doktora 6 aylık evli olduğunu söyleme. sen söylemezsen nerden bilsin:) bi sorun varsa bi an önce öğrenin
bizi devletten oraya göndermişlerdi, o kadar fark olduğunu bilsek özel hastaneye giderdikLaboratuarlar biraz daha yuksek fiyatli.
Kucuk bir sehirdeyiz ve burada ozel hastanede 30 veya 40 tl odemistik 2 ay once.
Laboratuarlar biraz daha yuksek fiyatli.
Kucuk bir sehirdeyiz ve burada ozel hastanede 30 veya 40 tl odemistik 2 ay once.
Olsun laboratuar daha detayli sonuc verir. Cok da zarar etmis gibi duaunmeyin :)bizi devletten oraya göndermişlerdi, o kadar fark olduğunu bilsek özel hastaneye giderdik
Olsun laboratuar daha detayli sonuc verir. Cok da zarar etmis gibi duaunmeyin :)
Kafein normalde zararli ama miktari var mi bilmiyorum. Gunluk 1 fincan icsen. Ama yine de arastir derim hic sevmedigim icin cok arastirmadim :)Arkadaşlar acaba Türk kahvesinin bi yan etkisi olur mu ben nerdeyse her gün içiyorum bir iki fincan
Kafein normalde zararli ama miktari var mi bilmiyorum. Gunluk 1 fincan icsen. Ama yine de arastir derim hic sevmedigim icin cok arastirmadim :)
En buyuk hata bu zaten.Açıkçası kardeşlerim biraz yaşım var benim çok kafaya taktım inşallah olsun diye çok araştırıyorum psikolojim bozulcak diye de korkuyorum.
Ya bilir misiniz ben ne takılsa kafama buraya girip okurdum yazılanları derdim ki keşke birisi şunu da sorsaymış bende cevapları okusaymışım. İnan’ın şuan burada yazıştığıma bile seviniyorum. Hepinize tek tek çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden.En buyuk hata bu zaten.
Kafaya taktikca zorlasiyor. Kendine 1 sene sure ver. Yani 6 ay daha dene ovulasyon gunlerinj takip ederek. Olursa olur olmazsa bakariz caresine diye dusun.
Ya kızlar biz hormon testiyle beraber yaptirdik doktor oyle istedi 800 lira verdik daha muayene ucreti haric hastaneyle mi alakali daha once yaptirmadigimiz icin fiyatlarida oyle saniyordukCok da pahali bir test aslinda. 50 60 lira belki en fazla.
Ooouuuwwww çokmuş yaaa biz asgari ücrete çalışan insanlarız :))) 800 tl ona verirsem aç kalırım :)))))))) tövbe yarabbiYa kızlar biz hormon testiyle beraber yaptirdik doktor oyle istedi 800 lira verdik daha muayene ucreti haric hastaneyle mi alakali daha once yaptirmadigimiz icin fiyatlarida oyle saniyorduk
Evet resmen insan somuruyolar burda gorunce sasirdim fiyatlarini boyle saniyordumOoouuuwwww çokmuş yaaa biz asgari ücrete çalışan insanlarız :))) 800 tl ona verirsem aç kalırım :)))))))) tövbe yarabbi
kahveyi bende çok içerim. erkeğe ilşikiden önce şekersiz türk kahvesi içmesi öneriliyo. spermleri hızlandırıyomuş.Arkadaşlar acaba Türk kahvesinin bi yan etkisi olur mu ben nerdeyse her gün içiyorum bir iki fincan
Arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim daha. Ama sizlerden Bilgi istiyorum konuyu doğru yere açtık mı onu da pek bilemiyorum. Ben 6 aylık evliyimeşimşe çocuk istiyoruz bükün için çalışıyoruz ama bir türlü olmuyor eşim biraz kilolu 115 kilo acaba bundan olabilir mi? Ya da sperm eksikliği genetik midir bileniniz var mı? Eşimin kardeşinde sperm eksikliği bedeniyle çocuğu olmuyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ben 30 eşim 32 yaşında bir an önce çocuğumuz olsun istiyoruz
Sperm testi diyince özel hastaneler hemen yapıyor. Randevu vs almana da gerek yok, önceden hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin. 3 veya 4 gün cinsellik olmayacak ve sonrasında sperm testi verilecek demişlerdi bize. Eşim medicana’da yaptırmıştı, 180 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. 1 saate cıkmıstı sonucAaaa öyle mi!!!
Bilmiyorduk aslında. Bir de sperm testi yaptırıcaz diyince yaparlar mı ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?