• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık gebelik icin tiroit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
infertilite benden bicok test istedi rahim filmi felan.bide.bir.yil dolmadan gelme.demisti.bende.gitmedim daha iki yil oldu dahiliye.gitmistim o da vermedi ilac
Canim bende çok uğraştım nereye gitcem ne yapcam sonunda careyi araştırma hastanesinde buldum, rahim filmi çekildi, sperm sonucu istediler senin kan sonuclarin vs simdi femara ve catlatma ignesine basladik, şimdide aşılama yaparız diyorduk ama coronadan dolayi kapandi simdilik İnfertilite bölümü. Bence bulunduğun sehirde bir araştırma hastanesine gidip görün,bir yil oldu de sorun olmaz. İstiyorsan bir an once baslasinlar tedaviye

Tsh prolaktini yükseltmiş hamilelik için prolaktin halk arasında bilinen süt korur denilen hormon yani onuda düşürdü büyük ihtimalle etkisi o oldu
Anladim, çok teşekkür ederim hayırlısıyla nasip olur banada insallah 🙏 duaniza talibim 👐

Canim bende çok uğraştım nereye gitcem ne yapcam sonunda careyi araştırma hastanesinde buldum, rahim filmi çekildi, sperm sonucu istediler senin kan sonuclarin vs simdi femara ve catlatma ignesine basladik, şimdide aşılama yaparız diyorduk ama coronadan dolayi kapandi simdilik İnfertilite bölümü. Bence bulunduğun sehirde bir araştırma hastanesine gidip görün,bir yil oldu de sorun olmaz. İstiyorsan bir an once baslasinlar tedaviye
hayirlisi ortalik hastalik simdi bide

Çok yüksek olmamakla beraber gebelik için yeterli değil evet 2 nin altinda olması lazım doktora gidip ilaca başlayın bir iki aya düşer değerleriniz normalde 4 e hatta 5 e kadar normal ama gebelikte iki kat troid hormonuna ihtiyacın var
Merhaba bir şey sorabilir miyim acaba ben kan ve troid değerlerlerime baktırdım tesadüfen troid değerim baya yüksek çıktı ve gebelik de düşünüyorum deniyoruz da zaten ancak şimdi benim ilaç kullanımı için kadın doğum uzmanı na mı görünmem lazım yoksa dahiliyeye mi bilginiz var mı acaba yardımcı olur musunuz

Merhaba bir şey sorabilir miyim acaba ben kan ve troid değerlerlerime baktırdım tesadüfen troid değerim baya yüksek çıktı ve gebelik de düşünüyorum deniyoruz da zaten ancak şimdi benim ilaç kullanımı için kadın doğum uzmanı na mı görünmem lazım yoksa dahiliyeye mi bilginiz var mı acaba yardımcı olur musunuz
Elbette 😊.
Öncelikle hemen bir dahiliye polikliniğine randevu alın.Kan değerlerinize bakılır duruma uygun dozda ilaca başlarsınız.Bir kaç aya troid normale döner.1 aya bile normale dönebilir.Ama ilacı her sabah aç karnına ve çok düzenli içmeniz lazım.

Elbette 😊.
Öncelikle hemen bir dahiliye polikliniğine randevu alın.Kan değerlerinize bakılır duruma uygun dozda ilaca başlarsınız.Bir kaç aya troid normale döner.1 aya bile normale dönebilir.Ama ilacı her sabah aç karnına ve çok düzenli içmeniz lazım.
Çok teşekkür ederim 🙏🏻♥️

bende bilmiyorum dahiliye.bana.ilac vermedi.sanirim kadin doguma soylemek lazim sonucu

Back
X