- 24 Ekim 2019
- 1.597
- 1.410
- Konu Sahibi askininaskisi
Bıraktım kuzum ya, 80 gün içtim zaten yarayacaksa yarar diye düşünüyorumBende glifor 850 lık içiyorum bide inofolic combi. Hayıtı bıraktın mı balım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıraktım kuzum ya, 80 gün içtim zaten yarayacaksa yarar diye düşünüyorumBende glifor 850 lık içiyorum bide inofolic combi. Hayıtı bıraktın mı balım ?
Hayırlısı canım ne diyelimBıraktım kuzum ya, 80 gün içtim zaten yarayacaksa yarar diye düşünüyorum ☺❤
Günaydın canım, Osende 2M kullanıyorum ben, b12 ve metil formda folik asit var, gebelik olana kadar gunasiri kullansan yeter dedi, gebelik olunca gunde 1 kere dedi, ben uzun sure once baslamistim ama aksattım sonraVitamin ne kullanıyosun kuzum ? Doktor bana pıhtılaşma sorunu olanlar folic asıtı metil formda olanlardan kullanmalı demişti. Bebiş gelince elenatal markalı olana geçicem inşallah Bide b12 önemli tabiki...
Canım ayın 1 ini değerlendirdin mi diğerlerine göre koyu çıkmış, aöa yine tam koyu değil, benim de böyle çıkıyor tam koyu göremedim ama arada koyulaştı devam ediyorum teste, kaçıncı günü adetininMerhaba bilen var mı bu ovulasyon testlerinden yorum yapabilir misiniz bu arada testler durdukça rengi değişiyor
Bence senin 31 inde de koyudur yapmamışsın ama, 1 inde yumurtlama olmuş 2 sinde çatlaöış benceMerhaba bilen var mı bu ovulasyon testlerinden yorum yapabilir misiniz bu arada testler durdukça rengi değişiyor
Yeni girebildim sayfaya tünaydın o yüzden canımGünaydın canım, Osende 2M kullanıyorum ben, b12 ve metil formda folik asit var, gebelik olana kadar gunasiri kullansan yeter dedi, gebelik olunca gunde 1 kere dedi, ben uzun sure once baslamistim ama aksattım sonra
aslında ilk 5 dk baya koyu idi ama sonra renkleri değişti ben mart ayında düşük yaptım o yüzden bilmiyorum adet günümü pco var düzensiz zatenCanım ayın 1 ini değerlendirdin mi diğaslınerlerine göre koyu çıkmış, aöa yine tam koyu değil, benim de böyle çıkıyor tam koyu göremedim ama arada koyulaştı devam ediyorum teste, kaçıncı günü adetinin
Henüz pik olmamış canım. Adetinin ilk gününden itibaren kaçıncı gündesin ?Merhaba bilen var mı bu ovulasyon testlerinden yorum yapabilir misiniz bu arada testler durdukça rengi değişiyor
1 nisanda pik gibi aslında, ilk halinin fotosu olsa anlardıkHenüz pik olmamış canım. Adetinin ilk gününden itibaren kaçıncı gündesin ?
Alttaki test 1 mayıs sabahtı akşamda yaptım daha koyu idi ama çekmedim tabiakıntımda oldu yumurta akı gibi1 nisanda pik gibi aslında, ilk halinin fotosu olsa anlardık
Canım bu bildiğin pik, değerlendirdin inşallah dünü ve önceki günüAlttaki test 1 mayıs sabahtı akşamda yaptım daha koyu idi ama çekmedim tabiakıntımda oldu yumurta akı gibi
Aynen kuzum diğer paylaşımda gördüm bariz pik..1 nisanda pik gibi aslında, ilk halinin fotosu olsa anlardık
1 inde pik olmuş kuzum. Akıntı da yaşamışsın. Pik günü de dahil 4 gün değerlendirmelisin.. İnşallah bebeğin tutunur sımsıkıAlttaki test 1 mayıs sabahtı akşamda yaptım daha koyu idi ama çekmedim tabiakıntımda oldu yumurta akı gibi
3 gun degil miydi canım 4 mu değerlendiriliyorAynen kuzum diğer paylaşımda gördüm bariz pik..
1 inde pik olmuş kuzum. Akıntı da yaşamışsın. Pik günü de dahil 4 gün değerlendirmelisin.. İnşallah bebeğin tutunur sımsıkı
Pik günüyle beraber 4 gün kuzum. Bende 3 biliyordum ama ovulasyon testi topiklerinde öyle yazdılar sormuştum.3 gun degil miydi canım 4 mu değerlendiriliyor
Benim testler gittikçe silikleşiyorPik günüyle beraber 4 gün kuzum. Bende 3 biliyordum ama ovulasyon testi topiklerinde öyle yazdılar sormuştum.
10.gün pik miydi kuzum ?Benim testler gittikçe silikleşiyor
Ya ben de aynı canım 10. Gün testi yaptım baktım 2. Çizgi yavaş yavaş beliriyor ohoo bu da silik dedim kenara koydum, taa yatmadan önce baktım ki koyu alla alla dedim değerlendirdim ne olur ne olmaz diye, tekrar test de yapamadım o gece su filan içmiştim öyle kaynadı o gün anlamadım10.gün pik miydi kuzum ?
Kendi kebdime hep diyorumki önümüzdeki ay ovulasyon yapmıcam günaşırı denicem. Sonra kendimi internette ovulasyon testi sipariş verirken buluyom
Amin inşallahAynen kuzum diğer paylaşımda gördüm bariz pik..
1 inde pik olmuş kuzum. Akıntı da yaşamışsın. Pik günü de dahil 4 gün değerlendirmelisin.. İnşallah bebeğin tutunur sımsıkı
Değerlendirdim canımCanım bu bildiğin pik, değerlendirdin inşallah dünü ve önceki günü