Gebeliğe Hazırlık gebelik icin tiroit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cay icerim baya normal.siyah cay mi dediginiz. dustukten sonra mi hamile kaldiniz bende adet.duzensizligi de tembellik var birde

kizlar gebelik icin tirotin 2.5 veya altinda olmasi lazim diyorlar genel kan sayimi yaptirdim benim 3.9 cikti daha oncedende 3.1di henuz doktora gorunmedim bu yuksek bi deger mi bu sekilde gebelik olmaz mi
Merhaba canim ben 8+3 gebeyim. 2 senedir trioit hastasiyim ilac kullaniyorum 4 veya 6 ya yükseliyor genelde. Ben her ay konteole gidiyorum normale donunce ilaci kesiyorduk. Bebek istedigim ilk ay hamile kaldim konum var burda bakabilirsin trioitim gebeligi öğrendiğimde 4.70 di. Suan troit hapi kullaniyorum 2.5 altına dusurmek icin. Suan icin hicbir sorun yok doktora git ve mutlaka ilaç baslayacaklar onu duzenli ac kana kullanacaksın 2.5 altina düşer ve hamile kalırsın. Yuksekkende kalirsin ancak sagliksiz gebelik olusabilir.

Allah gonlune gore versin

cay icerim baya normal.siyah cay mi dediginiz. dustukten sonra mi hamile kaldiniz bende adet.duzensizligi de tembellik var birde
Trioit zaten adet dongusunde problemlere sebebp oluyor canım. Trioitlerini normale soktuğunda jinekolojik bir rahatsizligin yoksa adet dongusunde normale donecektir

insallah canim ac karna cok migdeyi yakiyo diyolar benim migdede sikintili ya tok iccem ya migde koruyucuyla nasip bakalim hic gebe kalamadim yaklasik 2 senedir

Trioit zaten adet dongusunde problemlere sebebp oluyor canım. Trioitlerini normale soktuğunda jinekolojik bir rahatsizligin yoksa adet dongusunde normale donecektir
ayy insallah yillardir boyleyim hep oldum olasi hep duzensizdir birde akdeniz anemi tasiyicisiyim oda etkiliyomudur bilemem rabbim.hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese

insallah canim ac karna cok migdeyi yakiyo diyolar benim migdede sikintili ya tok iccem ya migde koruyucuyla nasip bakalim hic gebe kalamadim yaklasik 2 senedir
Tok icilmiyor ne yazık ki gece uyumafan once 4 saat aclikla alabilirsin sabaha gecmis olur. Mide bulantısı herkeste olmuyor 1 hafta alisana kadar oluyor yani bende ooyle oldu . Mide koruyucusunu kullanabilirsin ama doktorun onersin gebelikte te kullanabileceğin bisey olmali. Herhangi doktora gittinmi esindr kontrol olsun bu gebelik icin. Sayisiz hizlandirma teknikleri var hepsini doktorun anlatir

İlaçlarımı aksatmıştım taşınmadan dolayı. 4 müş tsh hamile olduğumu öğrendim sonra düzenli kullandım sık tahlil yaptırdım çok kafama takıyorum ben de. En son iki cikti. İlac kullaniyorum zaten yıllardır simdi sikinti yok.

gittim gebelige engel bisey yok diyolar tembellik varmis.biraz hormonlarim dengesiz klomen catlatma oldum olmadi hormon ilaci kullandim olmadi kurler yaptim hamama gittim.kocakari isi gobek cektirdim yine olmadi esimde sorun yok.. tirot olayina el attik simdide iste birde tirot yolundan gidicez

4 ken mi hamile kaldiniz baska bi sorununz var miydi peki

Klomen olmuyor ise femera dene derim doktor değişikliği oneriyorum. Vücut bazen kendini hazir hissetmiyor sizle ayni durumda olan kuzenim 5 yil sonra tedavsz kendi kendine bebegi oldu. Yine ayni sekilde öz teyzemim de 4 yil olmamış o yuzden hic skma kendini olagan bi sekilde stressz denemeler yap. Gerekiyorsa yumurtlama gunleri hariç de iliski yasa derim ben folik asit d vitamini yuklen

folik.asite basladim dvit icinde ampul aliyorum her ay yeterli olur diye zaten persmbe dr gitcm o da.onerir.biseyler sanirim yumurtlamami.bilemiyorum cunku duEnsizim.2 3 ay da bir oluyorum o yuzden ara ara iliski oluyor ama stressiz gun yok acaba acaba.diye.geciyo gunler

duzensizlik varsa femera yada klomeni farkli gunlerde alman gerekebilir bunun ortlmasinin hesaplaşması lazim sende yoksa adet olup 3.Gun baslarsa tabi olusmaz. Sen ortalama kc gunde adet goruyorsun gecikmeli olarak hesapla doktora bilgi ver ona gore bir tarihte klomen vya femera kullan bence bu sekilde tutacaktir

kullandigim zaman tam 28 gunde oldum ama sonraki aylar gecikti tekrar oncesinde de cyclo progynova hormon ilaci kullanip adet goruyordum

kullandigim zaman tam 28 gunde oldum ama sonraki aylar gecikti tekrar oncesinde de cyclo progynova hormon ilaci kullanip adet goruyordum
Süper iste bu haber 3 ay düzenli oldan bu sekilde her 2 gunr 1 cinsellik yasasan kalkmasan sanıyorum kalirsin hamile ya keske doğru bir doktor yonlendirmesi alabilsrn =(

Yok canım testere dişli aslanpençesi çayı kullandım. Hormonlarimi okadar düzenledi ki doktor bile kullanmaya devam edebilirsin dedi.

kizlar gebelik icin tirotin 2.5 veya altinda olmasi lazim diyorlar genel kan sayimi yaptirdim benim 3.9 cikti daha oncedende 3.1di henuz doktora gorunmedim bu yuksek bi deger mi bu sekilde gebelik olmaz mi
Çok yüksek olmamakla beraber gebelik için yeterli değil evet 2 nin altinda olması lazım doktora gidip ilaca başlayın bir iki aya düşer değerleriniz normalde 4 e hatta 5 e kadar normal ama gebelikte iki kat troid hormonuna ihtiyacın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…