• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+1 Gebelikte Yolk kesesi var bebek yok

Anladım trombofili panelini yaptirdiniz o zaman.geriye rahim filmi bağışıklık testleri kaldı onları yaptirmadiysaniz yaptırın doktorlar soylemiyor genelde bunları
Hepsi yapıldı. Kürtaj olmak zorunda kaldım bugün. Patoloji ve genetiğe gidecek bakalım.

Hepsi yapıldı. Kürtaj olmak zorunda kaldım bugün. Patoloji ve genetiğe gidecek bakalım.
Canım benim inan cok etkilendim yeni okudum 😟 cok gecmiş olsun. Belki bebek olussa bile saglıksız olacaktı bir omur cekecekdin belki de
Simdi vucudun kendini daha saglıklı bir gebelige hazırlayacak. 3 ay ara ver sonra deneyin 🙏🏻

Canım benim inan cok etkilendim yeni okudum 😟 cok gecmiş olsun. Belki bebek olussa bile saglıksız olacaktı bir omur cekecekdin belki de
Simdi vucudun kendini daha saglıklı bir gebelige hazırlayacak. 3 ay ara ver sonra deneyin 🙏🏻
Çok saol canım. Artık vazgeçtik. Kısmetse psikolojik olarak hazır olduğumuzda evlat edinme işlemlerine başlayacağız inşallah.

Canım bende tam 6+1de gittim doktora. Karından ultrasonla bakıldı. Kese ve yolk vardı. Bebeği daha göremedi. Bebek var mı diye sorduğumda daha görünmez o dedi doktor. Yarın tekrar gidicem inşallah görürüm. Telaşlanacak bişey yoktur stres yapma içini ferah tut
Aynı durumdayız sizinle ama benim kesenin çapı büyükmüş ,bu büyüklüğe embriyoyu yani bebeği görmemiz lazımmış,benimkide öyle dedi,sizin kesenizin çapını söyler misiniz

Aynı durumdayız sizinle ama benim kesenin çapı büyükmüş ,bu büyüklüğe embriyoyu yani bebeği görmemiz lazımmış,benimkide öyle dedi,sizin kesenizin çapını söyler misiniz
Hatırlamıyorum. 15 gün önce tamamlanmayan düşük ile kürtaj oldum.

Canım senin kese kaç mm di peki yolk sac varmıydı

Back