- 25 Şubat 2008
- 8.179
- 34
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
benim belirtilerim soyle
agizin kurumasi
adet gununden iki gun once nokta gibi kahverengi akinti oldu yani lekelenme
vücut isim yükseldikce yükseldi
istahim acildi
ellerim kupkuru oldu halada kuru
gazim asiriydi
elim ayagim usuyodu
belim hep agirdi
goguslerim adet gectikten sonra agirmaya basladi
bide bende bunlara ek olarak kulak cinlamasi cok fazlaydi oda belki tansiyonla alakalidir
taze hamişşşşşş....umarım herşey yolundadır.....kendine çok dikkat et....a.s.
senin kociş tabi heycanlanır ..sayesinde boşanmaktan yırtmış.......canım çok tebrik ederim seni...sağlıkla kucağına alırsın inşallah.....
:) Tsk Ederım Evet Sayemde Degıl Sayesınde :roflol: Hamıle bırakan o Ne uyanık dımı =)):roflol::roflol:
iyi hoş da sudenaz , kaç hamileden kaçında görüldü bu belirtiler ? bence bir istatistik tutmak istiyorsan bunu da hesaplayıp belirtirsen daha bilgilendirici olur
slm sudenaz nasılsın canım uzun zaman oldu konuşmayalıa.s
NAPALIM CANIM SON SÜRHAT ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZZ......ASIL SENİ SORMALI NERELERE KAYBOLDUN BAKALIM..NELER YAPIYOSUN?CADIARZU
valla hamişlerden haberler ve gebelik bölümüne girmemeye gayret ediyorum.çünki artık fazlasıyla bı bebek muhabbetinden bunaldım olmuyo işte napalım kısmet,bekliyoruz.6.ay bu ay hormonlarıma baktırdım sorun yok sadece rahim filmi çektirmedim eşim engelliyo 1 sene olmadan çektirme diye.ben istiyordum fakat bazı arkadasların yazılarını okuduktan sonra korkmaya başladım.ailemin yanına izmire gidiyorum 4 güne kadar biraz bebk fikrinden uzaklaşmak istiyorum iyi olmana sevindim canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?