- 17 Ocak 2021
- 380
- 196
- 53
- 34
TabiUsg kağıdın varsa ata bilir misin canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabiUsg kağıdın varsa ata bilir misin canm
Usg kağıdın varsa ata bilir misin canm
VajinalVajinal usg mi bu canm karın mı
Hmm benim o yüzden küçük dr demişti vajinal usg ile daha iyi gözükür diye ben istemedimVajinal
Ben hep vajinal yaptırıyorum en sağlıklısı o cunkuHmm benim o yüzden küçük dr demişti vajinal usg ile daha iyi gözükür diye ben istemedim
Ablam vajinal muayne ile düşük yaptı bende baktırmıyorum o yüzdenBen hep vajinal yaptırıyorum en sağlıklısı o cunku
Düşüğün sebebi vajinal olamaz. Afedersin neticede cinsel ilişkide oluyor mutlaka ciddi bi müdahele degil. Bi şehir efsanesi o. Kese saglıklı değilse düşüyor vajinal ile ilgisi yok onunAblam vajinal muayne ile düşük yaptı bende baktırmıyorum o yüzden
Düşük riski olanlara zaten ilişki yasak muayne de normal olarak yasak oluyor malesefDüşüğün sebebi vajinal olamaz. Afedersin neticede cinsel ilişkide oluyor mutlaka ciddi bi müdahele degil. Bi şehir efsanesi o. Kese saglıklı değilse düşüyor vajinal ile ilgisi yok onun
Bana cinsel ilişki yasak ama muayenelerim vajinal oldu hep.Düşük riski olanlara zaten ilişki yasak muayne de normal olarak yasak oluyor malesef
İlişki yasak olunca muayne de tehlikeli değilmi hatta o ilişkiden daha tehlikeli o aleti gezdiriyor ben güvenip yaptırmıyorumBana cinsel ilişki yasak ama muayenelerim vajinal oldu hep.
Canikox unda onayladıgı gbi maximum 1 dakikalık vajinal muayene cinsel ilişki aynı degıl zaten cinsel ilişkinin yasak olusu bildiginiz malum sey degıl, orgazm kasılmaları .İlişki yasak olunca muayne de tehlikeli değilmi hatta o ilişkiden daha tehlikeli o aleti gezdiriyor ben güvenip yaptırmıyorum
Olsun karından da gördük şükür herkesin kendi tercihi umarım sağlıcakla kucağımıza alırızCanikox unda onayladıgı gbi maximum 1 dakikalık vajinal muayene cinsel ilişki aynı degıl zaten cinsel ilişkinin yasak olusu bildiginiz malum sey degıl, orgazm kasılmaları .
Gordukden sonra zaten sorun yok. Ama vajinal muayene bircok rahim rahatsızlıgını miyom kist vs erken teshis ediyor ondan onerılıyor yoksa en rahatı karın.aynen Tercih tabi kiOlsun karından da gördük şükür herkesin kendi tercihi umarım sağlıcakla kucağımıza alırız
İlişki yasak olunca muayne de tehlikeli değilmi hatta o ilişkiden daha tehlikeli o aleti gezdiriyor ben güvenip yaptırmıyorum
Yolk sac varken bebek olmaması neredeyse imkansız :) başka doktor deneyin derimSelamlar.
40 yaşındayım. Sata göre 6+1 hamileyim.
Vajinal ultrasonda gebelik kesesi ve yolk sac var fakat bebek görünmedi. Dr'a göre haftaya da göremezsek sorun olma ihtimali yüksek.
Bu durumu yaşayan, bebeği daha geç gören var mı?
Pıhtılaşma vardır sizde test yaptınız mı 3 kimyasal normal değil iğne kullanmanız gerekebilirSon 6 ayda 3 kimyasal gebelik yaşayınca insan hepten tedirgin oluyor.
İmkansız değil. Bebek hala yok ve düşük yapıyorum dünden beri kanamam var.Yolk sac varken bebek olmaması neredeyse imkansız :) başka doktor deneyin derim
Pıhtılaşma yok. Kromozom anomalisi söz konusu diyorlar.Pıhtılaşma vardır sizde test yaptınız mı 3 kimyasal normal değil iğne kullanmanız gerekebilir