- 8 Eylül 2016
- 455
- 356
- 35
kızlar buarada ben dün doktora gittim duramadım cinsiyetimiz kesinleşti doktor %100 erkek dedi pipiyi bende gördüm
hadi hayırlı olsun, gözün aydın canım artık mavişler alırsın bebişine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar buarada ben dün doktora gittim duramadım cinsiyetimiz kesinleşti doktor %100 erkek dedi pipiyi bende gördüm
valla ben hiç bakmadım bileValla araştırdım baya bir din adamları yorumlarında bile hurafe diyorlar mantıklı bir açıklama bulamadım
saol canım darısı başına valla iyi oldu ya belirsizlik kalktı ortadanhadi hayırlı olsun, gözün aydın canım artık mavişler alırsın bebişine
heralde hamileyken tüyler, saçlar zaten kendiliğinden dökülüyor. kesince acaba iyice dökülür diye mi günah diyolar bilemiyorumgünaydın canım neden günahmış acaba merak ettim
sen çok kusuyodunya canım, benim içimden kız geçiyodu. sağlıkla kucağına al inşallah benim karnım çıkmış ve biraz yayvan, bazıları diyo senin kız olabilirsaol canım darısı başına valla iyi oldu ya belirsizlik kalktı ortadan
canım inan en basından beri hep erkek geciyodu içimden kız diyenlere ısrarla erkek görürsünüz dyrdum beni yanıltmadı yavrum seninde a kaldı ögrenirsin yakın zamandasen çok kusuyodunya canım, benim içimden kız geçiyodu. sağlıkla kucağına al inşallah benim karnım çıkmış ve biraz yayvan, bazıları diyo senin kız olabilir
canım inan en basından beri hep erkek geciyodu içimden kız diyenlere ısrarla erkek görürsünüz dyrdum beni yanıltmadı yavrum seninde a kaldı ögrenirsin yakın zamanda
Anladım canım.valla beni de dürtüyorlar ben neredeyse şimdi gidicem doktora:) pff çok merak ediyorum cinsiyetiamiiiiin canım sagol hepimizinkini inşallah. canım balık yagı gibi bişey sanırım alglerden elde ediliymş okudugum kadarıyla bebegin gelişimi için etkiliymiş erken doğum düşük agırlıklı doğum preeklapsi gibi durumları önlemeye yardımcıymış
cinsiyetin belli olması iyi oluyo ya insan nasıl hitap edecegini neler alacagını biliyoAnladım canım.valla beni de dürtüyorlar ben neredeyse şimdi gidicem doktora:) pff çok merak ediyorum cinsiyeti
cinsiyeti öğrendim ama ayın 20'sinde tekrar kontrolümüz var yine heyecan vr9 gün sonra 3 lüye gidince baktırıcam inşallah canım haber ederim :))
Aynen ya bir de belirsizlik kötü allaha çok şükür sağlığı iyi en önemlisi bu tabi ama insan cok merak ediyor yacinsiyetin belli olması iyi oluyo ya insan nasıl hitap edecegini neler alacagını biliyo
hayırlı olsun canım bende katılayım dedim ama ben yeniyim daha keseyi bile görmedim.. belirtiler neler merak ettimkızlar buarada ben dün doktora gittim duramadım cinsiyetimiz kesinleşti doktor %100 erkek dedi pipiyi bende gördüm
Yok canim sanmam ben eskiden hic oyle bisey duymadim ilk bu sene duyuyorum sacmaallah korusun ya bende bilmiyodum mesela bende kestrdim Rabbime emanet onlar bişeycik olmaz
Merhaba Canım... Nasılsın, nasıl gidiyor ? Ben buralar cok takılamıyorum sitede, işler biraz yogun ancak yazabildim sana. Lütfen kafana takma bu sonucu.. Emin ol bebişin gayet saglıklıdır. İcin rahat etsin diye 3'lü teste gir bence de.Sağol canım. hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla kucağına al bebeğini canım benim bende özledim dedim bir an önce gideyim bakayım kızlar nasıl napıyor diye :)))
bende bugün kontrole gittim doktor çok uğraştı ama bebeğim göstermedi cinsiyetini. 2li taramanın da sonuçlarını öğrendim. down sendromu yok ama başka bir sıkıntı çıktı. Trisomy 13/18+ NT diye bir sonuç çıktı. doktor bu başka zihinsel hastalıklara işaret olabilir dedi ama şaşırdım dedi ultrasonda bebeğin gayet sağlıklı, endişelenme 3 hafta sonra 3 lü teste gir dedi. inşallah bişey yoktur ama çok üzülüyorum
Merhaba Canım... Nasılsın, nasıl gidiyor ? Ben buralar cok takılamıyorum sitede, işler biraz yogun ancak yazabildim sana. Lütfen kafana takma bu sonucu.. Emin ol bebişin gayet saglıklıdır. İcin rahat etsin diye 3'lü teste gir bence de.
Mrb kizlar kafamda bir soru var..Ben 1 aralikta hamile oldugumu ogrendim.27 kasim adet olmam lazimdi.Dr gttik 2 haftalim dedi..Kese gorunmedi tabiki..
suan 3+2 haftalik mi ? Yurtdsindayim ,benim yaptigim hesapla,5 haftalik hamileyim ?pzrtesi dr kontrolum var.Gitsem mi yiksa daha erken mi ?
Yurtdisindayim pahali 120 tl kontrol parasi.Ama pzrtesi gideyim blli olur ins.Sagolasin cnmben hamile olduğumu öğrendiğimde haftada bir keseyi görene kadar gidip değerimi ölçtürdüm. doktor zaten değerine bakınca keseyi görüp göremeyeceğini sana söyler canım
Korkma doktorda o aletle bakinca zor buldu benim ufakligi saga kasigima dogru girmisti gecen gittim doktor rahim agzi uzunlugunu falan olctu erken dogum gorunmuyo dedi. Benimki sanirim sagda yatiyo genelde orda ama oynadigini solda hissediyorum yukarda :)Bugün tetenoz ilk dozumu vuruldum kalp atisini dinletti saglik ocağı biraz zor buldu o minicik aletiyle ama olsun insan duyunca rahatlıyor birde ebe bebek asagida fln dedi ultrasona bakmadan nasil boyle bi kanaate vardi anlamadim.kalbini bulamadi asaglarda buldu fazla is yapma erken dogum olur dedi benim yuzum dusunce daha erken o yerini degisitirir fln dedi