himm anladim gebelikte.de yukseliyo yani ektra. sadece gebelik.zamaninda mi.ilac kullandiniz hep mi kullanmak zorundayiz bunuBen tüp bebek ile hamile kaldım değerim ilaçlarla 1 bulundu 6 haftalık hamileyken bir gittim ilaç içtiğim halde 11 olmuştu doktor hemen düşürmemiz lazım bebek.de zeka geriliği olabilir dedi.ve 4 gun de dismeur başladı dozunu yüksektik.sonr 1 buçuk ta durdu hep özlediğim yaptım.
Evet canım gebelikten önce de vardı ilacı içiyordum normaldi birde eğer içmezsen hamile kalmanı zorlaştırıyor.ben 27 yasindayim7 yıldır kullanıyordum.dogumdan sonra geçti artık kullanmıyorumhimm anladim gebelikte.de yukseliyo yani ektra. sadece gebelik.zamaninda mi.ilac kullandiniz hep mi kullanmak zorundayiz bunu
adetim bitmek uzere perAembe gunu dr gidicem sonuc icin verir heralde hapini hemen tesir eder mi bu ay olur insallahEvet canım gebelikten önce de vardı ilacı içiyordum normaldi birde eğer içmezsen hamile kalmanı zorlaştırıyor.ben 27 yasindayim7 yıldır kullanıyordum.dogumdan sonra geçti artık kullanmıyorum
yaptirdim dr genel test yaptirdi persembe sonuc gostericem hayirlisi insallah cok.bisey yoktur bide akdeniz anemi tasiyiciyim kan degerlerim duzensiz ilacta kullanmadim hic D vitamini.b12 vitamini baya dusuk cikmis baktim onun disindakileri.anlamadimEvet canım gebelikte tiroit önemli gebelik düşünüyorsan eğer endokrin bölümüne gözüküp triot ile ilgili testler yaptırmalısın ona göre ilaç başlar
insallah canim saol karisim felan da yiyorum nasip artik baya.biseyler denedim bitek rahim.filmi cekilmedimİnşallah yoktur bişey canım varsa da ilaç verir yada sık sık tiroitleri takip eder
Ediyor canım 1 haftada benimki 2 buçuk düşmüştü sonra 1 buçukta hamileliği mı bitirdimadetim bitmek uzere perAembe gunu dr gidicem sonuc icin verir heralde hapini hemen tesir eder mi bu ay olur insallah
aminn insallahhİnşallah gerek kalmadan gebe kalırsın
insallah bu ay troit duzeniyle olur benimdeEdiyor canım 1 haftada benimki 2 buçuk düşmüştü sonra 1 buçukta hamileliği mı bitirdim
Hiç korkma benim 7.94tü çay vs içerek 4.75e düşürdüm sonra hafif dozda ilaç başlatıldı şuan hamileyim ki doktor olmayabilir bu değerle demişti git dahiliyeye levotiron başlatıyor. Kontrol altında tutuluyor.kizlar gebelik icin tirotin 2.5 veya altinda olmasi lazim diyorlar genel kan sayimi yaptirdim benim 3.9 cikti daha oncedende 3.1di henuz doktora gorunmedim bu yuksek bi deger mi bu sekilde gebelik olmaz mi
Insllah canım rabbim büyükinsallah bu ay troit duzeniyle olur benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?