Ovulasyon testiyle deneyebilirsin. Yada gun asiri iliskiGebelik düşünüyorum ancak cinsel rutin nasıl olmalı ? Kafalar karışık ?İlk zamanlar kafamıza göre takılırdık, biraz araştırınca yumurtlama döneminde özellikle peşpeşe ama yumurtlama öncesi ve sonrası seyrek olacak şekilde değerlendiriyorduk. gün aşırı diyen var . Yastık koy ayakları kaldır vs. Hepsini denedim. Bu işin elbette kuralı olmaz ama varsa bilgileriniz yararlanalım isterim.
Ovulasyon testiyle deneyebilirsin. Yada gun asiri iliski.
bu ay rahim filmi çekilecek inşallah. Bat 6 şubat onu bekliyorumİster günde 5 defa yap ister ayda 1 yap o tutacaksa tutuyor. Hormon testlerinizi yaptırın problem yoksa ovulasyon testi takip edin yine olmazsa rahim filmi çekin
Benim de 1 sene olacak. Kontrole gitmeyi düşünüyorum. Hormon testi ve alttan muayene olmustum ilk gittiğimde bir sıkıntı yoktu. Simdi gittiğimde rah filmi ister mi acaba? Ya da doktor istemezse bile ben istiyorum. Size doktor mu soyledi? Öncesinde yapmanız ya da yapmamanız gereken bir şey söyledi mi ?bu ay rahim filmi çekilecek inşallah. Bat 6 şubat onu bekliyorumteşekkür ederim
bu işin matematıgı yok denemedıgım kalmamıstı hergun denedık gunasırı denedık uc gune bır denedım ayaklarımı kaldırdım saga döndüm yattım sola döndüm yattım aylarca ovulasyon testlerı yok hıcbırınde olmadı doktora gıttım şu günler ilişki dedi elıme kagıda yazıp ogunler denedık.İnan cinsellıkten sogudum bence gün hesabı hıc yapmayın günaşırı ılıskı deneyın nasıpte varsa olacaktır zaten haftada mın 3kez duzenlı ılıskı yasarsanız ogunlere ıllaki yakalarsınız ama o günleri takip etmek inanılmaz strese dönüşüyor ve resmen göreve dönüyorGebelik düşünüyorum ancak cinsel rutin nasıl olmalı ? Kafalar karışık ?İlk zamanlar kafamıza göre takılırdık, biraz araştırınca yumurtlama döneminde özellikle peşpeşe ama yumurtlama öncesi ve sonrası seyrek olacak şekilde değerlendiriyorduk. gün aşırı diyen var . Yastık koy ayakları kaldır vs. Hepsini denedim. Bu işin elbette kuralı olmaz ama varsa bilgileriniz yararlanalım isterim.
Ben bu ay kontrole gittim muayene de yumurtalıklar temiz çıktı kist falan yok. Kan verdim tahlillerde güzel çıktı. Doktorum bir sorun yok birde rahim filmine bakılsın dedi. Ama gittiğim hastane de rahim filmi çekilmediği için çektiremedim. Sonuçlarım elimde başka bir hastaneye gideceğim. Ve rahim filmi öncesine sonrasında neler yapılır ne gerekir hiç fikrim yok. çektirenler paylaşsa keşkeBenim de 1 sene olacak. Kontrole gitmeyi düşünüyorum. Hormon testi ve alttan muayene olmustum ilk gittiğimde bir sıkıntı yoktu. Simdi gittiğimde rah filmi ister mi acaba? Ya da doktor istemezse bile ben istiyorum. Size doktor mu soyledi? Öncesinde yapmanız ya da yapmamanız gereken bir şey söyledi mi ?
bu işin matematıgı yok denemedıgım kalmamıstı hergun denedık gunasırı denedık uc gune bır denedım ayaklarımı kaldırdım saga döndüm yattım sola döndüm yattım aylarca ovulasyon testlerı yok hıcbırınde olmadı doktora gıttım şu günler ilişki dedi elıme kagıda yazıp ogunler denedık.İnan cinsellıkten sogudum bence gün hesabı hıc yapmayın günaşırı ılıskı deneyın nasıpte varsa olacaktır zaten haftada mın 3kez duzenlı ılıskı yasarsanız ogunlere ıllaki yakalarsınız ama o günleri takip etmek inanılmaz strese dönüşüyor ve resmen göreve dönüyor
Haklısınız da işte insan çaresizce elimden gelen birşey varsa yapayım diye sormak istiyor. hakikatem soğuyor insan cinsellikten göreve dönüştü. Ve şu aklından çıkar düşünme olayını bir türlü yapamıyorum. Stres yapıyorum çok.Her seyden onemlisi bebek düşüncesini kafadan çikarmak. Kafanda bebek bebek diye bir ses varsa olmuyor. Gün aşırı ya da her gun iliski deneyin. Ovulasyon testi de yardimci olabilir. 10 dk kalkmayın. Vajina içini yikamayin. Gecikmeden test yapmayin. Guzel beslenmeye çalışın. D vitamininiz düşük olmasın. Folik asite de baslayin.
Ne güzel maşallahBizde her ay acaba olacakmi acab yumurtlamaya denk geldimi diye cok stres yaptik. Gebelik testine verdigim paralari saymiyorum bile. Ama ummadigimiz bir anda hamile kalmisim hic dusunmemistik bile. Suan 6 haftalik olduk sukurler olsun. Demem o ki kafaniza takmayin bebek olsun diye iliskiye girmeyin o anlik unutun
Amin insallah allah isteyen herkese nasip etsinnNe güzel maşallahallah kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıcakla
Ne kadar dogru anlatmışsın. Insan gerçekten hadi yumurtlama günüm diye pay diye iliskiye giremiyor. Ya da ben çok geriliyorum. Ya olmazsa olacak mi soruları o sirada beynimde dönüp duruyor. Bunu bir görev gibi yapmak çok zor ve stresli bir süreç ve sonrasinda belimin agrimasini ve kasık agrimi hemen biseye yormam.... hamile miyim düşüncesi sonrasindaki adeti beklemek... adet olunca yıkılmak çok zor... ve stres olmamam gerek diye kendinj şartlamak bile zor. Etraftakilerin bebek yok mu sorularina girmiyorum bile.bu işin matematıgı yok denemedıgım kalmamıstı hergun denedık gunasırı denedık uc gune bır denedım ayaklarımı kaldırdım saga döndüm yattım sola döndüm yattım aylarca ovulasyon testlerı yok hıcbırınde olmadı doktora gıttım şu günler ilişki dedi elıme kagıda yazıp ogunler denedık.İnan cinsellıkten sogudum bence gün hesabı hıc yapmayın günaşırı ılıskı deneyın nasıpte varsa olacaktır zaten haftada mın 3kez duzenlı ılıskı yasarsanız ogunlere ıllaki yakalarsınız ama o günleri takip etmek inanılmaz strese dönüşüyor ve resmen göreve dönüyor
Sanırım bebek bekleyen her kadın aynı süreçten geçiyor. o kadar iyi anlıyorum ki siziNe kadar dogru anlatmışsın. Insan gerçekten hadi yumurtlama günüm diye pay diye iliskiye giremiyor. Ya da ben çok geriliyorum. Ya olmazsa olacak mi soruları o sirada beynimde dönüp duruyor. Bunu bir görev gibi yapmak çok zor ve stresli bir süreç ve sonrasinda belimin agrimasini ve kasık agrimi hemen biseye yormam.... hamile miyim düşüncesi sonrasindaki adeti beklemek... adet olunca yıkılmak çok zor... ve stres olmamam gerek diye kendinj şartlamak bile zor. Etraftakilerin bebek yok mu sorularina girmiyorum bile.
eşinize bakıldı mı ?Sanırım bebek bekleyen her kadın aynı süreçten geçiyor. o kadar iyi anlıyorum ki siziaynı şeyleri hissediyorum
YaaaValla bence yok ovulasyon testi takip etmek yok saga yatmak falan insani bi sure sonra cinsellikten sogutuyor. Gun asiri iliskide zaten olacagi varsa kesin oluyor cunku spermler 48 saat yasiyor yumurtayi bekliyor. O yuzden diger seyler insani stres yapmaktan baska birseye yaramiyor.
Doktor kontrolu yapilip baska sorun yoksa boyle denenmeli bence
Evet bakıldı sorun yok dendi çok şüküreşinize bakıldı mı ?
Canım ilişkiden yarım saat sonra lavaboya gidince sorun olur mu çünkü ben duramıyorum daHer seyden onemlisi bebek düşüncesini kafadan çikarmak. Kafanda bebek bebek diye bir ses varsa olmuyor. Gün aşırı ya da her gun iliski deneyin. Ovulasyon testi de yardimci olabilir. 10 dk kalkmayın. Vajina içini yikamayin. Gecikmeden test yapmayin. Guzel beslenmeye çalışın. D vitamininiz düşük olmasın. Folik asite de baslayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?