• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik kesesi var idrar testi pozitif fakat kanda görünmüyor

butterfly777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2025
3
0
1
25
mide bulantılarım oldukça fazla kanamam hiç olmadı ve adetim normalde de düzensizdir 15 20 gün gecikti doktor ultrasonda kese görünüyor dedi idrar testim pozitifti fakat kanda gebelik hormonu değeri 0-5 normal yani kanımda gebelik görünmüyor böyle bir durum yaşayan var mı?bu boş gebelik mi oluyor

Son düzenleme:
İlk defa duydum 😐 normalde idrara geçmesi için önce kana gecmesi gerekir nasıl kanda negatifken kese görünebildi. Doktorunuz ne dedi bu duruma? Haftasını vs söylemiş olması lazım kese gördüyse

mide bulantılarım oldukça fazla kanamam hiç olmadı ve adetim normalde de düzensizdir 15 20 gün gecikti doktor ultrasonda kese görünüyor dedi idrar testim pozitifti fakat kanda gebelik hormonu değeri 0-5 normal yani kanımda gebelik görünmüyor böyle bir durum yaşayan var mı?bu boş gebelik mi oluyor
Ya gördüğü kese değil ya da kan testiniz yanlış. Boş gebelik de olsa beta çıkar.

İdrarda çıkabilmesi için önce kanda çıkabilmesi gerekli testlerden birinde bir yanlışlık var kese göründüyse boş da olsa beta hcg çıkardı testi tekrarlatın

İlk defa duydum 😐 normalde idrara geçmesi için önce kana gecmesi gerekir nasıl kanda negatifken kese görünebildi. Doktorunuz ne dedi bu duruma? Haftasını vs söylemiş olması lazım kese gördüyse
Ya gördüğü kese değil ya da kan testiniz yanlış. Bo

ş gebelik de olsa beta
İdrarda çıkabilmesi için önce kanda çıkabilmesi gerekli testlerden birinde bir yanlışlık var kese göründüyse boş da olsa beta hcg çıkardı testi tekrarlatın
doktor ultrasona baktığında daha çok yeni bi gebelik olduğunu söyledi sadece ve iki hafta sonra gelmem gerektiğini söyledi mantık olarak bana da çok saçma geldi idrarda pozitif çıkıyor ultrasonda doktor kese var diyor ama kanda değerim 0.5 çıkıyor

reglim normalde de baya düzensiz gecikiyor daha önce kist vs bir şey yoktu ultrasonda geciktiği zaman baktırmıştım da bu kez öyle bir şey gördü de kese mi sandı bilemiyorum doktorun kese olmadığı halde var deme ihtimali de garip geliyor erken gebelik testimde hemen saniyeler içinde koyulaşan ikinci çizgiye rağmen kanımda olmaması da sadece çok moral bozucu

canınızı sıkmayın muhtemelen kan sonucunda bir yanlışlık oldu ben de geç döllenme olmuştu normalde 5+2 olması gereken tarihte kese görünmüyordu idearda çizgi silikti ve kan sonucum 30lardaydı meğer 3+2 ymiş günlük idrar testi yapıp koyulaşma takip ettim ve 2 günde bir kan verip yükselişe baktırdım zaten 2 hafta sonra kese göründü bir iki hafta sonra sa kalp atışını dinledik tabi o bir ay çok zor geçti boş gebelik dendi kimyasal gebelik dendi neler neler söylendi şimdi 19 aylık ☺️

Back