• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+1 Gebelikte Yolk kesesi var bebek yok

Eklentiler

• 7241F7F6-606E-4069-A0A5-39C0D46A23C1.jpeg
    7241F7F6-606E-4069-A0A5-39C0D46A23C1.jpeg
    98,4 KB · Görüntüleme: 769
  • 41CA656B-97A3-4A8F-8DCB-AE78D52C8D1F.jpeg
    41CA656B-97A3-4A8F-8DCB-AE78D52C8D1F.jpeg
    98,4 KB · Görüntüleme: 652
Düşüğün sebebi vajinal olamaz. Afedersin neticede cinsel ilişkide oluyor mutlaka ciddi bi müdahele degil. Bi şehir efsanesi o. Kese saglıklı değilse düşüyor vajinal ile ilgisi yok onun 🙏🏻
Düşük riski olanlara zaten ilişki yasak muayne de normal olarak yasak oluyor malesef

İlişki yasak olunca muayne de tehlikeli değilmi hatta o ilişkiden daha tehlikeli o aleti gezdiriyor ben güvenip yaptırmıyorum
Canikox Canikox unda onayladıgı gbi maximum 1 dakikalık vajinal muayene cinsel ilişki aynı degıl zaten cinsel ilişkinin yasak olusu bildiginiz malum sey degıl, orgazm kasılmaları .

Olsun karından da gördük şükür herkesin kendi tercihi umarım sağlıcakla kucağımıza alırız
Gordukden sonra zaten sorun yok. Ama vajinal muayene bircok rahim rahatsızlıgını miyom kist vs erken teshis ediyor ondan onerılıyor yoksa en rahatı karın.aynen Tercih tabi ki 🙏🏻

İlişkinin yasak olma sebebi içerde bişey olması değil ki, hormonlar yüzünden rahmin kasılması ve spermin yapısı itibariyle rahime erken doğum sinyali gönderme ihtimali esas sorun.
İlişki yasak olunca muayne de tehlikeli değilmi hatta o ilişkiden daha tehlikeli o aleti gezdiriyor ben güvenip yaptırmıyorum

Selamlar..
Yarınki kontrolü beklerken bu sabah kanamam başladı. Koşturarak dr gittim.
Bugün 7+0 takvime göre. Kese olması gerektiği kadar büyümemiş. Yolk kesesi var altında biraz kanama alanıyla. Bebek ise yok hala.
Progestan iğne yaptılar, ilaç olarak da verdi sabah akşam. Yatak istirahatiyle haftaya salı tekrar kontrol dedi. %10luk ihtimalle o zamana oluşabilirmiş. İlaca rağmen kanama durmayıp düşük de olabilirmiş. Nedense umudum yok her ne kadar Allahtan ümit kesilmese de.

Selamlar.
40 yaşındayım. Sata göre 6+1 hamileyim.
Vajinal ultrasonda gebelik kesesi ve yolk sac var fakat bebek görünmedi. Dr'a göre haftaya da göremezsek sorun olma ihtimali yüksek.
Bu durumu yaşayan, bebeği daha geç gören var mı?
Yolk sac varken bebek olmaması neredeyse imkansız :) başka doktor deneyin derim

Back