- Emoji Skoru
- 520
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi atlasirmak
-
Bir tecrübeniz yada bilginiz varsa lütfen paylaşır misiniz mesela neden hemen çocuk dusunmeyelimBu kadar çabuk çocuk yapmayın.
SAKIN!.
En değerli önerim bu.
doktora git bir sıkıntı varmı öğren canım..yoksa ilk bir yıl çocuk olmaması normal deniyor zaten..sıkıntı varsa da ki inşallah yoktur..tedavi olmak istiyoruz dersinizKızlar merhaba ben yaklaşık 5 aylık evliyim. Eşimle birlikte çocuk istiyoruz ve ilk torun olacak diye kv ve kp çok hevesli o yüzden gebeligi geciktirmek istemedim birkaç yol denedim olmadı
Iliskiden sonra ayagimin altına yastık koydum
Iliskiden sonra Sirt üstü uzandim
Bir sonraki denemede yüz üstüdüstüde uzandim
Akmamasi için ayaklarimi duvara kaldirdigim zamanda oldu
Her ilişki yaşadığımız da bunlara dikkat ettik tabi yumurtlama donemime de. Yine olmadı biliyorum yenu evliyiz fakat heves ışte ilki hayırlısıyla inşallah olsun ikinciyi de planlayark yaparız ilki bir olsun diye düşünüyoruz kızlar doktora gitmeyi düşünüyoruz gitsemde ne diyeceğim ne yapacağım hamile kalanlar nasıl kaldılar önerileri varsa lütfen yazabilir mi çok heyecanlıyım çok istiyorum
Hayırlısıyla inşallah canım ya çünkü bugün öğlenden beri düşünüyorum dahada hevealendimdoktora git bir sıkıntı varmı öğren canım..yoksa ilk bir yıl çocuk olmaması normal deniyor zaten..sıkıntı varsa da ki inşallah yoktur..tedavi olmak istiyoruz dersiniz
Bir tecrübeniz yada bilginiz varsa lütfen paylaşır misiniz mesela neden hemen çocuk dusunmeyelim
adet düzeninde vs sıkıntı yok değil miHayırlısıyla inşallah canım ya çünkü bugün öğlenden beri düşünüyorum dahada hevealendim
Hayır adet düzeninde hiç bir sıkıntı yok fakat bu ay ilk defa bat a 9 gün kala adet oldum bende çok şaşırdımadet düzeninde vs sıkıntı yok değil mi
Daha çok yeni evlisin sakin yapma çocuk bekle aradan zaman geçsinKızlar merhaba ben yaklaşık 5 aylık evliyim. Eşimle birlikte çocuk istiyoruz ve ilk torun olacak diye kv ve kp çok hevesli o yüzden gebeligi geciktirmek istemedim birkaç yol denedim olmadı
Her ilişki yaşadığımız da bunlara dikkat ettik tabi yumurtlama donemime de. Yine olmadı biliyorum yenu evliyiz fakat heves ışte ilki hayırlısıyla inşallah olsun ikinciyi de planlayark yaparız ilki bir olsun diye düşünüyoruz kızlar doktora gitmeyi düşünüyoruz gitsemde ne diyeceğim ne yapacağım hamile kalanlar nasıl kaldılar önerileri varsa lütfen yazabilir mi çok heyecanlıyım çok istiyorum
En güzel tavsiye kafana takma. Eşinle birbirinize iyice alışın birbirinize doyun hele. Bebek oluktan sonra eşinle ikili iliskiniz de degisecek. Planlamadigin seyler ortya cikacak. Maddi manevi buna hazir olun.
İliskiyi de görev icabı hesap kitap yaparak degil esinizle birlikte olmak istediginiz icin yapın. Bebek de hediyesi olur zaten inşallah.
Son olarak da kv kp istedi diye çocuk yapmayın. Çocuk dogunca -esin dahil- herkes kenara cekilir de sen şu genc yasinda bir bebegin sorumluluguyla kala kalirsin..
Herkes var mi birşeyler diyip duruyorlar herkes hevesli YÜCE RABBİM e en hayırlı ne zaman olacaksa o zaman olsun hayırlısıyla inşallah diye hep böyle dua ediyorum ama sanki daha da çok istemeye başladımDaha çok yeni evlisin sakin yapma çocuk bekle aradan zaman geçsin
Herkese bakma benimde 3 senedir olmuyo ben de sizene diyorum mesela pişman olursun evliliğin tadını çıkar gez dolaş o herkesler bakcak mi bebeğe sankiHerkes var mi birşeyler diyip duruyorlar herkes hevesli YÜCE RABBİM e en hayırlı ne zaman olacaksa o zaman olsun hayırlısıyla inşallah diye hep böyle dua ediyorum ama sanki daha da çok istemeye başladım
Oda doğru haklısınHerkese bakma benimde 3 senedir olmuyo ben de sizene diyorum mesela pişman olursun evliliğin tadını çıkar gez dolaş o herkesler bakcak mi bebeğe sanki
E yani bırak daha çok gençsin eşine alış ailesine alış evliliğe alisOda doğru haklısın
Evime kocama alıp yemek yapmayı ogreneyim diye aöf e kayitimi yenilemedim şimdi kv nin evinden çıkamıyorum en azından ders çalışmam lazım diye bahanem olurdu düşünemedim neyse şimdi eşim kp yola çıktılar araba satın almaya yozgat a gidiyorlar eşim kredi çekti dün bende 30 gram bilezik ve 2 yüzük bozdurduk verdim büyük bir sorumluluğun altına girdik kredi 3 yıllığına imza atılmış hayırlısı neyse o olsun her zamanki yaptığım gibi YÜCE RABBİM e bırakıyorum bebek gelirse bereketiyle gelirmiş neşe ve mutluluk getirirmiş olursa olur olmazsa çaba göstermeyeyim o zaman borç ödemek kolay değilE yani bırak daha çok gençsin eşine alış ailesine alış evliliğe alis
kvnle mi yaşıyosun niye öyle bi hata yaptın bide bebek istiyosun araba için kredi çeken kocan eve niye çıkmıyo ki ayrıca eğitimini erteleme sakın bebekte doğurma şuan her bebek kısmetiyle gelir bereketiyle deme bir sürü çocuğu olup sefalet çekenleride görüyoruz cnmEvime kocama alıp yemek yapmayı ogreneyim diye aöf e kayitimi yenilemedim şimdi kv nin evinden çıkamıyorum en azından ders çalışmam lazım diye bahanem olurdu düşünemedim neyse şimdi eşim kp yola çıktılar araba satın almaya yozgat a gidiyorlar eşim kredi çekti dün bende 30 gram bilezik ve 2 yüzük bozdurduk verdim büyük bir sorumluluğun altına girdik kredi 3 yıllığına imza atılmış hayırlısı neyse o olsun her zamanki yaptığım gibi YÜCE RABBİM e bırakıyorum bebek gelirse bereketiyle gelirmiş neşe ve mutluluk getirirmiş olursa olur olmazsa çaba göstermeyeyim o zaman borç ödemek kolay değil
Evliliğin oturması için en az 1 yıla ihtiyaç vardır. Eğer sağlık sorununuz yoksa bence yapaym demeyin. Onun bunun istemesi ile çocuk olmaz. 1 yıla kadar çocuk olmaması doktorlar tarafından doğal karşılanıyor. Yeni evlisiniz, gezin tozun eğlenin... Bu sürede bebek denemesi yapmak istiyorsanız yapn ama kendinizi buna şartlandırmayn derim ben kendi adıma...Kızlar merhaba ben yaklaşık 5 aylık evliyim. Eşimle birlikte çocuk istiyoruz ve ilk torun olacak diye kv ve kp çok hevesli o yüzden gebeligi geciktirmek istemedim birkaç yol denedim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?