Gebeliğe Hazırlık gebelik icin tiroit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tokalak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
480
272
53
31
kizlar gebelik icin tirotin 2.5 veya altinda olmasi lazim diyorlar genel kan sayimi yaptirdim benim 3.9 cikti daha oncedende 3.1di henuz doktora gorunmedim bu yuksek bi deger mi bu sekilde gebelik olmaz mi

kizlar gebelik icin tirotin 2.5 veya altinda olmasi lazim diyorlar genel kan sayimi yaptirdim benim 3.9 cikti daha oncedende 3.1di henuz doktora gorunmedim bu yuksek bi deger mi bu sekilde gebelik olmaz mi

Olabilir canım ama sağlıksız sonuç alBikirsin

Ben tüp bebek ile hamile kaldım değerim ilaçlarla 1 bulundu 6 haftalık hamileyken bir gittim ilaç içtiğim halde 11 olmuştu doktor hemen düşürmemiz lazım bebek.de zeka geriliği olabilir dedi.ve 4 gun de dismeur başladı dozunu yüksektik.sonr 1 buçuk ta durdu hep özlediğim yaptım.

himm anladim gebelikte.de yukseliyo yani ektra. sadece gebelik.zamaninda mi.ilac kullandiniz hep mi kullanmak zorundayiz bunu

himm anladim gebelikte.de yukseliyo yani ektra. sadece gebelik.zamaninda mi.ilac kullandiniz hep mi kullanmak zorundayiz bunu
Evet canım gebelikten önce de vardı ilacı içiyordum normaldi birde eğer içmezsen hamile kalmanı zorlaştırıyor.ben 27 yasindayim7 yıldır kullanıyordum.dogumdan sonra geçti artık kullanmıyorum

Evet canım gebelikte tiroit önemli gebelik düşünüyorsan eğer endokrin bölümüne gözüküp triot ile ilgili testler yaptırmalısın ona göre ilaç başlar

Evet canım gebelikten önce de vardı ilacı içiyordum normaldi birde eğer içmezsen hamile kalmanı zorlaştırıyor.ben 27 yasindayim7 yıldır kullanıyordum.dogumdan sonra geçti artık kullanmıyorum
adetim bitmek uzere perAembe gunu dr gidicem sonuc icin verir heralde hapini hemen tesir eder mi bu ay olur insallah

Evet canım gebelikte tiroit önemli gebelik düşünüyorsan eğer endokrin bölümüne gözüküp triot ile ilgili testler yaptırmalısın ona göre ilaç başlar
yaptirdim dr genel test yaptirdi persembe sonuc gostericem hayirlisi insallah cok.bisey yoktur bide akdeniz anemi tasiyiciyim kan degerlerim duzensiz ilacta kullanmadim hic D vitamini.b12 vitamini baya dusuk cikmis baktim onun disindakileri.anlamadim

adetim bitmek uzere perAembe gunu dr gidicem sonuc icin verir heralde hapini hemen tesir eder mi bu ay olur insallah
Ediyor canım 1 haftada benimki 2 buçuk düşmüştü sonra 1 buçukta hamileliği mı bitirdim

Bende de çıkmıştı gebe de kaldım.. Sorun çıkacağını sanmıyorum
. Ama gebelik olursa doktor takibinde olunması lazım yoksa bebek gelişimini etkiler maalesef

Tabiki kalınmaz diye birşey yok bir arkads tüp bebek ile hamile kaldı bakilmamis mesela doktor yüksek olduğu için troid bebek tutmamış dedi belkide allahım takdiri onunla alakası yok.allah büyük insllaah herkes anne olabilicek ve yapabilecek herkes bu duyguyu tadar

Hiç korkma benim 7.94tü çay vs içerek 4.75e düşürdüm sonra hafif dozda ilaç başlatıldı şuan hamileyim ki doktor olmayabilir bu değerle demişti git dahiliyeye levotiron başlatıyor. Kontrol altında tutuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…