Son durumunuz nedir ?Merhaba bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var. 6+6 haftasında kese içinde hem bebeği gördük hem kalp atışı henüz yeni başlamıştı. Dün 7+2 iken çok fazla olmamak üzere kırmızı kan geldi, üç gündür de sert olan goguslerimde yumuşama vardı, apar topar doktoruna gittik. Kalp atışı şükür devam ediyordu ama kalp atış hızında herhangi bir artış olmamıştı. Birde doktorum kesenin yuvarlak şekilden daha yassı minik fasülye şeklinde bir hale dönüştüğünü söyledi. Her hafta proluton iğne yazdı düşük önleyici olarak , progestan fitil her gece kullanıyorum zaten. Bu şekilde olupta sağlıklı bir şekilde devam eden var mı gebeliği. Kesenin şeklinin bozulması ilerde düzelir mi veya düşükten önce mi böyle oluyordoktorum mümkünse hiç ayağa kalkma dedi, cuma tekrar kontrolüm var. Kanama tekrarlamadi ama içim içimi yiyor, lütfen yardım
Tekrar kanama olmadı, iğneden 4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde kese gayet normal gözüküyor dedi, herşey yolunda şimdilik şükür.Son durumunuz nedir ?
İyi iyi çok şükür kaç haftalık oldunuzTekrar kanama olmadı, iğneden 4 gün sonra tekrar kontrole gittiğimde kese gayet normal gözüküyor dedi, herşey yolunda şimdilik şükür.
10+1 bugün, 4 gün sonra tekrar gidicem inşallah herşey yolundadırİyi iyi çok şükür kaç haftalık oldunuz
Merhaba bende 5+6 haftamdayım dün keseyi de gördük çok hafif kalp atışı da vardı. dün gece çok az kanamam oldu sabah doktora gittim. kese yanında hafif kanama olmuş şekli bozulmuş. Çok korkuyorum acaba bebeğim sağlıklı ilerler
İnşallah sağ salim kucağına alırsın10+1 bugün, 4 gün sonra tekrar gidicem inşallah herşey yolundadır
3 ay progestan agızdan kullandım. Kanama alanı bende de yoktu. O yüzden doktor hiçbir zaman bir sebep bulamadı kanamalarıma. Ama çok şükür 3.ay doldu kanamalar bir anda bıçak gibi kesildi. Tek diyebildiği bazı kadınlarda yerleşme böyle uzun sürebiliyor bebek sağlıklı dedi hepProgestan hap veya fitil vermedi mi doktorunuz. Ya da düşük önleyici iğne proluton depot falan. Bende kanama alanı yoktu
Bu durumlara rağmen sağlıklı doğum haberleri duymak gerçekten moral oluyorİlk 3 ayımda sürekli kırmızı adet gibi knamalarım oldu ama cok sükür sağlıkla doğurdum umarım umut ışığı ve moral olur sana
Sebep bulamamalari gerçekten ilginç , tedirgin edici. Neyse ki bebeğiniz sağlıklı büyümüş, en büyük dileğimiz o zaten.3 ay progestan agızdan kullandım. Kanama alanı bende de yoktu. O yüzden doktor hiçbir zaman bir sebep bulamadı kanamalarıma. Ama çok şükür 3.ay doldu kanamalar bir anda bıçak gibi kesildi. Tek diyebildiği bazı kadınlarda yerleşme böyle uzun sürebiliyor bebek sağlıklı dedi hep
Merhaba benimde pazar koyu kahve lekem oldu pazartesi aksamı adet kanaması gibi geldi küçük bir et parçası düşürdün hastaneye gittik kanda beta hcg 1031 çıktı normalde o haftalarda 10.000 de olması gerekiyormuş keseyi o akşam göremedi sabah tekrar gittigimde kanda 1066 ya yükselmişti ve keseyi gördü ama şekil bozukluğu var sağlıksız gebelik isterseniz bekleyelim ama tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum derseniz sonlandıralım dedi ve ilk gebelik ve bilgisizlik olduğu için doktorda sağlıksız gebelik diyince sonlandırma kararı aldık sizce beklemelimiydim düzelirmiydi yoksa düşük devam mı ederdi gebeliği ilk ögrendigim günden beri doktorumun verdiği progestanı düzenli olarak kullanıyordum şuan yorumlarınızı okuyunca kafamda bi soru işareti olduİlk 3 ayımda sürekli kırmızı adet gibi knamalarım oldu ama cok sükür sağlıkla doğurdum umarım umut ışığı ve moral olur sana
Canım benım beta değerlerim cok güzel artıyordu ama hatta biz ikiz falan sanmıştık. Sürekli katlıyordu değerMerhaba benimde pazar koyu kahve lekem oldu pazartesi aksamı adet kanaması gibi geldi küçük bir et parçası düşürdün hastaneye gittik kanda beta hcg 1031 çıktı normalde o haftalarda 10.000 de olması gerekiyormuş keseyi o akşam göremedi sabah tekrar gittigimde kanda 1066 ya yükselmişti ve keseyi gördü ama şekil bozukluğu var sağlıksız gebelik isterseniz bekleyelim ama tekrar aynı şeyi yaşamak istemiyorum derseniz sonlandıralım dedi ve ilk gebelik ve bilgisizlik olduğu için doktorda sağlıksız gebelik diyince sonlandırma kararı aldık sizce beklemelimiydim düzelirmiydi yoksa düşük devam mı ederdi gebeliği ilk ögrendigim günden beri doktorumun verdiği progestanı düzenli olarak kullanıyordum şuan yorumlarınızı okuyunca kafamda bi soru işareti oldu
Merhaba aynı durumdayım, acaba son durumunuz nedirMerhaba bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var. 6+6 haftasında kese içinde hem bebeği gördük hem kalp atışı henüz yeni başlamıştı. Dün 7+2 iken çok fazla olmamak üzere kırmızı kan geldi, üç gündür de sert olan goguslerimde yumuşama vardı, apar topar doktoruna gittik. Kalp atışı şükür devam ediyordu ama kalp atış hızında herhangi bir artış olmamıştı. Birde doktorum kesenin yuvarlak şekilden daha yassı minik fasülye şeklinde bir hale dönüştüğünü söyledi. Her hafta proluton iğne yazdı düşük önleyici olarak , progestan fitil her gece kullanıyorum zaten. Bu şekilde olupta sağlıklı bir şekilde devam eden var mı gebeliği. Kesenin şeklinin bozulması ilerde düzelir mi veya düşükten önce mi böyle oluyordoktorum mümkünse hiç ayağa kalkma dedi, cuma tekrar kontrolüm var. Kanama tekrarlamadi ama içim içimi yiyor, lütfen yardım