- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.745
- 598
Sorun Olmaz diyor hekimler. Ayaklari dikmeye falan gerek yokmus.Canım ilişkiden yarım saat sonra lavaboya gidince sorun olur mu çünkü ben duramıyorum da
Aman valla yapmadığım kalmadı sağa sola yatmak ayaklarımı dikmek keçi boynuzu klomen derken en son hsg çektirdimSorun Olmaz diyor hekimler. Ayaklari dikmeye falan gerek yokmus.
Allah gönlümüze versin inşallahAman valla yapmadığım kalmadı sağa sola yatmak ayaklarımı dikmek keçi boynuzu klomen derken en son hsg çektirdim
Saol canım herkese inşaAllah hayırlısını versinAllah gönlümüze versin inşallah
Evet hamileyim
Cok Mutlu oldum Hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin rabbimEvet hamileyimaynen gecen ay femara ve igne ile hamile kaldim
Bir gelişme var mı?bu işin matematıgı yok denemedıgım kalmamıstı hergun denedık gunasırı denedık uc gune bır denedım ayaklarımı kaldırdım saga döndüm yattım sola döndüm yattım aylarca ovulasyon testlerı yok hıcbırınde olmadı doktora gıttım şu günler ilişki dedi elıme kagıda yazıp ogunler denedık.İnan cinsellıkten sogudum bence gün hesabı hıc yapmayın günaşırı ılıskı deneyın nasıpte varsa olacaktır zaten haftada mın 3kez duzenlı ılıskı yasarsanız ogunlere ıllaki yakalarsınız ama o günleri takip etmek inanılmaz strese dönüşüyor ve resmen göreve dönüyor
ben şuan 25hafta gebeyım canım ama bizim tüp bebekle olduBir gelişme var mı?
Gözün aydın, hayırlı olsun miniğiniz canım,ben şuan 25hafta gebeyım canım ama bizim tüp bebekle oldu
sebepsizdi bizim ..sanırım stres faktöründen işte çok takmamak lazım ondan yazdım bu işin matematiği yok bence yapmayın diye rahat olunGözün aydın, hayırlı olsun miniğiniz canım,
Sıkıntı neydi dr a göre?
Hamd olsun ki olmuş.
Aynen bazen sebepsiz olabiliyor. Allah kucağına aldırsın sağlıkla inş.sebepsizdi bizim ..sanırım stres faktöründen işte çok takmamak lazım ondan yazdım bu işin matematiği yok bence yapmayın diye rahat olun
İlahi ya:)Basliga cevaben: tovbeler olsun
Bu nee diyorsun yani:)İlahi ya:)
Yani bir nevi oyle diyorum diyebilirizBu nee diyorsun yani:)
Diyorsun... :)Yani bir nevi oyle diyorum diyebiliriz
Yok canim ben dogurdum 2 tane pes pese, simdi buyutme surecindeyimDiyorsun... :)
Sende bebek sürecinde misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?