• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik için...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zemir

Ol der ve olur
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
95
59
38
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ben aranızda yeniyim daha. Ama sizlerden Bilgi istiyorum konuyu doğru yere açtık mı onu da pek bilemiyorum. Ben 6 aylık evliyimeşimşe çocuk istiyoruz bükün için çalışıyoruz ama bir türlü olmuyor eşim biraz kilolu 115 kilo acaba bundan olabilir mi? Ya da sperm eksikliği genetik midir bileniniz var mı? Eşimin kardeşinde sperm eksikliği bedeniyle çocuğu olmuyor beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

6 ay cok erken henuz. 1 sene dolmadan doktorlar bile ciddiye almiyor. Ama esinizin kilosu kafaniza takiliyorsa ozel bir hastanede sperm testi verin iciniz rahat etsin

eşin doktora gittimi yoksa siz kardeşinde varsa eşindede vardır diyemi düşünüyosunuz

Ben 30 eşim 32 yaşında bir an önce çocuğumuz olsun istiyoruz
Anladim. O zaman bir urolojiciye gidip acik acik anlat spermiyogram yaptirin. Ozel hastanelee para icin yapar. En azindan sorun var mi yok mu anlarsiniz

eşin doktora gittimi yoksa siz kardeşinde varsa eşindede vardır diyemi düşünüyosunuz

Eşimin kardeşinde sperm eksikliği olduğunu doktor söylemiş bu nedenle çocukları olmuyor. Birimde 6 aydın olmayınca acaba eşimde de varmıdır diye doktora gittik. Doktor kan tahlili yaptı konuyu da anlattık doktora kardeşindeki rahatsızlıpı dr da bize bu tahlil 2 gün sürücek dedi bizde 2 gün sonra dr gittik yine bir sorun yok dedi.

Anladim. O zaman bir urolojiciye gidip acik acik anlat spermiyogram yaptirin. Ozel hastanelee para icin yapar. En azindan sorun var mi yok mu anlarsiniz

Bende eşim de ayrı ayrı kadın hastslıkları üroloji ye gittik ama daha 6 ay olduğu için pek önemsemediler.
Bende eğer bir sorunumuz varda neden 1 yıl bekleyelim düşüncesindeyim. Özel hastanelerde fiyatlar malum. Bizde mecbur 1 yılı bekliycez. Yoksa kaç defa gittim doktora

Bende eşim de ayrı ayrı kadın hastslıkları üroloji ye gittik ama daha 6 ay olduğu için pek önemsemediler.
Bende eğer bir sorunumuz varda neden 1 yıl bekleyelim düşüncesindeyim. Özel hastanelerde fiyatlar malum. Bizde mecbur 1 yılı bekliycez. Yoksa kaç defa gittim doktora
Cok da pahali bir test aslinda. 50 60 lira belki en fazla.

Aaaa öyle mi!!!
Bilmiyorduk aslında. Bir de sperm testi yaptırıcaz diyince yaparlar mı ki.
Bulundugun yerde varsa bir sorun bakalim. Urolojici yonlendirmeli. Anlatin kardesinin durumunu. Rica edin reddetmeyecegini dusunuyorum

Bulundugun yerde varsa bir sorun bakalim. Urolojici yonlendirmeli. Anlatin kardesinin durumunu. Rica edin reddetmeyecegini dusunuyorum

Adetime 1 hafta var eğer adet görürsem ona göre tekrar hastane yolu görüncek bize.
Bileğileriniz ve yardımınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Adetime 1 hafta var eğer adet görürsem ona göre tekrar hastane yolu görüncek bize.
Sizden de razi olsun. Dilerim gerek kalmaz hamile kalirsiniz :)

Yumurtlama gününüzü net anlayamiyorsaniz ovulasyonla takip edin belki verimli gunleri kaciriyorsunuz .Herhangi bir tup bebek merkezinde sperm testi yaptirabilirsiniz .100 150 tl arasıydı 5 6 ay once .

doktora 6 aylık evli olduğunu söyleme. sen söylemezsen nerden bilsin:) bi sorun varsa bi an önce öğrenin

Back