Gebeliğe Hazırlık gebelik icin tiroit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper iste bu haber 3 ay düzenli oldan bu sekilde her 2 gunr 1 cinsellik yasasan kalkmasan sanıyorum kalirsin hamile ya keske doğru bir doktor yonlendirmesi alabilsrn =(
bu ay daha yogun caliscaz bakalim bazen bir hafta olmadigi da oluyodu belkide o aralarda kaciriyoduk

insallah canim bu ay kullanicam

ya kizlar dahiliye dr bana normal dedi 3.9 icin gebe kalamiyorim dedim ama olur dedi ilac vermedi gebe kalirsan kullanirsin dedi tiroitten dolayi olamiyorumdur diye gittim ne yapicam sindi baska dr gormeli mi aynisini mi dicekler

ya kizlar dahiliye dr bana normal dedi 3.9 icin gebe kalamiyorim dedim ama olur dedi ilac vermedi gebe kalirsan kullanirsin dedi tiroitten dolayi olamiyorumdur diye gittim ne yapicam sindi baska dr gormeli mi aynisini mi dicekler
Gebelikte 2.5 alti olmasi isteniyor. 3.9 nirmal hir deger araligi 4.5 ve ustune ilac baslaniyor genelde. Bence sen klomeni adet ortalamana gore kullanmalisin yumurtlamadigin anda iliskiy3 giriyosun cunku yumurtladigin anda girmen lazim senin o nedenle klomeni de ortalama bir tarihe gore kullanman lazim canim

BIRDE AMH FSH degerlerine baktirabilir misin yakin zamanda ozaman baska yonlendirebiliriz.

kulladim klomeni ama olmadi nasip deniyoruz surekli bisiler

Merhaba canım bana da simdi yazdi doktor levotiron u gunde bir sabah ac karnına dedi tsh değerim 3.74 , bu ilacin yan etkisi var mi? Gunluk yasantimi etkiler mi? Bilgi verebilir misin. Gebeligin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba. Doktor bana günlük yaşantın bitmiş bu ilaç normale çevirecek demişti. Çünkü yataktan dayak yemiş gibi kalkiyordum. Uyusamda hep bi yorgundum kilo verme kısmında veriyordum ama gram gram. Şimdi yataktan normal kalkıyorum hamileligin oluşturduğu halsizlik haric yorgun değilim. Bana hic bi yan etkisi varsada dokunmadı yaşam kalitem arttı

Canim bana simdi 3.73 le verdi doktor ilaci tiroid için. Sen araştırma hastanesi infertilite bölümüne gittin mi hiç?

Peki sizce hamile kalmanizda yardimi oldu mu

Bu deger hamile kalmaniza engel degil bildigim kadariyla. Sadece gebelik suresince 2,5 ve alti istiyorlar, ilac veriyorlar hamilelik suresince

Bu deger hamile kalmaniza engel degil bildigim kadariyla. Sadece gebelik suresince 2,5 ve alti istiyorlar, ilac veriyorlar hamilelik suresince
tesekkurler hic kalamadim 2 sene.icerisinde pandemi girince kaldi hsg cektirmem lazim bide son olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…