• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik için bir bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bızde evlendıgımızde sıfırdan baslamıstık esımle, ama kendı arabamızı aldık, tabı bende calısıyorum ama ınannıp guvenınce hersey oluyo zamanla, sen esıne destek cık esın senı pasa gıbı yasatır ver gıtsın altınları yapar ılerıde ınşallah, baskalarının olumsuz yorumları kımse kımsenın ıyılıgıni ıstemeyıp kıskandıgından canım,
su hayatta esınden ve aıleneden baska kımseye guvenme :)
Bizim kalan altından başka hicvirseyimiz yok daha eşim askerliğini yapmadı ben 21 yaşındayım eşim ise 25 yaşında bedelli yapacyapacağım dedi ama yinede kendimizi garantiye almak istedim ben o yüzden de vermiyorum

Canım bileziklerimin hepsini zaten vermiyorum karşı çıktım ama bu sefer bana sanki mantıklı gibi geldi kamyon toplamda 40.000 tl ben 9 milyar para vermiş oluyorum. Geri kalan 30.000 eşimin çekmiş olduğu krediyle ödenecek yani ben 9 milyar veriyorum ama 30 milyar olarak bize geri dönecek çünkü kamyon 40 bin olunca daha da birikim artmış olacak diye düşündüm sadece 9 bin vermiş oluyorum toplamda. Üstüne eşim kredi çekmişti 30 bin kendisi koyacak. Acaba yinede kötü mu yaptım
inşallah sana ev olarak döner ne dym cnm

Bızde evlendıgımızde sıfırdan baslamıstık esımle, ama kendı arabamızı aldık, tabı bende calısıyorum ama ınannıp guvenınce hersey oluyo zamanla, sen esıne destek cık esın senı pasa gıbı yasatır ver gıtsın altınları yapar ılerıde ınşallah, baskalarının olumsuz yorumları kımse kımsenın ıyılıgıni ıstemeyıp kıskandıgından canım,
su hayatta esınden ve aıleneden baska kımseye guvenme :)
P pamukkedi93 ben çoğu olumsuz yazdım nerde kıskançlık Allah aşkına elde madem o kadar birikim var nie eve grmiyo eşi sence şu zamanda altın pahalı ilerde dahada artcak nie elinde garanti varken yapmasın ki eve grmesin bide eşinden ve ailenden başks kimseye güvenme demişsin bu devirde yanlış cümle bence

P pamukkedi93 ben çoğu olumsuz yazdım nerde kıskançlık Allah aşkına elde madem o kadar birikim var nie eve grmiyo eşi sence şu zamanda altın pahalı ilerde dahada artcak nie elinde garanti varken yapmasın ki eve grmesin bide eşinden ve ailenden başks kimseye güvenme demişsin bu devirde yanlış cümle bence
Eşime güvenmiyorum eşimin bildiği yerdede saklamiyorim çünkü benden habersiz gidip satar diye suan kalan altınları da açık birşey olmadıkça vermeyi düşünmüyorum çünkü başka garantim yok hicbirseyim kalmayacaktir o yüzden bu 9 binlik altın ilk ve son inşallah

Eşime güvenmiyorum eşimin bildiği yerdede saklamiyorim çünkü benden habersiz gidip satar diye suan kalan altınları da açık birşey olmadıkça vermeyi düşünmüyorum çünkü başka garantim yok hicbirseyim kalmayacaktir o yüzden bu 9 binlik altın ilk ve son inşallah
inşallah cnm inşallah

rica ederim canım :KK74:
Biraz önce gidip eşime arabaya hediye aldım anahtarlık ve digerinide içindeki aynaya assın diye çam sakızı çoban armağanı diye düşündüm geldiğinde sürpriz yapayım diye düşündüm nasıl :KK19:

Eklentiler

• Screenshot_20170608-183854.png
    Screenshot_20170608-183854.png
    312,3 KB · Görüntüleme: 32
Biraz önce gidip eşime arabaya hediye aldım anahtarlık ve digerinide içindeki aynaya assın diye çam sakızı çoban armağanı diye düşündüm geldiğinde sürpriz yapayım diye düşündüm nasıl :KK19:
çok hoş valla çok tatlı:KK6::KK73:

Begendin değil mi :110: fiyatı çok uygundu aslında ben bunlarla birlikte nazar duası ayetel kürsikürsi duasida alacaktım fakat dualar yokmuş sadece bunları aldım dedigim gibi çam sakızı çoban armağanı ışte :dua:

Eşim geldi benden ikinci kez bilezik almaya gerek kalmamış 40.000 lik arabayı degilde 32.000 e osmaniyeden kamyon almışlar bana ikinci kez bilezik almaya gerek kalmadı dedi kp ise yarın bir gün ev alacak olursunuz pahalidan degilde bundan alalım buda işimizi görür demiş hediyesinide gösterdim hemde herkesin içinde kv kp kayinim gorumcem ben ve esim vardık hediyesini getirdim verdim emin ol sen daha çok begenmissindir eşim de çok beğendiğini söyleyip teşekkür e etti kp de beğendi gülümsedi ama eşim ne bilim mutlu olup gulmesini beklerdim begenmeyecegini bilseydim herkesin içinde gostermezdim dedim oda çok begendim canım ama çok uykusuzum yorgunum hiç halim yok dedi hakli sanırım sabah 3.30 dan beri uyanikti daha yeni uyidu

Eşim geldi benden ikinci kez bilezik almaya gerek kalmamış 40.000 lik arabayı degilde 32.000 e osmaniyeden kamyon almışlar bana ikinci kez bilezik almaya gerek kalmadı dedi kp ise yarın bir gün ev alacak olursunuz pahalidan degilde bundan alalım buda işimizi görür demiş hediyesinide gösterdim hemde herkesin içinde kv kp kayinim gorumcem ben ve esim vardık hediyesini getirdim verdim emin ol sen daha çok begenmissindir eşim de çok beğendiğini söyleyip teşekkür e etti kp de beğendi gülümsedi ama eşim ne bilim mutlu olup gulmesini beklerdim begenmeyecegini bilseydim herkesin içinde gostermezdim dedim oda çok begendim canım ama çok uykusuzum yorgunum hiç halim yok dedi hakli sanırım sabah 3.30 dan beri uyanikti daha yeni uyidu
Yorgunluktandir cnm o takılma o kadar ona Üstüne gitme iyi bileziğin gitmemiş sevindim cnm

G Greeneliton sız hralde aılenız veya esınız dısında herkese guvenıyosunuz daha yasımız kac kı bu bende dahıl her guleryuzlu davranana hemen guvenılmez ortalıgı gormuyor musuunz ıyı dıye dusundugumuz herkes arkadan kuyu kazmaya meraklı bence yorumuma yanlış dıyosun ya sen hayatta hıc kazık yemedın galıba ondan bu kadar rahatsın.
Ayrıca kızın kocası için verme altınları dıye yazmıssın ayrıca burda konısu bebektı o canı veren de Allah yapma dweyınce olamayacak dıye bırsey de yok

Back