O zaman yoktur bence stres yapma hiç önemli problemler değil inşallah olur isteyen herkese nasip eder allahım.tek kist 3 4 cm civarlari. peki tesekkurler canim
bu ay daha yogun caliscaz bakalim bazen bir hafta olmadigi da oluyodu belkide o aralarda kaciriyodukSüper iste bu haber 3 ay düzenli oldan bu sekilde her 2 gunr 1 cinsellik yasasan kalkmasan sanıyorum kalirsin hamile ya keske doğru bir doktor yonlendirmesi alabilsrn =(
onu da kullandim olmadi canim bi yolu var ama bulamadjm henuzYok canım testere dişli aslanpençesi çayı kullandım. Hormonlarimi okadar düzenledi ki doktor bile kullanmaya devam edebilirsin dedi.
insallah canim bu ay kullanicamÇok yüksek olmamakla beraber gebelik için yeterli değil evet 2 nin altinda olması lazım doktora gidip ilaca başlayın bir iki aya düşer değerleriniz normalde 4 e hatta 5 e kadar normal ama gebelikte iki kat troid hormonuna ihtiyacın var
insallah tesekkur ederimO zaman yoktur bence stres yapma hiç önemli problemler değil inşallah olur isteyen herkese nasip eder allahım.
Olabilir hep dene canimbu ay daha yogun caliscaz bakalim bazen bir hafta olmadigi da oluyodu belkide o aralarda kaciriyoduk
Gebelikte 2.5 alti olmasi isteniyor. 3.9 nirmal hir deger araligi 4.5 ve ustune ilac baslaniyor genelde. Bence sen klomeni adet ortalamana gore kullanmalisin yumurtlamadigin anda iliskiy3 giriyosun cunku yumurtladigin anda girmen lazim senin o nedenle klomeni de ortalama bir tarihe gore kullanman lazim canimya kizlar dahiliye dr bana normal dedi 3.9 icin gebe kalamiyorim dedim ama olur dedi ilac vermedi gebe kalirsan kullanirsin deditiroitten dolayi olamiyorumdur diye gittim ne yapicam sindi baska dr gormeli mi aynisini mi dicekler
BIRDE AMH FSH degerlerine baktirabilir misin yakin zamanda ozaman baska yonlendirebiliriz.ya kizlar dahiliye dr bana normal dedi 3.9 icin gebe kalamiyorim dedim ama olur dedi ilac vermedi gebe kalirsan kullanirsin deditiroitten dolayi olamiyorumdur diye gittim ne yapicam sindi baska dr gormeli mi aynisini mi dicekler
kulladim klomeni ama olmadi nasip deniyoruz surekli bisilerGebelikte 2.5 alti olmasi isteniyor. 3.9 nirmal hir deger araligi 4.5 ve ustune ilac baslaniyor genelde. Bence sen klomeni adet ortalamana gore kullanmalisin yumurtlamadigin anda iliskiy3 giriyosun cunku yumurtladigin anda girmen lazim senin o nedenle klomeni de ortalama bir tarihe gore kullanman lazim canim
fsh 4.73tu amh yi bilmiyorumBIRDE AMH FSH degerlerine baktirabilir misin yakin zamanda ozaman baska yonlendirebiliriz.
Merhaba canım bana da simdi yazdi doktor levotiron u gunde bir sabah ac karnına dedi tsh değerim 3.74 , bu ilacin yan etkisi var mi? Gunluk yasantimi etkiler mi? Bilgi verebilir misin. Gebeligin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHiç korkma benim 7.94tü çay vs içerek 4.75e düşürdüm sonra hafif dozda ilaç başlatıldı şuan hamileyim ki doktor olmayabilir bu değerle demişti git dahiliyeye levotiron başlatıyor. Kontrol altında tutuluyor.
Merhaba. Doktor bana günlük yaşantın bitmiş bu ilaç normale çevirecek demişti. Çünkü yataktan dayak yemiş gibi kalkiyordum. Uyusamda hep bi yorgundum kilo verme kısmında veriyordum ama gram gram. Şimdi yataktan normal kalkıyorum hamileligin oluşturduğu halsizlik haric yorgun değilim. Bana hic bi yan etkisi varsada dokunmadı yaşam kalitem arttıMerhaba canım bana da simdi yazdi doktor levotiron u gunde bir sabah ac karnına dedi tsh değerim 3.74 , bu ilacin yan etkisi var mi? Gunluk yasantimi etkiler mi? Bilgi verebilir misin. Gebeligin hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Canim bana simdi 3.73 le verdi doktor ilaci tiroid için. Sen araştırma hastanesi infertilite bölümüne gittin mi hiç?ya kizlar dahiliye dr bana normal dedi 3.9 icin gebe kalamiyorim dedim ama olur dedi ilac vermedi gebe kalirsan kullanirsin deditiroitten dolayi olamiyorumdur diye gittim ne yapicam sindi baska dr gormeli mi aynisini mi dicekler
Peki sizce hamile kalmanizda yardimi oldu muMerhaba. Doktor bana günlük yaşantın bitmiş bu ilaç normale çevirecek demişti. Çünkü yataktan dayak yemiş gibi kalkiyordum. Uyusamda hep bi yorgundum kilo verme kısmında veriyordum ama gram gram. Şimdi yataktan normal kalkıyorum hamileligin oluşturduğu halsizlik haric yorgun değilim. Bana hic bi yan etkisi varsada dokunmadı yaşam kalitem arttı
Tsh prolaktini yükseltmiş hamilelik için prolaktin halk arasında bilinen süt korur denilen hormon yani onuda düşürdü büyük ihtimalle etkisi o olduPeki sizce hamile kalmanizda yardimi oldu mu
infertilite benden bicok test istedi rahim filmi felan.bide.bir.yil dolmadan gelme.demisti.bende.gitmedim daha iki yil oldu dahiliye.gitmistim o da vermedi ilacCanim bana simdi 3.73 le verdi doktor ilaci tiroid için. Sen araştırma hastanesi infertilite bölümüne gittin mi hiç?
tesekkurler hic kalamadim 2 sene.icerisinde pandemi girince kaldi hsg cektirmem lazim bide son olarakBu deger hamile kalmaniza engel degil bildigim kadariyla. Sadece gebelik suresince 2,5 ve alti istiyorlar, ilac veriyorlar hamilelik suresince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?