- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.131
- 133
- Konu Sahibi yuvambenim
Kızlar banada bir fikir verin lütfen ben geçen hafta Çarşamba günü kan testi yaptırdım 17 çıktı. 2 tane kimyasal geçirdim o yüzden hemen doktoruma gittim bana progestan ve oksapar verdi kullanıyorum. Normal adetime göre hesaplarsak şuan 6+1 gözüküyor hesap.
Ama Pazar günü beta 190 yani 17 den 4 gün sonra güzel katlanmıştıdoktorum çok güzel perşembe günü de tekrar baktır 750 ve üzerini bekliyorum dedi. Yani benim şu anda kese filan görmem gerekirken ben hala beta yükselsin diye dua ediyorum çünkü diğerlerinde hüsran olunca düşünmeden edemiyorum. Aynı zamanda pkoluyım yani yumurtlamam geç olmuş olabilir geç döllenmemi oldu acaba o yüzden sat la beta uyumuyor haftama göre ben geriden geliyorum
Beta yükselsin diye çok dua ediyorum inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur. Sizce nasıl neden haftama uymuyor beta bunu taktım kafama
Canim sorunun sormuşsun cevabini bile kendin vermissin aslinda , pko var ve gec yumurtlayip gec döllenme yaşamışsın bütün sebep bu işte.
Bende 14 haftalık hamileyin sata göre 15 olmam lazımdı ama gec yumurtlayıp döllendiği icin ultrasonda 14haftalik görünüyor.
Boşa stres yapıp strese koyma kendini, bende 1 kere kimyasal gebelik yaşadım, 2.ye hamile kalınca müthiş stres yaptım vakti zamanı geldi kese görmeye gittik herşey yolunda deyince doktor rahatladım ama hemen o aksam bademciklerime vurdu hasta oldum o stresten.
Sende sakin ol ve iyi düşün iyi olsun inşallah...
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.