Canim ben evliligimin 6.ayinda tedaviye basladim.o kadar cok istiyoruz ki ilk geceden beri korunmuyoruz.hatta covuk icin evlendim bile diyebilirim.yani ilk aydan olsa bile havalara ucacaktik ama kizkenden beri sorun oldugunu biliyodum hemen tedaviye basladim.nerdeyse iki yil olacak hala yok.yuzlerce hap onlarca iğne.sıkıldım mi evet ama sonuca konsantre olunca geçiyo.hic bir zaman gez toz diyenleri anlayamadim sahsen.iş güc telaşi rutin yaşam derken bunlara firsat olmuyo ki.bayramdan bayrama tatil goruyoruz.ayrica evliligi asıl güclendiren,ciftlerin arasindaki baği sağlam yapan sey kesinlikle o meyve.ben de tıp calisaniyim.sirf bi sorun yok sonra yapariz diye bekleyip de sonra hastaligi cikan ve istedigi zaman da yapamayan nice hastalar,nice zararli gebelikler var bir görsen..herseyden once senin icinden gelsin kimseye gore degil annelige hazir miyim degil miyimin cevabina gore düşün cocuk yapmayi.bana kalirsa yap.iki sene yapmicam deyip de iki ayda hamile kalan ve iyiki beklememisim diyen o kadar cok kadin var ki.neyse Allah emeklerimizi bosa cikarmasin isteyen herkese nasip etsin insallah.ne gelecekse Allahtan gelecek sonucta.hayirlisini versin