• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik icin koca karı fitili

Eklentiler

• IMG-20201130-WA0002.jpeg
    IMG-20201130-WA0002.jpeg
    139,1 KB · Görüntüleme: 35
Canmmmmm hamilesinnn elhamdulillah ... Cok cok sevindmmmm 🥰🥰🥰 Rabbim hayirla versin kucaginaa .. 💕💕💕 Kan tahlilini yaptirdin mi ?
Hayir bi 2 gun snra gidip yaptiricam su aralar cikamam avdn zmanim yok annemler fln glick misafirim cok

Hayir bi 2 gun snra gidip yaptiricam su aralar cikamam avdn zmanim yok annemler fln glick misafirim cok
Evet kesinlikle yaptir insaallah . Ben kan tahlili ile ogrendim sonrasindan idrar testi yaptim ( idrar testinde 2. Cizgi gormek hayalimdi 🥰🥰 )
Benim idrar testimden daha koyu cikmis sizin ki . Benm ki daha silik cikti .

Evet kesinlikle yaptir insaallah . Ben kan tahlili ile ogrendim sonrasindan idrar testi yaptim ( idrar testinde 2. Cizgi gormek hayalimdi 🥰🥰 )
Benim idrar testimden daha koyu cikmis sizin ki . Benm ki daha silik cikti .
2 gun gecikti hatirliyosaniz dun olmuyo doktora gtcm fln diyorum dedim bi yapim merakediyorum şok oldum yarin yine gebelik testi ypicam 2 gun snra flnda gder kan veririm artik

Ay valla Harika ben hamileymişim gibi sevindimm yaaa valla belirtin var mıydı peki
Dunde dedim gbi adet agrilarim vr kasik agrisi gogus agrisi adetime yakinda yasiyodum bunlari hala oyle bn zaten oylesine yptim cikmiycni biliyodum ki bide ne gorim 2 saniyede ayni anda beliren cizgiler ve cok cokk beli hayalette dgil😍

Dunde dedim gbi adet agrilarim vr kasik agrisi gogus agrisi adetime yakinda yasiyodum bunlari hala oyle bn zaten oylesine yptim cikmiycni biliyodum ki bide ne gorim 2 saniyede ayni anda beliren cizgiler ve cok cokk beli hayalette dgil😍
Evet çok koyu çıkmış ya erken döllenme oldu ya da ikiz 😁

😁😁😁 göğüs Hassasiyeti ne şekilde canım böyle sızı mı dolgunluk mu yoksa bildiğimiz ağrı mı
Sızı elleyince cok sızliyo dolgunlukta vr buyumus sismis gbi sanki adetime yakinkende boyle oluyodum

Merhabalar ..
Kulube yeni üye oldum .Sizlere kısa bir şekilde gebe kalmak icin basvurdugum fitillerden bahsetmek istiyorum .
2 yıldır evliyim . Ilk gunden itibaren korunmadım fakat herhangi bir gebelik durumu yaşamadım ..
Polikistik over kistim var ve adetlerimde duzensizdi . Hsg filmi cektirdim ve doktor sol tupumde tikaniklik oldugunu soyledi . Herhangi bir ilac kullanmadim .
Velhasil ; gebe kalamayan bir arkadasim halk arasinda koca kari hekimi denilen bir bayana gitti ve Allah'ın izniyle hamile kaldi .
Çekinerek bende gittim . 80 bitki karisimi olan bir bitki hazirlatti . ( Hataydan )
2.5 aydir kullaniyorm.
Adetlerim duzene girdi fakat hic gogus agrisi yasamazken gogus agrisi yasamaya basladim .. Dokunamayacak kadar cok agriyor . Ilk aynda gebelk oldugunu dusundum ama regl oldum .
Bu arada fitilleri 1 ay kullanip hekime muane olmaya gittim bana sol tupumun acildigini soyledi .
Sorum ;
- Hic bu fitillerdn kullanan veya etrafinda kullanan kisiler oldu mu ? Olduysa tecrubelerini paylasabilirmsnz ?
- Regl doneminde gogus agrisi yasamayan fakat gebe kalmadan once agri cekenler var mi ?

Canım sorunlarımız aynıymış bendede pko var ve sol tüpüm tıkalı rahim filmini yeni çekildim antibiyotik kullanıyorum şuan hayıt içiyorum bide inşallah bi mucize olur sonuç alabildin mi merak ettim tüpün o kullandığın kür sayesinde mi açılmış bide rahim filminden sonra ağrıların oldumu 1 hafta oldu kasıklarım da karnımda ağrılar sızılar oluyor normal mi acaba böyle olanlar varmı

Merhabalar ..
Kulube yeni üye oldum .Sizlere kısa bir şekilde gebe kalmak icin basvurdugum fitillerden bahsetmek istiyorum .
2 yıldır evliyim . Ilk gunden itibaren korunmadım fakat herhangi bir gebelik durumu yaşamadım ..
Polikistik over kistim var ve adetlerimde duzensizdi . Hsg filmi cektirdim ve doktor sol tupumde tikaniklik oldugunu soyledi . Herhangi bir ilac kullanmadim .
Velhasil ; gebe kalamayan bir arkadasim halk arasinda koca kari hekimi denilen bir bayana gitti ve Allah'ın izniyle hamile kaldi .
Çekinerek bende gittim . 80 bitki karisimi olan bir bitki hazirlatti . ( Hataydan )
2.5 aydir kullaniyorm.
Adetlerim duzene girdi fakat hic gogus agrisi yasamazken gogus agrisi yasamaya basladim .. Dokunamayacak kadar cok agriyor . Ilk aynda gebelk oldugunu dusundum ama regl oldum .
Bu arada fitilleri 1 ay kullanip hekime muane olmaya gittim bana sol tupumun acildigini soyledi .
Sorum ;
- Hic bu fitillerdn kullanan veya etrafinda kullanan kisiler oldu mu ? Olduysa tecrubelerini paylasabilirmsnz ?
- Regl doneminde gogus agrisi yasamayan fakat gebe kalmadan once agri cekenler var mi ?
Canım merhaba inşallah bana dönersin ben hataya yakınım yardımcı olsan

Mesajlara tek tek yanit vermeyecegim ortak olarak soylemek istedikleriniz belli zaten . Bende bundan dolayi Genel bir cevap vermek istiyorum .
Oncelikle ; İletisimin saglikli olabilmesi icin belli noktalar vardir . Taraflardan birinin Suçlayıcı ve yargılayıcı bir uslup ile konusmasi iletisimin sagliklı ierlemesine engel olur ..
Ben sormus oldugum soruda bu yaptigim dogru mu ? Yoksa yanlis mi ? Diye sormadim .
Size dogrudur bana yanlış , bana yanlış olan size dogrudur . Tek gerekli olan " saygı " ..
Mutmain olmak; bir seye inanmak anlamıma gelmektedir . Benim dedigim anlaşilmamis ise buna inandım ve guvendim demek istedim .
Arastirma yapmadan ilerleyecek biri degilim zaten .
Adetlerim duzensizken düzene girdi.
Sol tupum acildi zaten ellediginiz zaman kalp gibi atmasi ile sizde aktif hale gelmis oldugunu anliyorsunuz .
Yani ben sonuctan memnumum .
Son olarak ben bu durumu yasayan veya etrafinda yasamis olan kisilerin dusuncesini almak istiyorum . Umarim aciklayici olmustur ..
Yanlis bir kelime kullanip kirici olmussam da kusura bakmayin . Hayirli aksamlar size .
Soktayim…. Demek elle bakilinca kalp atmasi ile anladiniz acildigini inanamiyorum. Bu soylediginizin bilimsel hic bir aciklamasi yok. Ayrica gobekte kalp atmasinin ya da atis olmasinin baska bir sebebi var oldukca dogal bir durum ve herkeste goruluyor bunu biraz arastirin.
2 yil olmus istiyorsunuz doktora gitmemekle zaman kaybi yasiyorsunuz Allah sifa versin.

Back