• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik isareti olabilirmi ?

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba, benim reglerim cok duzgun sukur.. bu ay adetimde gecikme oldu 1 veya 2 gun diyeyim.. onun oncesinde 3 gun boyunca ara ara karnim agriyordu, adet sancisi gibi ve o agrilar tamamen kayboldu.. Hamilemiyim acaba diye dusunuyorum.. Bu arada laboratuvarda kan testi yaptircam.. Kac gun beklesem daha net sonuc alabilirim ? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler ;)

Merhaba, benim reglerim cok duzgun sukur.. bu ay adetimde gecikme oldu 1 veya 2 gun diyeyim.. onun oncesinde 3 gun boyunca ara ara karnim agriyordu, adet sancisi gibi ve o agrilar tamamen kayboldu.. Hamilemiyim acaba diye dusunuyorum.. Bu arada laboratuvarda kan testi yaptircam.. Kac gun beklesem daha net sonuc alabilirim ? cevaplariniz icin simdiden tesekkurler :KK66:
Evet şuan aynı durumdayız😀 yarın yaptırabilirsin ama şahsen ben bekleyeceğim çünkü hayal kırıklığından korkuyorumm

Bende aynı durumdayım dün günümdü kasık ağrısı hissettim olmadım. Pazartesiye kadar bekleyeceğim olmazsam kan testi yaptırıcam :) negatifi görünce hayal kırıklığı daha kötü oluyor acele etmiyorum ben o yüzden, adet gecikince kanda çıkar ama genelde

Bende aynı durumdayım dün günümdü kasık ağrısı hissettim olmadım. Pazartesiye kadar bekleyeceğim olmazsam kan testi yaptırıcam :) negatifi görünce hayal kırıklığı daha kötü oluyor acele etmiyorum ben o yüzden, adet gecikince kanda çıkar ama genelde
Bende kendime gün olarak pazartesiyi belirledim😀 her ay kan vermekten ve negatiflerden yoruldumm

Bneimde dun adet günümdü
Kanda olup olmadigi çıkar ama umuudm yok negatif görmekten sikildim bende

Back