Sagol canimSöylemese de sen yaptırmak istiyorsan dr una söyle. Yapması gerek. Kaçırırsan haftayı 3 lü ve 4 lü testler var. Onlardan birini yaptırırsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimSöylemese de sen yaptırmak istiyorsan dr una söyle. Yapması gerek. Kaçırırsan haftayı 3 lü ve 4 lü testler var. Onlardan birini yaptırırsın.
Çok geçmiş olsun çok şükür iyi bebişde rabbim onları korusunyok çok şükür tatlım kanamam bugün biraz daha rahatım haftasonu annemlere gidicez değişiklik olur benim içinde özledim hem onlarıda
maşallah . canım adet tarihin neydi tam olarak?Merhaba arkadaşlar bugün 6 hafta 4 günlüğüz ve bebegimin kalp atışını duydum :) Allah herkese nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı da inşallah ❤
4 ekim son adetin ilk günü adete göre 6 hafta 4 günlük. 4 hafta 4 günlük iken keseyi gördü, 6 hafta 4 günlük iken kalp atışını duydum.Bundan sonra 12 haftalikken gideceğim belki cinsiyeti öğreniriz ☺maşallah . canım adet tarihin neydi tam olarak?
ayy maşallah . seninki daha büyükmüş. ne güzel kalbini de duymuşsun nasip bize inşallah. ben de adeti 9kasımda bekliyodum o zaman tam olarak kaçı oluyo?4 ekim son adetin ilk günü adete göre 6 hafta 4 günlük. 4 hafta 4 günlük iken keseyi gördü, 6 hafta 4 günlük iken kalp atışını duydum.Bundan sonra 12 haftalikken gideceğim belki cinsiyeti öğreniriz ☺
Çok teşekkür ederim tatlım verdiğin bilgiler için hepsini yapıcamRica ederim canim kendinde saglikli olmak zorundasin belki o bebegine yansimaz ama sana zarar verir. Bizim sülaledede cok kiside var hep yediklerinden oluyo iste mesela dayim bi ara avokado yiyodu onu bi arastir kollestrolu dusuruyomus. Mantar yiyebiliyorsan ondada protein var, zeytindede var falan. En cok kollestrol yumurtanin sarisi ve cigerde var benim bildigim bi bakin netten saglikli beslen bebisin zaten kilo alir sütün yogurdun zarari olmaz mesela. Kendine dikkat et :)
Son adet tarihi üzerinden 5-6 hafta arası genelde gözükür kese ben 5+3 gördümArkadaşlar benim adet tarihim de 10ile 14 Ekim arası hamile oldugumu ogrendim şuan iki güne bir bhgc testi yaptırıyoruz en son 168 çıktı dört gün öncesi sizce kese ne zaman görülür ve kalp atışlarını ne zaman duyabiliriz ?(Rabbim herkesi sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuştursun inşallah)
Teşekkür ederim cevap verdiğin icinSon adet tarihi üzerinden 5-6 hafta arası genelde gözükür kese ben 5+3 gördüm
Bende de 3 ay once hipertroidi cikti cnm yani troitler fazla calisiyor buna baglida zehirli guatr dendi bu ay da hamile kaldim. Bnm bildigim gebelikte zaten troit degerleri oynuyor ama riskli olmamasi icin ilac veriliyor ve plesntaya gecmiyor bu hap. Ben hala kullaniyorum troit ilacimi.ihmal etmezsen sorun olmazKizlar birsey sorucam ben geçen hafta doktora gttim tioid cikti sonra bende panik oldum bebege de baktirdim kendj dr yoktu baska dr gitti. 5 bucuk haftalik ti Dr. Kalp atışı başlamış haftaya net duyulur dedi benimde doktorum bu hafta gelecek ona gideceğim 6 buçuk olucak duyar miyim ya sizdede öyle oldu mu çok merak ediyorum
Amiininsallah canim sorun olmaz dediler banada hem endokrin doktoru hem kadin dogumcu. bende betalara taktim dunden beri.cuma 117di dun 147 olmustu az gibi geliyor bana ama yarin gidicem bakalimHergün kullanıyorum aksatmiyorum ama inşallah allahim izniyle bebeklerimjzi alırız kucağimza alırız.