• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik için...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktora 6 aylık evli olduğunu söyleme. sen söylemezsen nerden bilsin:) bi sorun varsa bi an önce öğrenin

Aslında bende düşündüm böyle ama doktor bi anda ne kadarlık evlisin diyince hemen doğruyu söyleyesim geliyo. Hatta daha 1.5 aylık evliyken gitmiştim doktor bıyık altından gülmüştü. Tabi bilmediğim için bu işleri ben baya bi utanmıştım :))

Laboratuarlar biraz daha yuksek fiyatli.
Kucuk bir sehirdeyiz ve burada ozel hastanede 30 veya 40 tl odemistik 2 ay once.

Anlaşılan çok yüksek değil fiyatları inşallah gerek kalmaz yaptırmaya. Olsa ki adet olursam mutlaka özel bi doktora gitmeyi düşünüyorum Canlar :)
Hepinize çok teşekkür ederim

Arkadaşlar acaba Türk kahvesinin bi yan etkisi olur mu ben nerdeyse her gün içiyorum bir iki fincan
Kafein normalde zararli ama miktari var mi bilmiyorum. Gunluk 1 fincan icsen. Ama yine de arastir derim hic sevmedigim icin cok arastirmadim :)

Kafein normalde zararli ama miktari var mi bilmiyorum. Gunluk 1 fincan icsen. Ama yine de arastir derim hic sevmedigim icin cok arastirmadim :)

Açıkçası kardeşlerim biraz yaşım var benim çok kafaya taktım inşallah olsun diye çok araştırıyorum psikolojim bozulcak diye de korkuyorum.

Açıkçası kardeşlerim biraz yaşım var benim çok kafaya taktım inşallah olsun diye çok araştırıyorum psikolojim bozulcak diye de korkuyorum.
En buyuk hata bu zaten.
Kafaya taktikca zorlasiyor. Kendine 1 sene sure ver. Yani 6 ay daha dene ovulasyon gunlerinj takip ederek. Olursa olur olmazsa bakariz caresine diye dusun.

En buyuk hata bu zaten.
Kafaya taktikca zorlasiyor. Kendine 1 sene sure ver. Yani 6 ay daha dene ovulasyon gunlerinj takip ederek. Olursa olur olmazsa bakariz caresine diye dusun.
Ya bilir misiniz ben ne takılsa kafama buraya girip okurdum yazılanları derdim ki keşke birisi şunu da sorsaymış bende cevapları okusaymışım. İnan’ın şuan burada yazıştığıma bile seviniyorum. Hepinize tek tek çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden. :KK73:

Cok da pahali bir test aslinda. 50 60 lira belki en fazla.
Ya kızlar biz hormon testiyle beraber yaptirdik doktor oyle istedi 800 lira verdik daha muayene ucreti haric hastaneyle mi alakali daha once yaptirmadigimiz icin fiyatlarida oyle saniyorduk

Ya kızlar biz hormon testiyle beraber yaptirdik doktor oyle istedi 800 lira verdik daha muayene ucreti haric hastaneyle mi alakali daha once yaptirmadigimiz icin fiyatlarida oyle saniyorduk
Ooouuuwwww çokmuş yaaa biz asgari ücrete çalışan insanlarız :))) 800 tl ona verirsem aç kalırım :)))))))) tövbe yarabbi

Ooouuuwwww çokmuş yaaa biz asgari ücrete çalışan insanlarız :))) 800 tl ona verirsem aç kalırım :)))))))) tövbe yarabbi
Evet resmen insan somuruyolar burda gorunce sasirdim fiyatlarini boyle saniyordum

Arkadaşlar acaba Türk kahvesinin bi yan etkisi olur mu ben nerdeyse her gün içiyorum bir iki fincan
kahveyi bende çok içerim. erkeğe ilşikiden önce şekersiz türk kahvesi içmesi öneriliyo. spermleri hızlandırıyomuş.

Arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim daha. Ama sizlerden Bilgi istiyorum konuyu doğru yere açtık mı onu da pek bilemiyorum. Ben 6 aylık evliyimeşimşe çocuk istiyoruz bükün için çalışıyoruz ama bir türlü olmuyor eşim biraz kilolu 115 kilo acaba bundan olabilir mi? Ya da sperm eksikliği genetik midir bileniniz var mı? Eşimin kardeşinde sperm eksikliği bedeniyle çocuğu olmuyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

canım bende 6 aylık evliyim dr gittim çok şükür bir sıkıntımız yok ama dr çok erken olduğunu söyledi..zaten rahmin kendini ewliliğe hazırlaması 10 12 ay sürermiş ama için rahat olması için bir dr görünün derim önce sen git rahmine yumurtlmana bir baktır...

Ben 30 eşim 32 yaşında bir an önce çocuğumuz olsun istiyoruz

ayyy canım aynı biz..:oha:benimde yaşım 31 eşimin de 33 beklemek istemediğim için 2 aylık evliyken gittim dr.en son şubat ayında gittiğimde hormanlar kan idrar smar ultrasyon herşeye baktırdım..özel bir hastanede 72 tl ye hepsini yaptırdım..iltihap çıktı rahmimde ilaç verdi kullandım.kurudum çok şükür..bir de folıc asit verdi 2 tane onları gebelik olana kadar kullan dedi ..Allahtan ümit kesiklmez hala kullanıyorum ve ovülasyon testi ile yumurtlama günlerimi tespit edip o günleri değerlendiriyoruz..tawsiye ederim.:KK200:

Aaaa öyle mi!!!
Bilmiyorduk aslında. Bir de sperm testi yaptırıcaz diyince yaparlar mı ki.
Sperm testi diyince özel hastaneler hemen yapıyor. Randevu vs almana da gerek yok, önceden hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin. 3 veya 4 gün cinsellik olmayacak ve sonrasında sperm testi verilecek demişlerdi bize. Eşim medicana’da yaptırmıştı, 180 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. 1 saate cıkmıstı sonuc

Back