- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
Canım sudenazım çok güzel bir başlık açmışsın :teytey:
canım hamişmisin? yoksa beklemedemisin...eğer hamişsen listeye belirtilerini ekleyelim...
canım sen hamişmisin..?? yoksa beklemedemisin......??
merhaba bende 21 haftalık kız annesi adayıyım benim maceram aslında 2006 yılında başladı.korunurken birden adetim düzensizleşmeye başladı biz 2 yıl bebek istemiyorduk ama o zamnlarda hiç sekmeyen adetim her ay düzensiz gelmeye başlamıştı 2006 yılı nisan ayında korunmayı bıraktık 1 ay yok,2 yok,6 ay yok,1 yıl doldu yine yok tabi bu 1 yıl içinde bende yumurtlama sorunu olduğu için adetimin düzensiz olduğu saptandı pko teşhisi kondu ve birde LH hormonum çok yüksek çıkıyordu buda hamileliğe etkenmiş her ay 10 gün gecikmeli adet oluyordum ve hey ay aynı stres aynı hüsran 1 yıl böyle geçti.2.yıla girdiğimizde yani 2007 yılında eşimin tahlillerini yaptırdık ama sperm sayısı düşük çıktı ve hareketsiz çıktı bendede yumurtlama sorunu vardı her doktor bebek için çok ümitsiz konuşuyordu ve bizi direk tüp bebeğe yönlendirdiler başka hiç umudumuz olmadığını söylediler gitmadiğimiz doktor kalmadı en sonunda izmirde özel tüp bebek merkezine başvurduk eşim ve ben tekrar tahlilden geçtik eşimin sperm sayısı biraz daha artmıştı ve doktorumuz bu spermlede hamile kalma şansımın olduğunu söylemişti o gün o kadar mutlu oldumki anlatamam benim ise hormon tahlillerimde sorun çıkmamıştı LH hormonum normal seviyedeydi.doktorumuz önce ilk basamak tedavi uygulayacağını söyledi klomenle işe başladık 6 ay kullanmam gerketiğini söyledi bu arada adetim son 6 ayda normal seyretmeye başladı her ay aynı günde oluyordum 1.ay denedim olmadı 2.ay denedim adet günümü beklemeye başladım ama o kadar ümitsizdimki inanın daha önce sürekli belirti yaşardım ama bu son adetime kadar herhangi bir belirtim olmadı sadece adetime 1 hafta kala adet sancım oluyordu ve ben adet olacağıma emindim adet günüm geldi bekliyorum bekliyorum gelen giden yok ara ara adet sancım olmaya başladı pedimi bile yerleştirmiştim ama o gün adetim gelmedi yani 05/01/2008 tarihinde adet olmam gerekirken olmadım.adetim son 6 aydır düzenli olunca birden içime bir sevinç düştü 1 gün geçince eşime test alıp gelmesini söyledim tabi bu arada hep sigarayı bahane ediyorum ümitlenmemesi için saat gece:12,00 gibi testi yaptım inanın 5 dk.sonra 2.çizgiyi görünce şoka girdim ne sevindim ne ağladım resmen şoka girmiştim ve eşime söyledi ve bana söylediği şey hadi yaaa cümlesi olmuştu eşimde şoka girmişti ertesi gün hastaneye gittik testin yanlık olacağını düşündük ama bu kez hmileydim 2,5 yıl sonra bebeğime kavuşmak bizi inanılmak mutlu etmişti benim hiakyem bu kadar Allahım isteyen herkese tez zamanda bebek versin
sudenaz canım böyle bir konu açtığın için çok teşekkürler süpersin...
şeker hamişler verdiğiniz bilgiler hakikaten de çok kıymetli bizim için.hepsini tek tek okudum.valla hepinize cevap yazasım var ama herhaldee10 sayfa tutar kimini okurken ağlayasım geldi kiminde de anladım ki bir sorun için tek doktora gitmeyeceksin 4,5 doktor gezmek lazım.hamişler bu belirtileri adetten önce mi sonra mı yaşadınız.yani biz sabırsızlar adet günümüz gelmeden kan testi yapmadan nasıl anlarız hamiş olduğumuzu.hangi belirtiler adet öncesi ortaya çıkar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?