• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+1 Gebelikte Yolk kesesi var bebek yok

Aynı durumdayız sizinle ama benim kesenin çapı büyükmüş ,bu büyüklüğe embriyoyu yani bebeği görmemiz lazımmış,benimkide öyle dedi,sizin kesenizin çapını söyler misiniz
Şu an 10 haftalık benim. Hiç hatırlamıyorum ki kese çapını. Ama doktor büyük falan demedi. Öyle bişey olsa banada söylerdi sanırım

Yolksac varsa bebek kesinlikle vardır içini ferah tut . Çünkü sac dediği şey bebeği besleyen organın ilk haftadalardaki ismi sonra plesanta olacak ismi

Kızlar benimde geç yumurtlama sanırım. Eğer öyleyse 6+4 hamileyim. Ama doktor son adet tarihine göre hesaplıyor. Devlette çok incelemiyorlar biliyorsunuz. Bu p. Tesi gittiğimde kese çapı 1.90 dı. Bebeği ve kalp atışlarını göremedik. Vajinalde baktı gözükmedi. 1 hafta sonra gel dedi. Bende kendimi yiyorum. Yolk keseside demedi yani belki vardı ama bilgi vermedi. Sanırım 2.50 cm kese olmadan bebek gözükmezmiş. Zor sabrediyorum.

Kızlar benimde başıma ayni şey geldi dün doktora bebeği görmek için gittik 5+6 haftaligiz ama embriyo görünmedi kesen boş dedi Snra renkli ultrasona gönderdi beni orda alttan baktılar kesen 22 mm olms yolk saci gördüler onun dibindede 94 atımlık kalp atışı var dediler dinledim Bnde ama bebek yok dedi o kalp atışı değilde senin damarın da olabilir dedi bi hafta bekle yine gorunmse kürtaj dediler okadar üzüldüm ki yıkldım resmn 😔

Kızlar benimde başıma ayni şey geldi dün doktora bebeği görmek için gittik 5+6 haftaligiz ama embriyo görünmedi kesen boş dedi Snra renkli ultrasona gönderdi beni orda alttan baktılar kesen 22 mm olms yolk saci gördüler onun dibindede 94 atımlık kalp atışı var dediler dinledim Bnde ama bebek yok dedi o kalp atışı değilde senin damarın da olabilir dedi bi hafta bekle yine gorunmse kürtaj dediler okadar üzüldüm ki yıkldım resmn 😔
Sonucunuz ne oldu acaba

Selamlar.
40 yaşındayım. Sata göre 6+1 hamileyim.
Vajinal ultrasonda gebelik kesesi ve yolk sac var fakat bebek görünmedi. Dr'a göre haftaya da göremezsek sorun olma ihtimali yüksek.
Bu durumu yaşayan, bebeği daha geç gören var mı?
Yolk zaten bebek değil mi. Yolk kesesini görünce tamam kese dolu bebek var demiyor muyuz. Kafam karıştı.

Yolk zaten bebek değil mi. Yolk kesesini görünce tamam kese dolu bebek var demiyor muyuz. Kafam karıştı.
Yolk sac bebeği besleyen yapısır ilk o olusur ardından bebek yolk denilen yapı ilk etapta kese içinde yüzük seklınde gorulur

Yolk sac bebeği besleyen yapısır ilk o olusur ardından bebek yolk denilen yapı ilk etapta kese içinde yüzük seklınde gorulur
Anladım cnm. Bana yolk göründü artık rahatız demişti doktor ben bebek o sanmıştım.

Ewt bnm de aynı durum oldu kese vardı ama bebek yoktu. 2 . Kez gittiğimde boş gebelik olduğunu söyledi dr um. Siz şimdi stres yapmayın bekleyin geçte görülebiliyomuş bebek
Boş gebelikte normal gebelik belirtiniz var mıydı? Agızda acı tat sabah açlığı gogus sıskınlıgı karın agrısı gibi rica etsem bılgılendırebılır mısınız .. ben de 5+ 3 gittim kese boştu vajinal bakıldı tedirginim açıkcası

Ne yaptınız acaba

Boş gebelikte normal gebelik belirtiniz var mıydı? Agızda acı tat sabah açlığı gogus sıskınlıgı karın agrısı gibi rica etsem bılgılendırebılır mısınız .. ben de 5+ 3 gittim kese boştu vajinal bakıldı tedirginim açıkcası
Boş gebelikte de aynı belirtiler vardı. 5+3 te daha gözükmeyebilir bebek ama.

Eklentiler

• 719F5D75-C03B-42C0-AC0A-874E5BC7081A.jpeg
    719F5D75-C03B-42C0-AC0A-874E5BC7081A.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 298
Ben de şu an aynı durumdayım bugun doktor kese 7.4 ml yolk kesesi 4 ml dedi 5 gün daha bekleyelim ama umutlanmayın dedi çok kötüyüm senin sonuç ne cıktı ne oldu bu durumda ne oluyor

Back