Gebelik kontrollerinde tutmayan hafta+gün sorunu için lütfen bir akıl verin

Busran2613

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
140
84
28
30
Arkadaşlar merhaba Haziran ayında hamile olduğumu öğrendim SAT 8 mayıstı 11 haziranda hamile olduğumu öğrendim 3. Kez kontrole gidiyorum. Ama 24 haziranda gittiğimde 6+1 dedi doktor. 22 temmuzda kontrole gittiğimde 8+5 olması gerekirken 8+3 dedi. Sizin de doktor kontrollerinde günlerin tutmadığı oluyor mu? Bu bir sorun mu? İlk gebeliğim ve biraz kavuşmak için bekledim o yüzden endişeleniyorum. Normal bir durum mu doktoru değiştirmeli miyim? Bi akıl verirseniz çok sevinirim

bu bi sorun değil oluyo tabi ki 30 haftalıkken kilosu 31 uyumlu demişti mesela bi iki hafta dahi önden geriden gidebiliyo ultrason cihazı zaten tahmini değerler veriyo doktor sorun görmedikçe stres yapmayın

Benim 1 hafta geriden geldiği oluyordu o haftalarda son aylarda yakalamıştı haftasını usg ölçümleri tam net olmadığı için öyle bir sonuç çıkarabiliyor çok normal hatta 2 gün senin benim 1 hafta geri çıkıyordu oğlum sağlıklı doğdu

Çok teşekkür ederim yüreğime su serptin

bu bi sorun değil oluyo tabi ki 30 haftalıkken kilosu 31 uyumlu demişti mesela bi iki hafta dahi önden geriden gidebiliyo ultrason cihazı zaten tahmini değerler veriyo doktor sorun görmedikçe stres yapmayın
Çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı. Kendi kafamda kurup duruyorum çünkü

Bizimki genelde 5 gün oynuyor 2 haftaya kadar geri ya da ileri normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…