merhabalar biraz detaylı anlatıcam özür dilerim ama içimde korku var ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Adetlerim çok duzensiz(sürekli yaptım dietlerden birkaç ay gelmediği oluyor) Erkek arkadasımla hiç birlikte olmadım.(ne içime girdi nede sürtündü vajinama yakın bir yere boşalmadıda) Zaten onda hep iç çamaşırı olurdu bnde olmasa bile..elle birbirimizi tamn ediyorduk sadece önce ben sonra o boşalıyordu yanyana uzakta yatarak gerçekleştiriyorduk bunu yani boşalsa bile yanımda vajinama temas etcek yerde olmuyodum. İnternette yazılanları okuyınca içime bir ürperti geldi ve gidip gebelik testi aldım(adı predictor) 1. çizgi koyu ve kalın 2. çizgi gözle gorulmeyecek kadar incecik ve silik yaklastırıldında goruluyordu 2 3 gun bekledikten sonra gene aynı testten aldım ve tekrarladım gene aynı şekilde çıktı. Kafam karıştı hiç birlikte olmadan hamile kalmış olabilirmiyim bana temas edecek şekilde boşalmadı bile:S:S :uhm: bu olayda 10 15 gun sonra regl oldum (lekelenme gibi değildi) 6 gun yogun şekilde geldi(normal reglim gibi) ama ağrım fazlaydı. Hamile olabilirmiyim:S lütfen yardım edin çok korkuyorum.:a015: :a015: :a015:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gebelik korkusu... yardım edin:(
- Konu Sahibi esrax21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
Heeeeey gidi gençlik heeeeey, nerelerdesin. Ne alemdesin, ne bu halin.benneyaptımki
Arkadaşlar kendilerini tatmin etmeyi biliyorlar ama nasıl hamile kalınır bilmiyorlar.
Eli elime değmedi ama hamilemiyim acabaya döndü bu
Sevgilimin kokusundan çok etkilendim, hamile kalmışmıyımdır.
Az açın okuyun, izleyin, dinleyin yahusengözlerimebaksanab
Arkadaşlar kendilerini tatmin etmeyi biliyorlar ama nasıl hamile kalınır bilmiyorlar.
Heeeeey gidi gençlik heeeeey, nerelerdesin. Ne alemdesin, ne bu halin.benneyaptımki
kuzum öldürdün beni gülmekten:roflol: ister istemez aklıma haydar dümene sorulan bir soru geldi. gencin biri forumda sormuş. hocam kız arkadaşım misafirliğe gitti hamile kalmışmıdır? hoca soruyor nasıl yani diye. cevap tam şok. hocam kapıya kadar geçirmişler:roflol::roflol::roflol:
ya böyle bişeyden kuskulancak kadar cahilmiyim ben diodm ama 2 tane gebelik testi aldım aynı marka ama 2sindede 1. çizgi cok koyu ve kalın cıktı 2. çizgi ise incecik(ip kadar ince) silik cıktı gozle gorulemeyecek kadar ince ve silikti hatta bn kafamı yaklastırıp baktım öyle goruluyordu 1. çizginin kalınlığındada değildi çok çok inceydi sonra internete yazınca kafam allak bullak oldu içime bir korku dustu. ama regl oldum sonradan gayette uzun ve yogun geldi yoktur dimi bişey
ya böyle bişeyden kuskulancak kadar cahilmiyim ben diodm ama 2 tane gebelik testi aldım aynı marka ama 2sindede 1. çizgi cok koyu ve kalın cıktı 2. çizgi ise incecik(ip kadar ince) silik cıktı gozle gorulemeyecek kadar ince ve silikti hatta bn kafamı yaklastırıp baktım öyle goruluyordu 1. çizginin kalınlığındada değildi çok çok inceydi sonra internete yazınca kafam allak bullak oldu içime bir korku dustu. ama regl oldum sonradan gayette uzun ve yogun geldi yoktur dimi bişey sizden dinliyeyim işte..
ya böyle bişeyden kuskulancak kadar cahilmiyim ben diodm ama 2 tane gebelik testi aldım aynı marka ama 2sindede 1. çizgi cok koyu ve kalın cıktı 2. çizgi ise incecik(ip kadar ince) silik cıktı gozle gorulemeyecek kadar ince ve silikti hatta bn kafamı yaklastırıp baktım öyle goruluyordu 1. çizginin kalınlığındada değildi çok çok inceydi sonra internete yazınca kafam allak bullak oldu içime bir korku dustu. ama regl oldum sonradan gayette uzun ve yogun geldi yoktur dimi bişey sizden dinliyeyim işte..
yahu YOKTUR mantığını kullan biraz. cinsel birleşme olmadan olurmu hiç ayrıca üniverste okuyorsun be yavrum hiçmi öğrenmedin bebek nasıl oluyo. tekrar ve tek kelime bişey YOKTUR.
yahu YOKTUR mantığını kullan biraz. cinsel birleşme olmadan olurmu hiç ayrıca üniverste okuyorsun be yavrum hiçmi öğrenmedin bebek nasıl oluyo. tekrar ve tek kelime bişey YOKTUR.
tabiki biliyorum ama internette bir sürü istisnalar yazıyor açıkçası o yuzden kafam karıstı acaba dedim erkek arkadasımın eline sperm değdide vajinama değdirdimi. gerçi erkek arkadasım bnden daha dikkatli öyle bsey yapmaz ama kusku işte
öldürüyor adamı meraktan:sm_confused:
kan testi yaptir bu kadar suphede kaldi isen o kesin sonuc verir.
ailemin yanındayım kucuk bir yer benim memleket doktora gittim anda herkes tarafından duyulur. yoksa bnde biliorum kan testinin kesin sonuç verdini..
bak şimdi kızıcam sana yine birileri çıkacak ukala ukala geri kafalı olmakla suçlayacak beni biliyorum. ama umurumdada değil. gizlice doktora gidilemeyecek kadar küçük bir yerde ve ailenle birlikte yaşıyosun. allah bilir yaşında 20nin altında. bugün kaç yıllık evli barklı kadınların tatmin olmanın ne olduğunu bilmediği bir ülkede erkek arkadaşınla dokunma yolu ile tatmin oluyorsun hemde yaşadığın o küçücük yerde. sana gebe olman mümkün değil diyoruz hala şüphem var diyorsun. o zaman bişeyleri eksik anlatıyorsun. ayrıca ilk mesajında erkek arkadaşın için benden sonra boşalıyordu demişsin. senden sonra oluyorsa spermli eliyle sana niye dokunsunki.
evet hamile değilsin buna eminim. ama sana 30 yaşında bir ablan olarak tavsiyem kendini bir daha bu durumlara düşürme. evet şimdi değilsin ama birdahakine hamile olabilirsin. şimdiden bunları yaşıyorsunuz. evlenince ne yaşayacaksınız?
evet hamile değilsin buna eminim. ama sana 30 yaşında bir ablan olarak tavsiyem kendini bir daha bu durumlara düşürme. evet şimdi değilsin ama birdahakine hamile olabilirsin. şimdiden bunları yaşıyorsunuz. evlenince ne yaşayacaksınız?
bak şimdi kızıcam sana yine birileri çıkacak ukala ukala geri kafalı olmakla suçlayacak beni biliyorum. ama umurumdada değil. gizlice doktora gidilemeyecek kadar küçük bir yerde ve ailenle birlikte yaşıyosun. allah bilir yaşında 20nin altında. bugün kaç yıllık evli barklı kadınların tatmin olmanın ne olduğunu bilmediği bir ülkede erkek arkadaşınla dokunma yolu ile tatmin oluyorsun hemde yaşadığın o küçücük yerde. sana gebe olman mümkün değil diyoruz hala şüphem var diyorsun. o zaman bişeyleri eksik anlatıyorsun. ayrıca ilk mesajında erkek arkadaşın için benden sonra boşalıyordu demişsin. senden sonra oluyorsa spermli eliyle sana niye dokunsunki.
haklısın dıstan baksan bende oyle derdm ama 21 yasındayım ve universitem ankarada gayet modern bi aileden geliyorum ve herseyn nasl olup nasıl bittini bilecek yastayım. fakat fazla pipirikliyim testtede gozle tam gorulmesede incecik bi çizgi cıkması butun bildiklerim yanlışmı acaba diye dusundurttu bana. doktora bosuna gtmek istemedim için sizlere sormak istedim cunku cok sacma bişey oldunu biliyorum ama genede korkuyorum cunku elmden geldnce kendimi korudum.. ayrıca bir kere istisna olmustu erkek arkadasım bnden once bosalmıstı zaten o yuzden korkum var.. yoksa bu kadar telaslanmazdım. size geri kafalı demiyorum haklısınız bnce bnde sizin yerinizde olsaydım aynı seyleri soylerdm. ama interntte bu kadar hürafe dolasmasa emin olun buraya yazacak kadar korkum olmazdı..
haklısın dıstan baksan bende oyle derdm ama 21 yasındayım ve universitem ankarada gayet modern bi aileden geliyorum ve herseyn nasl olup nasıl bittini bilecek yastayım. fakat fazla pipirikliyim testtede gozle tam gorulmesede incecik bi çizgi cıkması butun bildiklerim yanlışmı acaba diye dusundurttu bana. doktora bosuna gtmek istemedim için sizlere sormak istedim cunku cok sacma bişey oldunu biliyorum ama genede korkuyorum cunku elmden geldnce kendimi korudum.. ayrıca bir kere istisna olmustu erkek arkadasım bnden once bosalmıstı zaten o yuzden korkum var.. yoksa bu kadar telaslanmazdım. size geri kafalı demiyorum haklısınız bnce bnde sizin yerinizde olsaydım aynı seyleri soylerdm. ama interntte bu kadar hürafe dolasmasa emin olun buraya yazacak kadar korkum olmazdı..
Allah'ım hangi çağdayız, nasıl yaşıyor gençlerimiz...
Erkek arkadaşıyla ön sevişmeler yapmanın MODERNLİK olarak algılandığı, çağdaşlığın açık seçik giyinme sanıldığı bir toplum ( her ne kadar üniversite okusa da ) ne kadar ileri gider acaba???
Allah'ım hangi çağdayız, nasıl yaşıyor gençlerimiz...
Erkek arkadaşıyla ön sevişmeler yapmanın MODERNLİK olarak algılandığı, çağdaşlığın açık seçik giyinme sanıldığı bir toplum ( her ne kadar üniversite okusa da ) ne kadar ileri gider acaba???
demek istedim orda ön şevişme modernliktir değil... neyse. Ben sadece sizin dusuncelerinize deneyimlerinize önem verdim için sorularıma cevap bulmak istememdi. Böyle bir olaya girmek istemezdim. ama siz cevap vermek yerine beni yargılamayı seciyorsunuz. teşekkürler....
ben kucuklukten beri boyle seylerin evlenince olacaını savunanlardanım halada oyle elimden geldce nişanlımı engellemeyede çalısıyorum ama arada olan oluyo ve bu benim moralimi bozuyo. 2 gebelik testindede boyle bi olay yasamam telaşlandırdı beni çunku elimden geldince bu durumda kalmamak için kendimi korumaya calısıyorum. Benm sorum sadece boyle gebelik testlerinde yanlıslar cıkabiliyormu? çizgi kalınlıkları aynı değil renkleri aynı değil. 2. çizgi cok cok ince ip gibi gozle gorulmuyo zar zor seçiliyor ışıkta. bu ne demek.. yoksa bu kadar dikkatliyken elmden geldnce kendimi korurken nişanlımın elinden yada ne bilim baska bişeyden bişeyler olmusmudur diye telaşlandım.. regli oldum yogun bi sekilde ve 6 gun surdu.. sizden bilgi almak istedim sadece sizde bole bisey yasadınızmı die
- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
erkek arkadası nişanlı oldu hadi bakalım e güzel kardesım böyle bir seyın modern bi aileyle nasıl bagdastırdın ayrıca anlamadım hem zaten anlattıklarına göre hamıle kalma ihtimalın sıfır
cok kötü bi devr yaa kızlarımız kendını neden bu sekılde bir erkege arada nikah yokken yapma geregı duyuyo acaba anlamısda degılım gercı hayat sızın ama yınede dıkkat edın
cok kötü bi devr yaa kızlarımız kendını neden bu sekılde bir erkege arada nikah yokken yapma geregı duyuyo acaba anlamısda degılım gercı hayat sızın ama yınede dıkkat edın
- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
ya böyle bişeyden kuskulancak kadar cahilmiyim ben diodm ama 2 tane gebelik testi aldım aynı marka ama 2sindede 1. çizgi cok koyu ve kalın cıktı 2. çizgi ise incecik(ip kadar ince) silik cıktı gozle gorulemeyecek kadar ince ve silikti hatta bn kafamı yaklastırıp baktım öyle goruluyordu 1. çizginin kalınlığındada değildi çok çok inceydi sonra internete yazınca kafam allak bullak oldu içime bir korku dustu. ama regl oldum sonradan gayette uzun ve yogun geldi yoktur dimi bişey
farklı marka bır test alsaydın daha dogru olurdu..ılkınde hata varsa ikinci aldıgında aynı marka olunca aynı sonucu vermiş..
bazen bazı arkadaslar yasıyor bu durumu.nadıoırde olsa arızalı oluyor bazı testler..
ama hamıle degılsın bu barız bellı..
adette olmussun..
merhabalar biraz detaylı anlatıcam özür dilerim ama içimde korku var ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim. Adetlerim çok duzensiz(sürekli yaptım dietlerden birkaç ay gelmediği oluyor) Erkek arkadasımla hiç birlikte olmadım.(ne içime girdi nede sürtündü vajinama yakın bir yere boşalmadıda) Zaten onda hep iç çamaşırı olurdu bnde olmasa bile..elle birbirimizi tamn ediyorduk sadece önce ben sonra o boşalıyordu yanyana uzakta yatarak gerçekleştiriyorduk bunu yani boşalsa bile yanımda vajinama temas etcek yerde olmuyodum. İnternette yazılanları okuyınca içime bir ürperti geldi ve gidip gebelik testi aldım(adı predictor) 1. çizgi koyu ve kalın 2. çizgi gözle gorulmeyecek kadar incecik ve silik yaklastırıldında goruluyordu 2 3 gun bekledikten sonra gene aynı testten aldım ve tekrarladım gene aynı şekilde çıktı. Kafam karıştı hiç birlikte olmadan hamile kalmış olabilirmiyim bana temas edecek şekilde boşalmadı bile:S:S :uhm: bu olayda 10 15 gun sonra regl oldum (lekelenme gibi değildi) 6 gun yogun şekilde geldi(normal reglim gibi) ama ağrım fazlaydı. Hamile olabilirmiyim:S lütfen yardım edin çok korkuyorum.:a015: :a015: :a015:
Canım dediğin şekilde hamile kalman imkansız ötesi bişey :) yani spermlerin zıplayı senin vajinandan girmeleri falan lazım... Yaptığın testlerde 2. çizginin çok silik incecik çıkması da ya çok fazla idrar damlattın ve ilk çizginin boyasından geçiş oldu yada vücudunda oluşmuş olabilecek over kisti,miyom v.s. gibi şeylerde bazen testlerin pozitif çıkmasını sağlayabilir. Zaten geç adet olduğunu bazen hiç adet olmadığını söylemişsin... Bu da sende muhtemel bir polikistikover hastalığının olabileceğini gösteriyor.yada yaptığın diyetlerden belkide zayıflamak adına aldığın bazı ilaçlardan hormon dengeni bozmuş olabilir ve bundan dolayı adet ile atılabilen over kisti oluşuyor olabilir.Hem polikistikover hastalığında hemde over kistlerinde gebelik testlerinde pozitif sonuç yada silik şekilde 2. çizgi çıkarabilecek hormonal dengesizlik olabilir.
Sana tavsiyem bir kadın doğum uzmanına başvurup adet gecikmelerinin sebebini tespit ettirmen... çok basit yapılacak bir muayene ve kan testleri ile doktorun sana en iyi tedaviyi verecektir.