- 11 Şubat 2017
- 165
- 88
- 18
- 33
Ben kullaniorum canim ama agizdan aliyorum. Kanaman felan mi var. Bebegmdi gördun mu ultrasondaProgestan kullanan var mı aranızda 6 haftalık hamileyim doktorum gece yatmadan önce vajinadan 2 adet dedi soru şu ki sabah lavaboya kalktığım zaman ilacın yarısı lavaboda oluyor tam olarak erimiyor bu normal mi acaba
Daha önce gebelikte bebek rahimde kaldı kalp atışı yoktu o yüzden hem kan sulandırıcı hemde progestan verdi doktorum şükür 5+5 de hem gördük hem kalp atışlarını duydukBen kullaniorum canim ama agizdan aliyorum. Kanaman felan mi var. Bebegmdi gördun mu ultrasonda
Annelik böyle olsa gerek hep bi kaygıCanım anlıyorum seni. İnan o korkular hiç geçmiyor zaten. Sana diyorum ama ben de herşeyi en baştan beri çok takıyorum kafama malesef :/
Progestan kullanan var mı aranızda 6 haftalık hamileyim doktorum gece yatmadan önce vajinadan 2 adet dedi soru şu ki sabah lavaboya kalktığım zaman ilacın yarısı lavaboda oluyor tam olarak erimiyor bu normal mi acaba
O zaman normal demek ki tam erimiyordaProgestan jelı dıyosunuz sanırım bnde kullanıyorum sabah bır aksam. Bır kullanıyorm ben. Tup bebek bızımkı o yuZden 3 aya kadr kullanlcak sanırım. Benımkıde topak yopak gelıyo peceteye nrmall sanırım canım. Fazlasnı atıyo vucut. Prsembe kontole gtcem sorarm yınede untmazsam aklmda
O zaman normal demek ki tam erimiyorda
Aynen öyle oluyor idrar yaparken düşüyor parçaları dimiAynen bı kısmı erıyıp su gbı ıslaklık yapıyo bı kısmıda parca ğarca duauuyo bırıkıyo rahım grişnde
Aynen öyle oluyor idrar yaparken düşüyor parçaları dimi
hiç bi zararı yok canım ben sadece yüzüstü uyuyabiliyorum doktoruma söylemiştim rahat edebildiğin kadar nasıl uyursan uyu zaten bi müddet sonra istesende o şekilde yatamicaksın demişti şu an 25.haftamdayım mesela sadece yan yatarak rahat edebiliyorum10 haftalık hamileyim uyurken çok dönüyorum belki yüz defa sağıma soluma dönüyorum.Uykumdada çok gerneşiyorum sürekli oluyo uyurken engelleyemiyorum kendimi bunun bi zararı var mı internetten okudum bazen zararı Yok yazısı okudum bazende zararı var yazısını.Doktor randövümede var daha .
Kordon kopması felan gibi şeyler okudum içime bi endişe düştühiç bi zararı yok canım ben sadece yüzüstü uyuyabiliyorum doktoruma söylemiştim rahat edebildiğin kadar nasıl uyursan uyu zaten bi müddet sonra istesende o şekilde yatamicaksın demişti şu an 25.haftamdayım mesela sadece yan yatarak rahat edebiliyorum
hurafelere inanmayın bizzat doktora sormuştum ben dediğim gibi istediğin gibi uyu demişti ama içiniz rahat etmezse sizde doktorunuza sorabilirsinizKordon kopması felan gibi şeyler okudum içime bi endişe düştü
2 gün regli gecikmesiyle darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşAllahKızlaar hamilelikrinizi en erken ne zaman öğrendiniz ?
Ben menogon iğnesi ve femara kullandım 3 mayıstada çatlatma iğnesi vuruldum ve beklemedeyimm..
Anladum canın ne zaman birşey çekmeye başladı peki ?2 gün regli gecikmesiyle darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşAllah
Yani en son ki regl tarihine göre hesaplandığı için 4 haftalıkken olmayan kokuları alıp mide bulantısı yaşadım canım Yen'i Yen'i birşeyler istiyor o da çok nadirAnladum canın ne zaman birşey çekmeye başladı peki ?
Aminn inşallah
Anladım sağlıklıca kucağına alırsın inşallahYani en son ki regl tarihine göre hesaplandığı için 4 haftalıkken olmayan kokuları alıp mide bulantısı yaşadım canım Yen'i Yen'i birşeyler istiyor o da çok nadir
İştahım kesildi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?