım inşallah herşey çok güzel olur.. :) Kalbinden dua ettin sanırım canım parayı bulduk yarın evimizi tutucaz eşyalarımızda bi dahaki hafta gelicek herkesle kötü olmayı göze aldık bebeğimiz bize yeter diyor eşim :) inşallah seninde sorunların çözülür doktora gittin mi canım sen
Aynen öyle canım benim inşallah bi sorun çıkmaz bebeğinde :) inşallah herşey güzel olur sağlıklıca dünyaya gelir meleklerimiz :)Ayyy çokkkkk sevindim çokk mutlu oldum biz öğleden sonra gitcez Dr.a kendim için ettiğim duanın senin için de aynısını ettim inşallah herşey çok güzel olcak bebek evlere şenlik demektir
Aminn inşallah sağlıkla doğsunlarAynen öyle canım benim inşallah bi sorun çıkmaz bebeğinde :) inşallah herşey güzel olur sağlıklıca dünyaya gelir meleklerimiz :)
Öncelikle duaların için Allah razı olsun ve çocuk için çok sevindim Rabbım isteyen herkese nasip etsin emin ol hiç bir zaman keşke demiceksin ve Rabbim size onu mucize olarak göndermiş hep mutlu olunArkadaşlar ban yemişim yeniden döndüm konu sahibi benim
Evet inanır mısın bilmem ama hamile kalmadan 1 ay önce acaba bizim bebeğimiz hemen olacak mı yoksa bekler miyiz diye düşünüyorduk çevremizdeki evli bi çiftten etkilenmiştik,arasan 15-20 gün geçti hamile olduğumu öğrendim kimi insanlar deniyor da allah bekletiyor ama üzülme biliyo musun allah senin meleğini güzelleştiriyor güzelleştirip sana öyle verecek hiç isyan etme allah ne zaman vereceğini biliyor ve emin ol geç kavuştuğun için daha çok kıymetini biliceksin ona çok iyi bakıcaksın çok iyi bir anne olucaksın seni tanımıyorum ama hamile insanın duası tutarmış rabbim seni de meleğine kavuştursun en kısa zamanda annelik duygusunu tattırsın sana güzel insan sakın ümitsizliğe kapılma sen çok iyi birisin tanımadığın birine bunları yazan birinin içinde kötülük olamaz... İnşallah diyorum inşallah en kısa zamanda o güzel haberi sende alırsın..
Bebeğime gelince olayın şoku geçti bebeğimize alıştık hatta mercimek kadar olmasına rağmen babası her akşam bana birşeyler getiriyor bebeğinin canı çekermiş diye Pabucum dama değil aya gönderildi resmen.. Bu ay sonu evimize geçiyoruz allahın izniyle herkesle kötü olsakta ailemizi silsekte evladımızı tek başımıza büyütücez ona kıymicaz..
Canım benim amin inşallah :)Aminn inşallah sağlıkla doğsunlar
Kimseye söylemeyi düşünmüyoruz ama kıymayı da düşünmüyoruz kendi evimize çıkıp meleğimiz için yaşamaya karar verdik hakkımızda hayırlısı canım inşallah sende sağlıkla doğurursun bebeğiniDini boyutu icin bir sey diyemem ama dogurup baskasina vermek ne demek bunu dusununce kurtaj olmak daha iyi derim ama keske ailelerinize soyleseniz ortada masum bi bebek var basta sıkıntılı bi surec gecirebilirsiniz ama insan evladi icin her seye gogus gerebilmeli
Amin canım inşallah sende hep mutlu olursun bebeğinle..Öncelikle duaların için Allah razı olsun ve çocuk için çok sevindim Rabbım isteyen herkese nasip etsin emin ol hiç bir zaman keşke demiceksin ve Rabbim size onu mucize olarak göndermiş hep mutlu olun
Rahmin büyümeye başladığı için hafif ağrılar olur kanama olmadığı sürece sıkıntı yok ama kalp atışını duydun mu senKızlar hamile arkadaşlardan bi cevap bekliyorum sadece.. Acaba sizinde çok şiddetli uyutmayacak karın ağrılarınız oluyor mu dün gece ağrıdan uyuyamadım ilk kez böyle oldu açıkçası biraz tedirgin olduk bişey mi oldu/olucak diye?
Hayır duymadım ama birazdan hastaneye gitmeyi düşünüyoruz çünkü benimki hiç hafif değildi canım nefesimi kesicek gibiydi,gece çok sancılı geçti anlayacağın..Rahmin büyümeye başladığı için hafif ağrılar olur kanama olmadığı sürece sıkıntı yok ama kalp atışını duydun mu sen
Kötü bişey yoktur inşallah bugun gidersen kalp atışı başlamıştır belki biz de duymadık duyarız ümidiyle bugun hastaneye gitcezHayır duymadım ama birazdan hastaneye gitmeyi düşünüyoruz çünkü benimki hiç hafif değildi canım nefesimi kesicek gibiydi,gece çok sancılı geçti anlayacağın..