- 26 Ağustos 2015
- 2.709
- 1.651
- Konu Sahibi askininaskisi
Pcos musun balım?bendede troid cıktı 4 küsür Dü dahiliyede yaptırdım testleri zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pcos musun balım?bendede troid cıktı 4 küsür Dü dahiliyede yaptırdım testleri zaten
mthfr A1298C heterezigotMerhaba acba hangi değerlerinizde pıhtılaşma gözüktü bide heterozigot yada homozigottu mu Benmde 3 düştüğüm oldu daha doğrusu 1 kürtaj 2 kimyasal bendede pco var ve c667t ve PAI HETEROZİGOT CIKTI acaba sizin hangi değerleriniz de cıktı
Cok teşşekür edermKuzum insülin x glukoz÷405 yapıldığında değer 2.5 un üstündeyse direnç var demektir. Senin 1.6 glukozu 100 baz alırsak. Direnç yok demektir..
Evet pco varPcos musun balım?
Benmde c677t ve paı degerlerim heterozigot 1 kürtaj 2 kimyasal gebelik olsu 2. Ve 3. De kse bile göremedim sizinde kese göremeden giden gebeliğniz oldum acbamthfr A1298C heterezigot
PAI-1 4g / 5g heterezigot
ben ilkinde kese gördüm kalp atımı yoktu. Kese küçülkü zamanla bozuldu kürtaj oldu. İkincide hiç kese göremeden 5 haftalıktı düştü. Ama bana genetikçi kesin neden bu diyemem dedi. Doktor kese görüp başlıcam demişti kan sulandırıcı iğnelere .Benmde c677t ve paı degerlerim heterozigot 1 kürtaj 2 kimyasal gebelik olsu 2. Ve 3. De kse bile göremedim sizinde kese göremeden giden gebeliğniz oldum acba
Doktor bana PCO+insülin direnci+ TSH problemleri birbirine bağlantılı bu zinciri kırmanın en 1.basamağı varsa fazla kiloyu vermek demişti.. O yüzden sormak istedim.Evet pco var
Evet doğru hepside bende var zatenDoktor bana PCO+insülin direnci+ TSH problemleri birbirine bağlantılı bu zinciri kırmanın en 1.basamağı varsa fazla kiloyu vermek demişti.. O yüzden sormak istedim.
Doktorum bana bu yolda en büyük adım kilo vermek dedi.. Zaten ilk gebeliğimi verdiğim 6 kilodan sonra öğrenmiştim.. Şimdi tekrar başladım dikkat etmeye yediklerime. 2 kilo kadar verdim bakalım. Ramazanda biraz zor oluyor ama öyle çabalıyom işte..Evet doğru hepside bende var zaten
Rabbm yardımcımız olsun inşallahDoktorum bana bu yolda en büyük adım kilo vermek dedi.. Zaten ilk gebeliğimi verdiğim 6 kilodan sonra öğrenmiştim.. Şimdi tekrar başladım dikkat etmeye yediklerime. 2 kilo kadar verdim bakalım. Ramazanda biraz zor oluyor ama öyle çabalıyom işte..
Amin canımRabbm yardımcımız olsun inşallah
Canım aşırı silik bugünki testim. Adetin de 14. Günü bugün Sen ne yaptın canımY yellowaseline kuzum naptın ovulasyonun ne alemde ?
Benim lekelerim geliyor yarına adet olurum gibi.. Yumurtlamaya çok değerlendirmemiştik zaten . Salgın dönemi beni korkuttu baya... Bu ay bakalım hayırlısı...Canım aşırı silik bugünki testim. Adetin de 14. Günü bugün☺ Sen ne yaptın canım
Yumoşun çatladı tam anlamıyla demekki çalışmalara devaaamCanım aşırı silik bugünki testim. Adetin de 14. Günü bugün☺ Sen ne yaptın canım
Çakşır suyunu ben de görüyorum da forumda ben çıktım bir yola bakayım bir kaç ay devam ederim buna, ama istersen sen deneyebilirsin yorumlar nasıl çakşır suyununBenim lekelerim geliyor yarına adet olurum gibi.. Yumurtlamaya çok değerlendirmemiştik zaten . Salgın dönemi beni korkuttu baya... Bu ay bakalım hayırlısı...
Ya çakşır suyu mu alsamkiii bu ay
Valla kuzum tam o istenilen koyulukta olmadı gibi anlamadım ama gittikçe aşırı silikleşti, belki tekrar koyulaşır teste devam ediyorum yine, bugün daha adetin 15. Günü Belki de büyüdü çatladı gerçekten değerlendirdim bakalımYumoşun çatladı tam anlamıyla demekki çalışmalara devaaam
Kullanılır canımArkadaşlar kusura bakmayın yanlış yere yazmış olabilirim ama bi konu hakkında bilginize ihtiyacı var.Erken gebelik testleri adet günü geçtikten sonra da kullanılır mi
Teşekkür ederim cnm adetim 14 gün geçti erken gebelik testi vardı onu kullandım negatif çıktı .Son 2 aydır da adet miktarım azalmıştı bu ay hiç gelmedi.Su an çok stresli bi ortamdayım kendimi avutuyorum ins stresten gecikmiştir diyeKullanılır canım