Gebelik ile herşeyi anlatıyorum

Çok sevindim adınıza inşallah sağlıkla alirsiniz kucaginiza stres tabi ki elimizde değil ama mümkün olduğu kadar kafamızı bosaltmamaiz gerekiyor olacak zaten rahatlığında olmamız gerekiyor. Zaten çocuk çocuk diye sıkıştıran insanları da anlamıyorum boş yere strese sokuyorlar en güzeli onlara şuan erken düşünmüyorum diyerek geçiştirmek çünkü anlamiyorlar iyi bişey yaptığını sanarak strese sokuyorlar

E ben arkadaşlara dedim bu konuyla ilgili yazacağıma
Konu normal foruma düşünce rastgele bakarken gördüm hamilelik son aşamasında yada doğum yapmış bir anne hamiellik hakkında tecrübelerini yazıyormuş gibi başlık olmuş gibi durmuş sırf o yüzden girdim görünce şaşırdım

Zaten bizimki 9 ayimiz

Aynı şekil bizd3 uyguluyoruz ama 4.ay bitti hamile kalamadim kimisi ilk denemede kimisi de aylar sonra hamile kalıyor olacak oldu mu yastığa veya beklemeye bile gerek kalmiyor

Canimm yumurtlamanin 8-9 . Gunu betaya bakildi 2 cikti. Adetten 2 gun once test yaptm negatif cikti gecikmenin 2. Gunundeyim :/ adet agrim var seninde agrin olmusmuydu
Canım simdi gittim sağlık ocağından kan degerlrime baktım betam5, 1dedi hemşire dedi hani çok yenidir yada olmayabilir dedim inşallah dua edin vardır ya geç döllenme olmuş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…