GEBELİK KESESİ 5 + 2 DE 2 MM VE BETA 3503 BU NORMAL Mİ ?

Kızlar banada bir fikir verin lütfen ben geçen hafta Çarşamba günü kan testi yaptırdım 17 çıktı. 2 tane kimyasal geçirdim o yüzden hemen doktoruma gittim bana progestan ve oksapar verdi kullanıyorum. Normal adetime göre hesaplarsak şuan 6+1 gözüküyor hesap.

Ama Pazar günü beta 190 yani 17 den 4 gün sonra güzel katlanmıştıdoktorum çok güzel perşembe günü de tekrar baktır 750 ve üzerini bekliyorum dedi. Yani benim şu anda kese filan görmem gerekirken ben hala beta yükselsin diye dua ediyorum çünkü diğerlerinde hüsran olunca düşünmeden edemiyorum. Aynı zamanda pkoluyım yani yumurtlamam geç olmuş olabilir geç döllenmemi oldu acaba o yüzden sat la beta uyumuyor haftama göre ben geriden geliyorum

Beta yükselsin diye çok dua ediyorum inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur. Sizce nasıl neden haftama uymuyor beta bunu taktım kafama

Canim sorunun sormuşsun cevabini bile kendin vermissin aslinda , pko var ve gec yumurtlayip gec döllenme yaşamışsın bütün sebep bu işte.

Bende 14 haftalık hamileyin sata göre 15 olmam lazımdı ama gec yumurtlayıp döllendiği icin ultrasonda 14haftalik görünüyor.

Boşa stres yapıp strese koyma kendini, bende 1 kere kimyasal gebelik yaşadım, 2.ye hamile kalınca müthiş stres yaptım vakti zamanı geldi kese görmeye gittik herşey yolunda deyince doktor rahatladım ama hemen o aksam bademciklerime vurdu hasta oldum o stresten.

Sende sakin ol ve iyi düşün iyi olsun inşallah...
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.

Ben başka doktora gittim alttan baktı kese 6 mm idi aynı gün. Dün gittim 12 mm olmuştu hayırlısı ile gelişsinler inşallah 5+6 yum ben sen kaçtasın
doktor sayısal birsey demedi son adet tarihine göre bugün 6+0 oldum amin hepimizin de hayırlısı ile sağlıcakla gelsinler

Canim sorunun sormuşsun cevabini bile kendin vermissin aslinda , pko var ve gec yumurtlayip gec döllenme yaşamışsın bütün sebep bu işte.

Bende 14 haftalık hamileyin sata göre 15 olmam lazımdı ama gec yumurtlayıp döllendiği icin ultrasonda 14haftalik görünüyor.

Boşa stres yapıp strese koyma kendini, bende 1 kere kimyasal gebelik yaşadım, 2.ye hamile kalınca müthiş stres yaptım vakti zamanı geldi kese görmeye gittik herşey yolunda deyince doktor rahatladım ama hemen o aksam bademciklerime vurdu hasta oldum o stresten.

Sende sakin ol ve iyi düşün iyi olsun inşallah...
Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim çok sağolun yarın tekrar beta baktırıcam inşallah güzel yükselmiştir

Pazartesi beta hcg 427 çıktı doktor perşembe gel bakalım dedi. :KK55: Eşim benden heyecanlı benden sabırsız.

Maşallah canım hep böyle devam etsin inşallah.
Eşler şimdi bizim kadar bilmiyorlar ya ondan cok sabırsız ve heyecanlı oluyorlar, benim eşimde öyleydi birde heyecanı stresi çenesine vuruyordu susmak bilmiyordu adam 😄

Bugün gittim göremedi ufak birşey var ama tam net değil pazartesi gel dedi. Tekrar kan istedi 1640 çıktı beta. :110: umarım pazartesi görür.

Zaten 1500 olunca çıkarmış vajinalde yeni gelişiyor demek ki sakın stres yapma Allah'ın izni ile güzel haber alacaksın her gittiğinde.
İnşallah canım İlk gebeliğim. :) O kadar heyecanlıyım iğneden korkan ben 4 günde 3 defa kan verdim.

İnşallah canım İlk gebeliğim. :) O kadar heyecanlıyım iğneden korkan ben 4 günde 3 defa kan verdim.
Annelik böyle birşey işte canım ona birşey olmasın diye kendinden geçiyorsun gözüne hiçbirşey gelmiyor, ne korku ne acı tek derdin o iyi olsun.
Benim de ilk gebeliğim normal de dayanamicam şeylere aman yeter ki iyi olsun da razıyım çekerim diyorsun
Rabbim hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah 🤲🏼

Annelik böyle birşey işte canım ona birşey olmasın diye kendinden geçiyorsun gözüne hiçbirşey gelmiyor, ne korku ne acı tek derdin o iyi olsun.
Benim de ilk gebeliğim normal de dayanamicam şeylere aman yeter ki iyi olsun da razıyım çekerim diyorsun
Rabbim hepimize sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah 🤲🏼
İnşallah canım.. Sağlıklıklı Sıhhatlı bir gebelik geçirelim.. :anneadayı:

:nazar::KK5:

Back
X