- Emoji Skoru
- 520
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Aminnnnn güzel dileklerin ve önerilerin için çok teşekkür ederim bizde eğlenceli 5 ay oldu ve ilk günden beri bizde korunmuyoruz ama bekliyoruz ışte hayırlısıyla inşallah en hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip eylesin inşallah YÜCE RABBİMCanim ben evliligimin 6.ayinda tedaviye basladim.o kadar cok istiyoruz ki ilk geceden beri korunmuyoruz.hatta covuk icin evlendim bile diyebilirim.yani ilk aydan olsa bile havalara ucacaktik ama kizkenden beri sorun oldugunu biliyodum hemen tedaviye basladim.nerdeyse iki yil olacak hala yok.yuzlerce hap onlarca iğne.sıkıldım mi evet ama sonuca konsantre olunca geçiyo.hic bir zaman gez toz diyenleri anlayamadim sahsen.iş güc telaşi rutin yaşam derken bunlara firsat olmuyo ki.bayramdan bayrama tatil goruyoruz.ayrica evliligi asıl güclendiren,ciftlerin arasindaki baği sağlam yapan sey kesinlikle o meyve.ben de tıp calisaniyim.sirf bi sorun yok sonra yapariz diye bekleyip de sonra hastaligi cikan ve istedigi zaman da yapamayan nice hastalar,nice zararli gebelikler var bir görsen..herseyden once senin icinden gelsin kimseye gore degil annelige hazir miyim degil miyimin cevabina gore düşün cocuk yapmayi.bana kalirsa yap.iki sene yapmicam deyip de iki ayda hamile kalan ve iyiki beklememisim diyen o kadar cok kadin var ki.neyse Allah emeklerimizi bosa cikarmasin isteyen herkese nasip etsin insallah.ne gelecekse Allahtan gelecek sonucta.hayirlisini versin
Hayır adet düzeninde hiç bir sıkıntı yok fakat bu ay ilk defa bat a 9 gün kala adet oldum bende çok şaşırdım
Aynen çok haklısın canım kv ile ayrı oturuyoruz aramızda 1 sokak var ama yinede eşim in oraya gitmem konusunda ısrarları kv ve kp ise benim le etrafa gösteriş yapıyorlar beni çok seviyorlar ana ben bu kadar birliktelik istemiyorum eşimle özel olmak istiyorum onlarda topluluğu seviyorlar suan kiradayiz zaten ayrı evdeyiz yeni evli olduğumuz için ev almamız imkansız başka yerlere borç var eşimle kp ortak is yeri sahibi. Eşim kredi çekti kamyon almaya gittiler ortak olarakta ödeyecekler ev satın alacak oldugumuzdada kamyonu tekrar satmayı düşünecek suan toplamda 35.000 tl lik altın var krediyi cekipte alacak olduğu kamyon ise 28 -32. 000 tl arasında olacakmış. Arabayla birlikte 65.000 tl birikimimiz olmuş olacak diye kamyon almaya kalktı istekvnle mi yaşıyosun niye öyle bi hata yaptın bide bebek istiyosun araba için kredi çeken kocan eve niye çıkmıyo ki ayrıca eğitimini erteleme sakın bebekte doğurma şuan her bebek kısmetiyle gelir bereketiyle deme bir sürü çocuğu olup sefalet çekenleride görüyoruz cnm
Hayır gitmedim 9 gün erken olmak garibime gitti ama yok daha dr a gitmediknasıl yaniii çok erken olmuşsun peki dr gittin mi bunun için ,
35 BİNLK ALTIN VAR VE EŞİN KAMYON ALIYO 30 bine pes madem o kadar kredi alabiliyo senin altınların var ev kredisi çekin altınları peşinat olarak verin çok rahat ev alırsınız ayrıca uzaktan ev alın ve ne demek her gün annesigile gtmek ya senin evin var yuvan var sakın hergün gitme huzurun kaçmasın ayrıcada çocuk yapmaaaaaa gene diyorum erkenAynen çok haklısın canım kv ile ayrı oturuyoruz aramızda 1 sokak var ama yinede eşim in oraya gitmem konusunda ısrarları kv ve kp ise benim le etrafa gösteriş yapıyorlar beni çok seviyorlar ana ben bu kadar birliktelik istemiyorum eşimle özel olmak istiyorum onlarda topluluğu seviyorlar suan kiradayiz zaten ayrı evdeyiz yeni evli olduğumuz için ev almamız imkansız başka yerlere borç var eşimle kp ortak is yeri sahibi. Eşim kredi çekti kamyon almaya gittiler ortak olarakta ödeyecekler ev satın alacak oldugumuzdada kamyonu tekrar satmayı düşünecek suan toplamda 35.000 tl lik altın var krediyi cekipte alacak olduğu kamyon ise 28 -32. 000 tl arasında olacakmış. Arabayla birlikte 65.000 tl birikimimiz olmuş olacak diye kamyon almaya kalktı iste
Tamam canım bir sure daha doktoru reddedeyim o zaman evet 35 bin tl lik altın ve 30 binde kredi çekti kamyon almak için. Bende öyle dedim millet 10 milyara gidip eve yazılıyor bizde gidip yazılalım dedim gidip yazılyazılırız tamam ama yazilduktan sonra her ay 2 milyar ödemek gerekiyormuş evlendigimz için borçlar var her ay 2 bin olarak ödeyecek durumum yok benim dedi35 BİNLK ALTIN VAR VE EŞİN KAMYON ALIYO 30 bine pes madem o kadar kredi alabiliyo senin altınların var ev kredisi çekin altınları peşinat olarak verin çok rahat ev alırsınız ayrıca uzaktan ev alın ve ne demek her gün annesigile gtmek ya senin evin var yuvan var sakın hergün gitme huzurun kaçmasın ayrıcada çocuk yapmaaaaaa gene diyorum erken
canim doktoruna git guzelce muayene ol cocuk istedigini soyle ona gore muyene ediyorlar zaten. İliskiden sonra belinin altina koy yastigi yarim saatte uzan kalkma. Bide en onemlisi yumurtlama gununu tam bilmen gerekiyor birgun duruyo zaten yumurta o gune denk gelmesi lazim. Oncesi sonrasida degerlendirilebilir. :) rabbim gonlune gore versin,herseyin hayirlisini versin. Cok dusunup kafana takincada olmuyor stres yapma kendine.Kızlar merhaba ben yaklaşık 5 aylık evliyim. Eşimle birlikte çocuk istiyoruz ve ilk torun olacak diye kv ve kp çok hevesli o yüzden gebeligi geciktirmek istemedim birkaç yol denedim olmadı
Iliskiden sonra ayagimin altına yastık koydum
Iliskiden sonra Sirt üstü uzandim
Bir sonraki denemede yüz üstüdüstüde uzandim
Akmamasi için ayaklarimi duvara kaldirdigim zamanda oldu
Her ilişki yaşadığımız da bunlara dikkat ettik tabi yumurtlama donemime de. Yine olmadı biliyorum yenu evliyiz fakat heves ışte ilki hayırlısıyla inşallah olsun ikinciyi de planlayark yaparız ilki bir olsun diye düşünüyoruz kızlar doktora gitmeyi düşünüyoruz gitsemde ne diyeceğim ne yapacağım hamile kalanlar nasıl kaldılar önerileri varsa lütfen yazabilir mi çok heyecanlıyım çok istiyorum
çocuğa nasıl bakcakmış peki o zaman senide çalıştrcak beyfendi ev diye ısrar etTamam canım bir sure daha doktoru reddedeyim o zaman evet 35 bin tl lik altın ve 30 binde kredi çekti kamyon almak için. Bende öyle dedim millet 10 milyara gidip eve yazılıyor bizde gidip yazılalım dedim gidip yazılyazılırız tamam ama yazilduktan sonra her ay 2 milyar ödemek gerekiyormuş evlendigimz için borçlar var her ay 2 bin olarak ödeyecek durumum yok benim dedi
Hayır çalışmama hep karşı çıktı ısrarlarımıza rağmen hep karşı çıktı biraz önce esim beni aradı dün 1 bilezik ve 2 yüzük vermistinya birtane daha verir misin verirsen 1999 model değilde 2003 model alacağım dedi 99 model aldığımda bile 2 ay içerisinde ancak satilir ama bu hem çok iyi hemde 2003 model dedi bende peki dedim bir 30 gram daha bilezigimi vereceğim alacakları araba 40.000 misçocuğa nasıl bakcakmış peki o zaman senide çalıştrcak beyfendi ev diye ısrar et
Hayırlısıyla inşallah canım benim herşey için cok teşekkür ederim en hayırlı zaman ne zamansa YÜCE RABBİM C.C o zaman nasip eylesin hayırlısıyla inşallahÖncelikle doktora gıtmenı tavsıye ederım bende senın gıbı bıraz kaygılanmıstım doktorum benden bazı bılgılerı aldıktan sıra ultrasonla baktı ve saglıkla yumurta goruyorum bunu ıyı degerlendır gun asırı ılıskı demıstı ve bana bellı tarılhler arası vermstı bırde ılıskıden sonra altına yastık koy 7 saat boyu kalkma dedı ve suanda hamıleyım Rabbim ınsallah bu mutlulugu sana da tattırır.
verme ya hayır teker teker harcatma bieziğini sen ne dedin yanlış yapıyosun iki gün snra başka şey içinde istycekler ya sana güvenerek kamyon alıyolar nie izin veriyosunHayır çalışmama hep karşı çıktı ısrarlarımıza rağmen hep karşı çıktı biraz önce esim beni aradı dün 1 bilezik ve 2 yüzük vermistinya birtane daha verir misin verirsen 1999 model değilde 2003 model alacağım dedi 99 model aldığımda bile 2 ay içerisinde ancak satilir ama bu hem çok iyi hemde 2003 model dedi bende peki dedim bir 30 gram daha bilezigimi vereceğim alacakları araba 40.000 mis
5 ay boyunca basının etini yedim kayinim geçen ay nişanladı onun borcu düğün masraflarida olacak bizim kendi düğün masraflarimiz bir komisyoncu işiyle ve babasıyla ortak böyle birşeyin altından nasıl kalkabilir bilmiyorum sabredeyim diye düşündüm sırf bu evde kalayım diye kirada oturuyoruz bütün odalara sineklik yaptırdılar bütün akrabaları bu mahallede oturuyorlar eğer hemen bu evden çıkmak istedigimizde elalem laf eder milletin ağzına kv gecinemedi demekki aralari açıldı diyip gideceginize zaten bu ev 2 yıllığına tutuldu zaten 1 buçuk yiliniz kaldı sabredin o zamana kadar borclarida halledelim hayırlısıyla ev işine de bakacaz inşallah dedi kpçocuğa nasıl bakcakmış peki o zaman senide çalıştrcak beyfendi ev diye ısrar et
Canım bileziklerimin hepsini zaten vermiyorum karşı çıktım ama bu sefer bana sanki mantıklı gibi geldi kamyon toplamda 40.000 tl ben 9 milyar para vermiş oluyorum. Geri kalan 30.000 eşimin çekmiş olduğu krediyle ödenecek yani ben 9 milyar veriyorum ama 30 milyar olarak bize geri dönecek çünkü kamyon 40 bin olunca daha da birikim artmış olacak diye düşündüm sadece 9 bin vermiş oluyorum toplamda. Üstüne eşim kredi çekmişti 30 bin kendisi koyacak. Acaba yinede kötü mu yaptımverme ya hayır teker teker harcatma bieziğini sen ne dedin yanlış yapıyosun iki gün snra başka şey içinde istycekler ya sana güvenerek kamyon alıyolar nie izin veriyosun
Canım benim ya çok teşekkür ederim herşeyi n en hayırlısı olsun hayırlısıyla inşallah çok sevindim böyle yazmaniza hepsini istediginde vermemistim ama 9 bin veripte 40 bin lik araba alması sanki olumlu geldi bana ama yinede emin değilim ışte güzel dileklerin için çok teşekkür ederimYorumları okuyorm da hayat senın hayatın baskalarının bu acıdan yorum yapmasına bıle ızın vermemelısın.
verdıgın esıne altın olsun sadece, ne onemı var sen mutlu olmaya bak ılerıde evın de olur arabanda bebegınde inşallah,
yeter kı huzurun saglıgın olsun ama kv ve kp ıle kendı aılenle oldgun kadar esın ısrar etse de cok samımı olma mutlaka bır resmıyet koy derım ilerıde bır kavga oldu mu senı de cekerler ıcıne, hayat guzel boyle şeylerle uzme kendını :)
Canım benim ya çok teşekkür ederim herşeyi n en hayırlısı olsun hayırlısıyla inşallah çok sevindim böyle yazmaniza hepsini istediginde vermemistim ama 9 bin veripte 40 bin lik araba alması sanki olumlu geldi bana ama yinede emin değilim ışte güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
O senın guzel dusunmen canım benım :)Canım benim ya çok teşekkür ederim herşeyi n en hayırlısı olsun hayırlısıyla inşallah çok sevindim böyle yazmaniza hepsini istediginde vermemistim ama 9 bin veripte 40 bin lik araba alması sanki olumlu geldi bana ama yinede emin değilim ışte güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?