Aminnn inşAllahAnladım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
Sende yakın zamanda hayırlı haber al inşAllahAnladım sağlıklıca kucağına alırsın inşallah
Ayyy inşallah 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum menogon ve femara kullandım.Sende yakın zamanda hayırlı haber al inşAllah
Amin inşAllah canımAyyy inşallah 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum menogon ve femara kullandım.
Bugün 7.günüm inşallah rabbim banada bağışlar
Bol bol su ayran salata süt sıvı şeyler bol bol iç canım geçer inşallahYa henüz 6 haftalık gebeyim inanılmaz derecede kabızlık başladı şimdiden
Hayatımda kabız olan insan değildim siz nasıl baş ettiniz bu sıkıntıyla bayanlar
İnşAllah canım köy sütü iyi gelir mi bol kaynatsam mikroplar ölür müBol bol su ayran salata süt sıvı şeyler bol bol iç canım geçer inşallah
merhaba arkadaşlar bende aynı durumdan muzdaribim 6 haftalık kalp atışları dinlicez dedi doktor gitim renkli ultroson yaptı kese var bebek yok dedi yarın sabah gel kürtaş dedi ama gitmedim allahım nedilerse o olurdedim tevekületim bekliyorum yüce mevlam ne emrederse o olur mübarek üç aylardaym bebğimi aldırmak istemiyorum tanıdğım bir hemşire ve ebe vardı kesinlikle beklmemi söyledi böyle çok var sonra rabbim yoktan varediyordedi sabırla bekliyorum lütfen dualarınızı benide katın allahım hepimize tez zamanda dünyanın en güzel duygusu olan anneli tadırsın,insallah
Benim çok var şuanda bile. Bacaklarımda karnımda daha da çoğalır diye bekliyorum. Kremin falan işe yaramayacağını söylüyorlar bol su içersen azalırmış. Zaten doğumdan bir kaç ay sonra da griye dönüyor belli olmuyor. Bence çokta takılacak birşey değilMerhaba hanimlar.
Benim sorum olacak:
Cilt çatlaklarınız oldu mu?
Kremler önliyor mı?
Krem sürmediyseniz, vücüdunuzun nerde çatlaklar oluştu veya oluşmadı mı?
Krem sürdüyseniz, yinede çatlak oluştu mı?
Doğum yaptıktan sonra, ve zayıfladıktan sonra bu çatlaklar az görüküyor mı?
Teşekür ederim cevabınız için.Benim çok var şuanda bile. Bacaklarımda karnımda daha da çoğalır diye bekliyorum. Kremin falan işe yaramayacağını söylüyorlar bol su içersen azalırmış. Zaten doğumdan bir kaç ay sonra da griye dönüyor belli olmuyor. Bence çokta takılacak birşey değil
İlk gördüğümde bende şok olmuştum :) Ama çatlamaması mümkün değil çünkü bir anda kilo almaya başlıyorsun ve elinde değil yani. Ben son zamanlarda dikkat etmeye başladım artık hamur işi yememeye ama 18 kilo falan aldım artık :)Teşekür ederim cevabınız için.
Ama ne biliyim çok kafam takıldı ona.
Merhaba hanimlar.
Benim sorum olacak:
Cilt çatlaklarınız oldu mu?
Kremler önliyor mı?
Krem sürmediyseniz, vücüdunuzun nerde çatlaklar oluştu veya oluşmadı mı?
Krem sürdüyseniz, yinede çatlak oluştu mı?
Doğum yaptıktan sonra, ve zayıfladıktan sonra bu çatlaklar az görüküyor mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?