bir cesit bitki tedavisi diyebiliriz
sana gore sacma olabilir burda o kadar cok seye baslik aciyolar ve paylasiyorlarki bende paylasmak istedim ve denemeden kimseye soylemeyi dusunmuyorum insanlar kendi uzerinde birseyi denemeden baskasina tavsiye edemez diye dusunuyorum ve kurle hamile kalip paylasmak isteyen varmi diyede sordum sana sacma geliyorsa okumaaaaaaaaaaanasıl saçma bir soru hatta konu hem bi kür var onu paylaşmak istiyorum diyorsun hem insanları oyalıyorsun sonrada yok mu kürlee hamile kalan bilmem ne niye başlığı bu şekilde açıyorrsun o zaman denedikten sonra açsaydın
esimde ve bende hicbir sorun yok ama yinde dra gidiyorum her ay dr bu ay olur diyo bir sey yok bende bitkisel bir kure basladim sonuc alirsam hepinizle paylasacagim zaten olmazsa yilbasinda turkiyede tup bebek yaptirmaya gidecegim burda problem yoksa yapmiyorlar insanlara niye bu kadar ters geldi boyle baslik acmam anlamda veremedimcanim kurlerden hemen sonuc almayi bekleme. bitkisel bir seyse yavas yavas etki eder. zaten insanlar da etki etmiyor deyip pes ederler. aslinda etkisi zamanla olur. vucudu hirpalamadan.
ama bence gene de sen yaz ne oldugunu. cunku burasi bir dunya ve herkes herseyi arastiriyor deniyor.
daha dun baslamis olabilirsin.
kurlerle hamile kalan kesin vardir da senin asil sorunun ne? yani bu kur ne icin? yumurta tembelligi mi hormon dengesizligi mi? ne icin kullaniyorsun ve nereden aldin? guvenli mi? biliyorsun her sey herekese olmaz.
nasıl saçma bir soru hatta konu hem bi kür var onu paylaşmak istiyorum diyorsun hem insanları oyalıyorsun sonrada yok mu kürlee hamile kalan bilmem ne niye başlığı bu şekilde açıyorrsun o zaman denedikten sonra açsaydın
o zaman burda kimse bisey yazmasin sizlerin ve herkesin actigi o kadar cok sey varki adetime iki gun var test yapsammi diye bile baslik acilan bu sitede benim yazi neden bu denli sinir etti anlamadimmmm anlamakda istemiyorummmmm bir daha kibelaaaa yazmazsannn sevinirimmmmben de arkadasa tamemen katiliyorum hatta kirmayayim diye soylememistim ama deryam'in okumaaa diye yazisini gorunce siniurlendim.
arkadasim herkes senin ne yazdigini cvok merak ettigi icin girmiyor bu topige emin olabilirsin.
insanlar ne kur uyguladigini merak ettigi icin giriyor. zaten sen yazmadigin icin de bundan sonra kimse okumaz merak etme.
benm ce de madem yazmayacaktin, deneseydin uygulasaydin arkadaslar boyle bir kur denedim basarili oldum olamadim vs diye acardin basligi.
evet herkes bir sey merak ettigi icin baslik aciyor ama bu kadar gereksizini gormemistim.
bu arada kurunu basari ile sonuclandirirsin insallah.hamileyim haberini aliriz kisa zamanda.
o zaman yeni basligin altinda seni okumaktan vbe dinlemekten zevk aliriz hem de bari birlerine yardimci olmus olursun.
son bir not: sende ise yaramayan baskasinda ise yarayabilir. bunu da unutma.CADIARZU
arkadaslar dun yeni bir kure basladim ama cok inananarak insallah bu defa olur olursa sizlerle paylasacagim cok kisinin bu sekilde cocugu olmus sizde kurlerinizi burda paylasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?