- 20 Ocak 2021
- 59
- 30
- 38
- 30
çok üzüldüm altında yatan başka bir sorun olmalıİmkansız değil. Bebek hala yok ve düşük yapıyorum dünden beri kanamam var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok üzüldüm altında yatan başka bir sorun olmalıİmkansız değil. Bebek hala yok ve düşük yapıyorum dünden beri kanamam var.
Anladım trombofili panelini yaptirdiniz o zaman.geriye rahim filmi bağışıklık testleri kaldı onları yaptirmadiysaniz yaptırın doktorlar soylemiyor genelde bunlarıPıhtılaşma yok. Kromozom anomalisi söz konusu diyorlar.
1 saat önce kürtaj oldum. Patoloji ve genetiğe gidecek dokular.çok üzüldüm altında yatan başka bir sorun olmalı
Hepsi yapıldı. Kürtaj olmak zorunda kaldım bugün. Patoloji ve genetiğe gidecek bakalım.Anladım trombofili panelini yaptirdiniz o zaman.geriye rahim filmi bağışıklık testleri kaldı onları yaptirmadiysaniz yaptırın doktorlar soylemiyor genelde bunları
Çok geçmiş olsun vardır bı Hayr demekten başka çare yokHepsi yapıldı. Kürtaj olmak zorunda kaldım bugün. Patoloji ve genetiğe gidecek bakalım.
Canım benim inan cok etkilendim yeni okudum cok gecmiş olsun. Belki bebek olussa bile saglıksız olacaktı bir omur cekecekdin belki deHepsi yapıldı. Kürtaj olmak zorunda kaldım bugün. Patoloji ve genetiğe gidecek bakalım.
Çok saol canım. Artık vazgeçtik. Kısmetse psikolojik olarak hazır olduğumuzda evlat edinme işlemlerine başlayacağız inşallah.Canım benim inan cok etkilendim yeni okudum cok gecmiş olsun. Belki bebek olussa bile saglıksız olacaktı bir omur cekecekdin belki de
Simdi vucudun kendini daha saglıklı bir gebelige hazırlayacak. 3 ay ara ver sonra deneyin
Kacinci hafta da duydunuz?Selamlar.
40 yaşındayım. Sata göre 6+1 hamileyim.
Vajinal ultrasonda gebelik kesesi ve yolk sac var fakat bebek görünmedi. Dr'a göre haftaya da göremezsek sorun olma ihtimali yüksek.
Bu durumu yaşayan, bebeği daha geç gören var mı?
Cok Ozur dilerim sonradan gordumKacinci hafta da duydunuz?
Çok geçmiş olsun canım, çok üzüldüm inanHepsi yapıldı. Kürtaj olmak zorunda kaldım bugün. Patoloji ve genetiğe gidecek bakalım.
Aynı durumdayız sizinle ama benim kesenin çapı büyükmüş ,bu büyüklüğe embriyoyu yani bebeği görmemiz lazımmış,benimkide öyle dedi,sizin kesenizin çapını söyler misinizCanım bende tam 6+1de gittim doktora. Karından ultrasonla bakıldı. Kese ve yolk vardı. Bebeği daha göremedi. Bebek var mı diye sorduğumda daha görünmez o dedi doktor. Yarın tekrar gidicem inşallah görürüm. Telaşlanacak bişey yoktur stres yapma içini ferah tut
Hatırlamıyorum. 15 gün önce tamamlanmayan düşük ile kürtaj oldum.Aynı durumdayız sizinle ama benim kesenin çapı büyükmüş ,bu büyüklüğe embriyoyu yani bebeği görmemiz lazımmış,benimkide öyle dedi,sizin kesenizin çapını söyler misiniz
Geçmiş olsun, inş sağlıkli başka hamileliklerimiz olurHatırlamıyorum. 15 gün önce tamamlanmayan düşük ile kürtaj oldum.
Canım senin kese kaç mm di peki yolk sac varmıydıAynı durumdayız sizinle ama benim kesenin çapı büyükmüş ,bu büyüklüğe embriyoyu yani bebeği görmemiz lazımmış,benimkide öyle dedi,sizin kesenizin çapını söyler misiniz
Burdanda mesajlasalim başkalarına yardımcı olmuş oluruz,kesem 20 mm yolk sac gördüCanım senin kese kaç mm di peki yolk sac varmıydı
Peki karından mı 20mm yoksa vajinal mi canımBurdanda mesajlasalim başkalarına yardımcı olmuş oluruz,kesem 20 mm yolk sac gördü
Vajinal bakmadilar ,karından baktiPeki karından mı 20mm yoksa vajinal mi canım
Anladım canım yeşekkürler cevabın için benim vajinal 17 mm dedi karından 14mm demişti en son bakalım inşallah görünür kalp atışıdaVajinal bakmadilar ,karından bakti
İnşallah arkadaşım , süreç belirsiz olunca insan strese giriyor,sen duyarsin dilerimAnladım canım yeşekkürler cevabın için benim vajinal 17 mm dedi karından 14mm demişti en son bakalım inşallah görünür kalp atışıda
Seninde güzel ilerler inşallah hepimiz için güzel ilerlerİnşallah arkadaşım , süreç belirsiz olunca insan strese giriyor,sen duyarsin dilerim