Gebelik icin koca karı fitili

Eklentiler

• IMG-20201130-WA0002.jpeg
    139,1 KB · Görüntüleme: 36
Canmmmmm hamilesinnn elhamdulillah ... Cok cok sevindmmmm Rabbim hayirla versin kucaginaa .. Kan tahlilini yaptirdin mi ?
Hayir bi 2 gun snra gidip yaptiricam su aralar cikamam avdn zmanim yok annemler fln glick misafirim cok

Hayir bi 2 gun snra gidip yaptiricam su aralar cikamam avdn zmanim yok annemler fln glick misafirim cok
Evet kesinlikle yaptir insaallah . Ben kan tahlili ile ogrendim sonrasindan idrar testi yaptim ( idrar testinde 2. Cizgi gormek hayalimdi )
Benim idrar testimden daha koyu cikmis sizin ki . Benm ki daha silik cikti .

Evet kesinlikle yaptir insaallah . Ben kan tahlili ile ogrendim sonrasindan idrar testi yaptim ( idrar testinde 2. Cizgi gormek hayalimdi )
Benim idrar testimden daha koyu cikmis sizin ki . Benm ki daha silik cikti .
2 gun gecikti hatirliyosaniz dun olmuyo doktora gtcm fln diyorum dedim bi yapim merakediyorum şok oldum yarin yine gebelik testi ypicam 2 gun snra flnda gder kan veririm artik

Ay valla Harika ben hamileymişim gibi sevindimm yaaa valla belirtin var mıydı peki
Dunde dedim gbi adet agrilarim vr kasik agrisi gogus agrisi adetime yakinda yasiyodum bunlari hala oyle bn zaten oylesine yptim cikmiycni biliyodum ki bide ne gorim 2 saniyede ayni anda beliren cizgiler ve cok cokk beli hayalette dgil

Dunde dedim gbi adet agrilarim vr kasik agrisi gogus agrisi adetime yakinda yasiyodum bunlari hala oyle bn zaten oylesine yptim cikmiycni biliyodum ki bide ne gorim 2 saniyede ayni anda beliren cizgiler ve cok cokk beli hayalette dgil
Evet çok koyu çıkmış ya erken döllenme oldu ya da ikiz

göğüs Hassasiyeti ne şekilde canım böyle sızı mı dolgunluk mu yoksa bildiğimiz ağrı mı
Sızı elleyince cok sızliyo dolgunlukta vr buyumus sismis gbi sanki adetime yakinkende boyle oluyodum

Canım sorunlarımız aynıymış bendede pko var ve sol tüpüm tıkalı rahim filmini yeni çekildim antibiyotik kullanıyorum şuan hayıt içiyorum bide inşallah bi mucize olur sonuç alabildin mi merak ettim tüpün o kullandığın kür sayesinde mi açılmış bide rahim filminden sonra ağrıların oldumu 1 hafta oldu kasıklarım da karnımda ağrılar sızılar oluyor normal mi acaba böyle olanlar varmı

Canım merhaba inşallah bana dönersin ben hataya yakınım yardımcı olsan

Soktayim…. Demek elle bakilinca kalp atmasi ile anladiniz acildigini inanamiyorum. Bu soylediginizin bilimsel hic bir aciklamasi yok. Ayrica gobekte kalp atmasinin ya da atis olmasinin baska bir sebebi var oldukca dogal bir durum ve herkeste goruluyor bunu biraz arastirin.
2 yil olmus istiyorsunuz doktora gitmemekle zaman kaybi yasiyorsunuz Allah sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…