- 2 Kasım 2015
- 198
- 121
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış bir bilgi vermek istemem ama ellerde olabilen tetik parmak diye bir rahatsızlık varmış hamilelikte şişliklerden kaynaklı bu ağrı yapabiliyormuş ellerde belki geçicidir ağrın geçmezse bir doktora görün için rahat etsinBir gece uyandim sag elimin bas ve isaret parmagi arasinda bileğimi sızlatan bir ahri ters sekilde uzerine yattim incittim gecer dedim ama 1 hafta oldu agri gunduzleri hafifliyor gece ve sabah şiddetli bu hamilelikte olan bir sendrom mu bilen varmi
Evet onu bende gördüm iyi düşünmek istiyorum bekarken doku zedelenmesi olmuştu ayni elimin ayni yerinde gece ters bi harketle onumu tetikledim diyorum haftaya muayene var doktora sorucam bunuYanlış bir bilgi vermek istemem ama ellerde olabilen tetik parmak diye bir rahatsızlık varmış hamilelikte şişliklerden kaynaklı bu ağrı yapabiliyormuş ellerde belki geçicidir ağrın geçmezse bir doktora görün için rahat etsin
Bende sağ elimde ara ara hissediyorum ağrı iyice şişince nolucak diye düşünüyorum doktora sorunca benide bilgilendirir misinEvet onu bende gördüm iyi düşünmek istiyorum bekarken doku zedelenmesi olmuştu ayni elimin ayni yerinde gece ters bi harketle onumu tetikledim diyorum haftaya muayene var doktora sorucam bunu
Bisey sormak istiyorum bu alttan muayneyle kese gormek dediginiz olay nasil oluyor yani yumurta takibinde kullanilan cihazlami yapiyorlar bu islemi yoksa farkli bir islemmihelal olsun canım ne demek kuzum suan cok yenı bir hamılelıgın var 1500 ve 3000 arası alttan muayne ıle kese göruluyor 3000 üstü de hem batından yanı karından goruluyor dıye bılıyorum. gebelık haftası ve beta hcg artttıkcada kalp atısı duyulacak ALLAHın ıznıyle.
Canım benim de 6-8 haftalar arasında mide agrım çok oldu. Şuna daha iyiyim yine oluyor ama o zamanlarda ki gibi şiddetli değil.Kızlar 4 gündür kasıp kavuran mide bulantim bugün yok moralimi bozmamaya çalışıyorum ama neden yok diyip duruyorum sürekli.. gogus sisligim hala var geçici bi durum müdür yaşayan var mi arada mide bulantisi geçer mi.. yahu bulanssa bi dert bulanmasa bi dert
İnşallah bende yarın gidicem kaç haftalıktın canım sen ya inşallah görünür kese haberlerini bekliyoruzKızlar bugun randevum var saat 16.00 da insallah keseyi görürüm bu sefer ne olur dua edin kızlarZ Allah razı olsun şimdiden...
Bende de öyle bi bakıyorum bulantı dan ölüyorum o gün bi bakıyorum bir şeyim yok anlamadım bendeKızlar 4 gündür kasıp kavuran mide bulantim bugün yok moralimi bozmamaya çalışıyorum ama neden yok diyip duruyorum sürekli.. gogus sisligim hala var geçici bi durum müdür yaşayan var mi arada mide bulantisi geçer mi.. yahu bulanssa bi dert bulanmasa bi dert
Belirtilerin kaybolması hakkında söylenen şeyler var ya iste bu evham hiç bitmiyor sanirimCanım benim de 6-8 haftalar arasında mide agrım çok oldu. Şuna daha iyiyim yine oluyor ama o zamanlarda ki gibi şiddetli değil.
Bulansın yaa midem bulansin istiyorum nasıl bir hastalıklı durumBende de öyle bi bakıyorum bulantı dan ölüyorum o gün bi bakıyorum bir şeyim yok anlamadım bende
Tabikide bilgilendiririm canimBende sağ elimde ara ara hissediyorum ağrı iyice şişince nolucak diye düşünüyorum doktora sorunca benide bilgilendirir misin
Benimde sat 9 Eylül aynıyız pazartesi keseyi gördük şükür iki hafta sonraya kalp atışı için çağırdıKızlarrr bugün doktora gittim keseyi gördük son adet tarihim 8 eylül bugün tam 6 hafta dolmuş oluyo geçen hafta cuma bhcg 1390 çıkmıştı. bebek ne zaman görünür fikri olan var mı? Doktor on gün sonra gel kalbini dinleyelim dedi.