Gebelik için yeni kür denemem

deryam76

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
790
1
316
Fransa
arkadaslar dun yeni bir kure basladim ama cok inananarak insallah bu defa olur olursa sizlerle paylasacagim cok kisinin bu sekilde cocugu olmus sizde kurlerinizi burda paylasin

canim ne oldugunu yazarsan burada kullanmis olan arkadaslar varsa hem fikirlerini paylasirlar hem de biz de ogrenmis oluruz.

ama canim eger vucudunda hersey normalsde hic kurle falan ugrasuip hormonlarinin dengesini bozma.

canlarim haklisiniz ama denemedigim birseyi yazamam dun basladim belki bi yan etksi olur ama sunada inaniyorumki insallah bu defa olcak

canim kurlerden hemen sonuc almayi bekleme. bitkisel bir seyse yavas yavas etki eder. zaten insanlar da etki etmiyor deyip pes ederler. aslinda etkisi zamanla olur. vucudu hirpalamadan.

ama bence gene de sen yaz ne oldugunu. cunku burasi bir dunya ve herkes herseyi arastiriyor deniyor.
daha dun baslamis olabilirsin.

kurlerle hamile kalan kesin vardir da senin asil sorunun ne? yani bu kur ne icin? yumurta tembelligi mi hormon dengesizligi mi? ne icin kullaniyorsun ve nereden aldin? guvenli mi? biliyorsun her sey herekese olmaz.

neymis bu kurun adi soleyinde bizde yapaka.s
herif keciboynuzu oldu ice ice :roflol:

nasıl saçma bir soru hatta konu hem bi kür var onu paylaşmak istiyorum diyorsun hem insanları oyalıyorsun sonrada yok mu kürlee hamile kalan bilmem ne niye başlığı bu şekilde açıyorrsun o zaman denedikten sonra açsaydın

sana gore sacma olabilir burda o kadar cok seye baslik aciyolar ve paylasiyorlarki bende paylasmak istedim ve denemeden kimseye soylemeyi dusunmuyorum insanlar kendi uzerinde birseyi denemeden baskasina tavsiye edemez diye dusunuyorum ve kurle hamile kalip paylasmak isteyen varmi diyede sordum sana sacma geliyorsa okumaaaaaaaaaaa

esimde ve bende hicbir sorun yok ama yinde dra gidiyorum her ay dr bu ay olur diyo bir sey yok bende bitkisel bir kure basladim sonuc alirsam hepinizle paylasacagim zaten olmazsa yilbasinda turkiyede tup bebek yaptirmaya gidecegim burda problem yoksa yapmiyorlar insanlara niye bu kadar ters geldi boyle baslik acmam anlamda veremedim

ben de arkadasa tamemen katiliyorum hatta kirmayayim diye soylememistim ama deryam'in okumaaa diye yazisini gorunce siniurlendim.

arkadasim herkes senin ne yazdigini cvok merak ettigi icin girmiyor bu topige emin olabilirsin.
insanlar ne kur uyguladigini merak ettigi icin giriyor. zaten sen yazmadigin icin de bundan sonra kimse okumaz merak etme.

benm ce de madem yazmayacaktin, deneseydin uygulasaydin arkadaslar boyle bir kur denedim basarili oldum olamadim vs diye acardin basligi.

evet herkes bir sey merak ettigi icin baslik aciyor ama bu kadar gereksizini gormemistim.

bu arada kurunu basari ile sonuclandirirsin insallah.hamileyim haberini aliriz kisa zamanda.
o zaman yeni basligin altinda seni okumaktan vbe dinlemekten zevk aliriz hem de bari birlerine yardimci olmus olursun.

son bir not: sende ise yaramayan baskasinda ise yarayabilir. bunu da unutma.CADIARZU

o zaman burda kimse bisey yazmasin sizlerin ve herkesin actigi o kadar cok sey varki adetime iki gun var test yapsammi diye bile baslik acilan bu sitede benim yazi neden bu denli sinir etti anlamadimmmm anlamakda istemiyorummmmm bir daha kibelaaaa yazmazsannn sevinirimmmm

arkadaslar dun yeni bir kure basladim ama cok inananarak insallah bu defa olur olursa sizlerle paylasacagim cok kisinin bu sekilde cocugu olmus sizde kurlerinizi burda paylasin

allah aşkina yaa kimse kimseyi suçlamasin sen şu açtiğin başlikla yazdiklarina ve soruna bi bak bakalim bi anormallik görmiycekmisin neyse sana göre normal demek yeni bi kur deniyorum diyip sonrada deniyorum sizde paylaşin demek byyyyyyyyyyyyyyyyy

şimdi sevgili deryam76 konular açılır örn. verdiğin konudan yola çıkarak(adetime iki gün var test yapsam mı yapmasam mı) bu konuya cevaplar yazılır yap belki çıkar yada biraz daha sabret vs vs
sende bir konu açmışsın yeni bir kür duydum birde bu kürle çok hamile kalan var diye yazmışsın
eeee sana soran olduğu zamanda vermek istemiyorsun nerede yardımlaşmak öğrendiğin şeyi paylaşmak formun amacı zaten budur bilgi paylaşırsın sen bu konuyu niye açtın arkadaşlardan ne bekliyorsun bende bunu anlamadım

stres olma canım rahat bırak kendini bebek için birlikde olma eşinle ve düşünme kendini rahat bırak ...

stres en kötü etken ...çoğumuzun adetti stresden düzenleri bozulmuş durumda...stresden uzak relax bir hayat arkadaşlar:))

arkadaşlar kür dediğide çörek otu bal ve hayıt tohumunu kür yapıyorsun ve her gün bir kaşık yiyorsun :))) bunun gibi bir kürdür:)) aman sakın bu kürü adetden sonra 12. günden sonra kullanmayın..hayıt tohumunun adet söktürücü etkisi olduğunu duymuşdum...

kızlarr AKTARDAN ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ KURUSU VAR ONDAN ALIP HERGÜN SİZ VE EŞİNİZE BİR YEMEK KAŞIĞI YİYİN......E VİTAMİNİ ÇOK FAZLAAAAAA SİYAH ÜZÜM ÇEKİRDEĞİNDEDE ACAİP ŞEKİLDE E VİTAMİNİ VARRMIŞ...BENCE BUNU DENEMEK ÇOK FAYDALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM....

E VİTAMİNİN FAYDASI KALİTELİ YUMURTA ÜRETİMİNE YARDIMCI OLUYORR...

E VİTAMİNİ GÜNEŞDE HAVUÇDA SİYAH ÜZÜM ÇEKİRDEĞİNDE BULUNMAKDA....

KABAK ÇEKİRDEYİ VE BALIKDADA ÇİNKO BULUNMAKDA BUDA YUMURTA KALİTESİNDE ÖNEMLİ ROL OYNUYORMUŞ.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…