6 ay cok erken henuz. 1 sene dolmadan doktorlar bile ciddiye almiyor. Ama esinizin kilosu kafaniza takiliyorsa ozel bir hastanede sperm testi verin iciniz rahat etsin
Anladim. O zaman bir urolojiciye gidip acik acik anlat spermiyogram yaptirin. Ozel hastanelee para icin yapar. En azindan sorun var mi yok mu anlarsinizBen 30 eşim 32 yaşında bir an önce çocuğumuz olsun istiyoruz
eşin doktora gittimi yoksa siz kardeşinde varsa eşindede vardır diyemi düşünüyosunuz
Anladim. O zaman bir urolojiciye gidip acik acik anlat spermiyogram yaptirin. Ozel hastanelee para icin yapar. En azindan sorun var mi yok mu anlarsiniz
Cok da pahali bir test aslinda. 50 60 lira belki en fazla.Bende eşim de ayrı ayrı kadın hastslıkları üroloji ye gittik ama daha 6 ay olduğu için pek önemsemediler.
Bende eğer bir sorunumuz varda neden 1 yıl bekleyelim düşüncesindeyim. Özel hastanelerde fiyatlar malum. Bizde mecbur 1 yılı bekliycez. Yoksa kaç defa gittim doktora
Cok da pahali bir test aslinda. 50 60 lira belki en fazla.
biz en son 200 verdik diye hatırlıyorum baya oldu artmıştırCok da pahali bir test aslinda. 50 60 lira belki en fazla.
Cok buyuk bir hastane miydi veya laboratuar?biz en son 200 verdik diye hatırlıyorum baya oldu artmıştır
Bulundugun yerde varsa bir sorun bakalim. Urolojici yonlendirmeli. Anlatin kardesinin durumunu. Rica edin reddetmeyecegini dusunuyorumAaaa öyle mi!!!
Bilmiyorduk aslında. Bir de sperm testi yaptırıcaz diyince yaparlar mı ki.
biz en son 200 verdik diye hatırlıyorum baya oldu artmıştır
Bulundugun yerde varsa bir sorun bakalim. Urolojici yonlendirmeli. Anlatin kardesinin durumunu. Rica edin reddetmeyecegini dusunuyorum
Sizden de razi olsun. Dilerim gerek kalmaz hamile kalirsiniz :)Adetime 1 hafta var eğer adet görürsem ona göre tekrar hastane yolu görüncek bize.
Bileğileriniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
labarotuvardıCok buyuk bir hastane miydi veya laboratuar?
Dna hasarina bile 300 falan veriyorduk ki icinde spermiyogram var
Sizden de razi olsun. Dilerim gerek kalmaz hamile kalirsiniz :)
doktora 6 aylık evli olduğunu söyleme. sen söylemezsen nerden bilsin:) bi sorun varsa bi an önce öğreninAdetime 1 hafta var eğer adet görürsem ona göre tekrar hastane yolu görüncek bize.
Bileğileriniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Laboratuarlar biraz daha yuksek fiyatli.labarotuvardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?