Aayyyy çok sevindimmmmm darısı başımıza olur inşallahhhhYorumunuzu yeni gordum kusura bakmayin ..
Elhamdulillah hamileyim .
Aciklamaniz icin cok tesekkur edermm
Cnim bnim aynen boyle ama kasiklarimda agriyo arada bi gelip gidiyoGöğüs hassasiyeti adet olduğunda geçer
Adet olmadan önce hassasiyet olur.
Gebelikte göğüs hassasiyeti en belirgin belirtilerden.
Arasındaki fark
Gebelikte hassasiyet gün geçtikçe artarken
Adet olacaksan hassasiyet kaybolmaya başlar . Biri artarken diğeri azalır .
Bende sık idrara cikma durumu da var . 3 gecedir geceleri dahi kalkiyorm . Normalde hic kalkmazdimCnim bnim aynen boyle ama kasiklarimda agriyo arada bi gelip gidiyo
Kasık ağrısı adetten sonra yumurtlama belirtisiyken adet yaklaşırken bebeğe dair belirti derler ama bilemiyorum ki yinede sende nasılCnim bnim aynen boyle ama kasiklarimda agriyo arada bi gelip gidiyo
Bi gun gecikti iste bilmiyorum ama olcakmisim gbi hissdiyorum niye tutmuyo onuda bilmiyorum 1 gunde 1 iliski yasiyoruz anlmiyorum gercktenKasık ağrısı adetten sonra yumurtlama belirtisiyken adet yaklaşırken bebeğe dair belirti derler ama bilemiyorum ki yinede sende nasıl
Üslup üslup diye tutturup bilimsel olmayan şeyleri mantıksız bulanlara boş insan demeniz mi üslup?Kürt hekim fitili diye bir konu acilmis . Tabi oraya burada ki bos insanlar degil gercekyen akledenler toplanmis .
Elhamdulillah hamileyim .
Rabbime sukurler olsun bu durum vesilem oldu .
Ben kimyasal ilaclar kullanmak istemedim bu konuda herkesin kendi fikri !
Ne yazik ki kendini doktor olarak tanitan kisi de dahil bir cok kisi ön yargı ile bos bir sekilde konustu !!
Bana biri nasihat etse onun nasihatini alirim . Misal ; ben bu tur fitillern zararli olabilecegini dusunuyorm . Iyi arastirdnz mi ? Doktor tedavisi daha iyi olmaz mi ? Bi bu sekilde olumlu konusma ve soru uslubu var .
Birde bu ne cahillik !
Marifet gibi paylasmayin !
Ben cabuk sinirlenmem ama buna cok sinirlendim seklinde konusma yapan bireyler var . ( Hos ben daha iletisim kurmadan bir insanin bu sekilde sinirĺenmesine sakin mizacli diyemem ama neyse )
Fikirler bana ait dusunceler bana ait .
Burada bir tarif vermedim ..
Normal soru sordum oncesinde durumumu anlattim. Daha dogru bir sekilde sormak icin .
Normal sartlar da bu usluba sahip kisilerle pek muhatap olmayi sevmiyorum . Yanlis anlasilmasn kucumsemek veya tiye almamak gibi bir dusunceden degil .
Bu usluba sahip kisilerle iletisim zor oldugu icin .
Fakat bu yorumlar bir cok kisi tarafindan okunacak oldugu icin detayli aciklama yapmak istedim . Herkese hayirli gunler ..
Hamile olduğun için işte canım idrar torbasına baskı oluyor sanırım herkesin belirtileri farklı oluyor ama ya hamile olduğunu 4.ayında farkedenler var mesela..Bende sık idrara cikma durumu da var . 3 gecedir geceleri dahi kalkiyorm . Normalde hic kalkmazdim
Sizde de polikistik over kisti mi var ?Bi gun gecikti iste bilmiyorum ama olcakmisim gbi hissdiyorum niye tutmuyo onuda bilmiyorum 1 gunde 1 iliski yasiyoruz anlmiyorum gerckten
Blmiyorum hic doktora gtmedim 4 bucuk aylik evliyim zatenSizde de polikistik over kisti mi var ?
Vakti saati vardır canım eşinde sende değerlerinize baktırdıysanız bir sıkıntı yoksa beklemekten başka çareniz çaremiz YokBi gun gecikti iste bilmiyorum ama olcakmisim gbi hissdiyorum niye tutmuyo onuda bilmiyorum 1 gunde 1 iliski yasiyoruz anlmiyorum gerckten
Kesinlikle cok dogru . Ben istiyordum ve bir beklentideydm surekli test yapiyordum . Herhalde erken anlamamin sebebi bu oldu . Mesela bazi kisilerde bas donmesi oluyormusHamile olduğun için işte canım idrar torbasına baskı oluyor sanırım herkesin belirtileri farklı oluyor ama ya hamile olduğunu 4.ayında farkedenler var mesela..
Ya biz kendimizi çok dinliyoruz her şeyi belirti sanıyoruz ya da gerçekten bazı Kadınlar hiç belirti yaşamıyor . Herkesin belirtisi farklı oluyor
Daha cok yenisinn. Lutfen kendini strese sokma bu vucudunu olumsuz etkilerBlmiyorum hic doktora gtmedim 4 bucuk aylik evliyim zaten
Aayyyy doktoraaa gidin canımmm eşinde baktırsın sperm değerlerine sende baktır yumurtalıklarına filan sonra hayırlısı deyip beklemeye başlayınBlmiyorum hic doktora gtmedim 4 bucuk aylik evliyim zaten
Adetimin 2 3 gunu denk getirebilirsem gidicem kadin doguma esimde ozele gidicekVakti saati vardır canım eşinde sende değerlerinize baktırdıysanız bir sıkıntı yoksa beklemekten başka çareniz çaremiz Yok
Her nasip vaktinin esiri işte Rabbim hepimize versin inşallahhhh
Bu ay gercekten hic strese sokmadim kndimi takmadim ama kndimi boyleadet olckmisim gbi hissettikce snirleniyorumDaha cok yenisinn. Lutfen kendini strese sokma bu vucudunu olumsuz etkiler
Muhakkak canım denk getirebilirsem deme denk getir sonra bşy çıkarsa ki inşallah çıkmaz tüh niye erkenden gitmedik demeyinAdetimin 2 3 gunu denk getirebilirsem gidicem kadin doguma esimde ozele gidicek
Aynen gidicem insallah bi sorun cikmaz enazindan icimiz rahatlar gun asiri iliskide yasiyoruz olmuyoMuhakkak canım denk getirebilirsem deme denk getir sonra bşy çıkarsa ki inşallah çıkmaz tüh niye erkenden gitmedik demeyin
Genellikle 1 yildan once kiAayyyy doktoraaa gidin canımmm eşinde baktırsın sperm değerlerine sende baktır yumurtalıklarına filan sonra hayırlısı deyip beklemeye başlayın
Bu ay gercekten hic strese sokmadim kndimi takmadim ama kndimi boyleadet olckmisim gbi hissettikce snirleniyorum
O kadar iyi anliyorum ki seni ..
Adetlerin duzenli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?