Benim de öyle oldu 10 gün sonra göründüArkadaşlar mrb benim adet tarihime göre 9+3 haftalık hamile görünüyorum ama geç döllenme oldu bliyorum çünkü ovulasyon testiyle hamile kaldım doktorumda söyledi. Velhasıl kelam.7+3 hamileyim kese çoktan görülmüştü bugün gittiğimde yolk keseside goruldu ama bebek yoktu haftaya tekrar gel dedi Dr. 7 haftalıkken bebeği görünmeyen varmı korkuyor insan ister istemez ultrason kesesinin uzunluğu yani GS 2.64 cm bilgisi olan yazablrmi rica etsem.
Ben de aynı durumdayım. Yolk sac göründü bebek de küçük olarak görünüyor ama haftasiyla uyumlu değil. Gelişme olursa yazar mısınız? Birbirimize umut olalımArkadaşlar mrb benim adet tarihime göre 9+3 haftalık hamile görünüyorum ama geç döllenme oldu bliyorum çünkü ovulasyon testiyle hamile kaldım doktorumda söyledi. Velhasıl kelam.7+3 hamileyim kese çoktan görülmüştü bugün gittiğimde yolk keseside goruldu ama bebek yoktu haftaya tekrar gel dedi Dr. 7 haftalıkken bebeği görünmeyen varmı korkuyor insan ister istemez ultrason kesesinin uzunluğu yani GS 2.64 cm bilgisi olan yazablrmi rica etsem.
Sizde durum nasıldıBenim de öyle oldu 10 gün sonra göründü
4 haftada kese vardı boştu 5 de de gittim onda da boştu 6+4 ken yolk göründü 10 gün sonra da kalp atışıSizde durum nasıldı
Gelişmelerden haberdar eder misiniz benzer durumdayizArkadaşlar mrb benim adet tarihime göre 9+3 haftalık hamile görünüyorum ama geç döllenme oldu bliyorum çünkü ovulasyon testiyle hamile kaldım doktorumda söyledi. Velhasıl kelam.7+3 hamileyim kese çoktan görülmüştü bugün gittiğimde yolk keseside goruldu ama bebek yoktu haftaya tekrar gel dedi Dr. 7 haftalıkken bebeği görünmeyen varmı korkuyor insan ister istemez ultrason kesesinin uzunluğu yani GS 2.64 cm bilgisi olan yazablrmi rica etsem.
İnşallah bende sağlıkla ilerler4 haftada kese vardı boştu 5 de de gittim onda da boştu 6+4 ken yolk göründü 10 gün sonra da kalp atışı
İnşAllah hayırlısı olur hakkımızdaİnşallah bende sağlıkla ilerler
Ah ne güzelGöründü bebek kalp atışını da duyduk çok şükür kizlar
Sağlıkla ilerlesin, kucağınıza da almak nasip olsunGöründü bebek kalp atışını da duyduk çok şükür kizlar
Kaç haftalıkken göründü canimGöründü bebek kalp atışını da duyduk çok şükür kizlar
Tam kaç haftalıktı acaba . Bende dün tam 8 haftada gittim yolk var kese boş düşük yaparsın dedi. Acaba bebek gelişir miBenim de öyle oldu 10 gün sonra göründü
Merabalar beta deyeriniz kaç çıktı o dönemde benim kese göründü ama beta negatif çıktı yarın tekrar gidecem4 haftada kese vardı boştu 5 de de gittim onda da boştu 6+4 ken yolk göründü 10 gün sonra da kalp atışı
900 lerde bişeydi çok ilginç kese varsa nasıl negatif oluyorMerabalar beta deyeriniz kaç çıktı o dönemde benim kese göründü ama beta negatif çıktı yarın tekrar gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?