• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Hikayeleriniz, Belirti Listemiz ve de Umutlarımız!!

slm kızlar benim reglime 3 gün kaldı ..şu anda kasıklarıma ve basen kemiklerime vuran bi ağrı var.. çok halsizlik uyku halimde oluyo..baş dönmesi oluyo ama galiba tansiyonum düştüğü için oluyo .birde göğüslerde hassasiyet başladı..yüzümde hiç çıkmazken sivilce de çkmaya başladı ..belimde çok fena ağrıyo eğilince çıkıp düşecekmiş gibi oluyo..aşırı derecede su içiyorum bi tuhafım yani ...inşallah hamişimdir ya..yarın medi smartın erken gebelik testini alıp test yapıcam bakalım ne çıkcak hayırlısı neyse o olur inşallah.....

İNŞALLAH HEMİŞSİNDİR CANIM..GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZZ

ilk zamanlarda stres yapıyodum istemiyorum çocuk diye,ama hamile olabilir miyim acaba düşüncesi beni yavaş yavaş alıştırdı hamileliğe,etrafta hep gözüme bebekler denk geliyor.test yapmak için bi kaç gün daha beklesem diyorum,negatif sonuç görmemek için,kiminle konuşuyosam bana hep sen hamilesin diyolar,bende artık hayaller kuruyorum bebeğim olur mu diye,birde negatif çıkarsa üzülürüm,dua edin benim için
hala adet olacak gibiyim,6-7gün geçti benim,ne olacak çok merak ediyorum,buraya artık bende hamişim yazmak için sabırsızlanıyorum...
hastanede 10günden erken çıkmaz dediler,bekliyorum 10gün olunca test yaptırcam bende....
herkese sağlıklı ve mutlu günler dilerim
dua edin benim için

BENCE ÇIKAR CANIM..O KADAR BEKLEME...ADET GÜNÜNDE ÇIKANLAR BİLE VAR...

arkadaşlar benim bu ay 3. deneme ayım, ilk iki ay erkenden gögüslerim falan acayip etkilenir ümitlendirir ama bişe çıkmazdısenağlama bu ay reglime 5 gün kaldı ama gögüslerde tık yok -ki benim en geç bi hafta önceden göğüslerim hassaslaşmaya başlar- bikaç kez çok hafif bulantı oldu, hemen geçti. bi kere başım döndü. bi de akşamları üşüyorum, eşime soruyorum, o şortla falan üşümediğini söylüyo.. 5 gündür falan da hergün,ters bişe yemediğim halde midemde hep bi yanma var. ne dersiniz? korkuyorum ama adet belirtileri başlarsa diye :1no2: dua edin de hayırlısıyla müjdeyi veriyim:utangac:

UNUTMAKİ ADET BELİRTİLERİYLE GEBELİK BELİRTİLERİ AYNI...O YÜZDEN KORKMA..İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR..yerimseniben

ADET GECİKMESİNDEN ÖNCE HAMİŞLERDE GÖRÜLEN BELİRTİLER

______25 HAMİŞ ARASINDANNNNNNNNNNNNNNNN_______

1-Mide bulantısı......................................... ......................11 hamişte görüldü

2-Baş dönmesi........................................... .....................5 hamişte görüldü

3-Tansiyon düşmesi........................................... .............4 hamişte görüldü

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık......................................8 hamişte görüldü

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP............................13 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı............................................ .....................8 hamişte görüldü

8-Akıntı artması........................................... ...................6 hamişte görüldü

9-Göğüslerde hassasiyet........................................ ........13 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. ........10 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması........................................6 hamişte görüldü

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması ......................6 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma............................................. ......10 hamişte görüldü

14-Uyku hali.............................................. .....................8 hamişte görüldü

15-Halsizlik......................................... ..........................9 hamişte görüldü

16-Ağızda kuruluk........................................... ..............4 hamişte görüldü

17-Ağızda metal tadı hissetmek......................................... 3 hamişte görüldü

18-Dudakların fosur fosur olması(şişmesi,uyuşması)

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için).....................1 hamişte görüldü

20-İdrar kokusunda değişme........................................... .............4 hamişte görüldü

21-Kokulara aşırı hassasiyet .................................................. ...7 hamişte görüldü

22-Gazlı olmak .................................................. ...................9 hamişte görüldü

23-Mide yanması........................................... ........................2 hamişte görüldü

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması...................................... .........................2 hamişte görüldü

26-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) ........................6 hamişte görüldü

27-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi....................................1 hamişte görüldü

28-Ellerin kuruması.......................................... ..........2 hamişte görüldü

29-Aşırı duygusallık....................................... ..............4 hamişte görüldü

30-Vücut ısısının yükselmesi ..........................................1 hamişte görüldü

31-Lekelenme olması (açık pembe,kahverengi,çok az kan gelmesi).......................3 hamişte görüldü

32-İştahın açılması (aşerme).......................................... ...4 hamişte görüldü

33-Göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluşması......................................3 hamişte görüldü

34-Aşırı kulak çınlaması......................................... ................1 hamişte görüldü

35-Gece uykusuzluk çekme............................................. ..........2 hamişte görüldü

K.K daki hamişler yaa nerdesiniz bizim gibilere umut ışığı olmanızı istiyoruz.Belirtilerinizi paylaşınnn a.s.

slm arkadaşlar ..dün erken gebelik testini yaptım çok hafif bi çizgi var..dr çatlatma iğnesindende olabilir dedi .o yüzden reglimi beklemek kalıyo ..14 veya 15 mayısta regli olmam lazım ..bu iğne hamilelik belirtileride yapıyo zaten ben ümüdimi biraz kaybettim gibi ...
sudecim saol canım inşallah ...hayırlısı artık ...

slm arkadaşlar ..dün erken gebelik testini yaptım çok hafif bi çizgi var..dr çatlatma iğnesindende olabilir dedi .o yüzden reglimi beklemek kalıyo ..14 veya 15 mayısta regli olmam lazım ..bu iğne hamilelik belirtileride yapıyo zaten ben ümüdimi biraz kaybettim gibi ...
sudecim saol canım inşallah ...hayırlısı artık ...

NEYSE CANIM ZATEN 1-2 GÜN KALMIŞ..YAKINDA BELLİ OLUR..UMARIM HAMİŞ HABERLERİ VERİRSİN BİZLERE....yerimseniben

______25 HAMİŞ ARASINDANNNNNNNNNNNNNNNN_______

1-Mide bulantısı......................................... ......................11 hamişte görüldü

2-Baş dönmesi........................................... .....................5 hamişte görüldü

3-Tansiyon düşmesi........................................... .............4 hamişte görüldü

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık......................................8 hamişte görüldü

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP............................13 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı............................................ .....................8 hamişte görüldü

8-Akıntı artması........................................... ...................6 hamişte görüldü

9-Göğüslerde hassasiyet........................................ ........13 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. ........10 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması........................................6 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma............................................. ......10 hamişte görüldü

14-Uyku hali.............................................. .....................8 hamişte görüldü

15-Halsizlik......................................... ..........................9 hamişte görüldü

16-Ağızda kuruluk........................................... ..............4 hamişte görüldü

17-Ağızda metal tadı hissetmek......................................... 3 hamişte görüldü

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için).....................1 hamişte görüldü

20-İdrar kokusunda değişme........................................... .............4 hamişte görüldü

21-Kokulara aşırı hassasiyet .................................................. ...7 hamişte görüldü

22-Gazlı olmak .................................................. ...................9 hamişte görüldü

23-Mide yanması........................................... ........................2 hamişte görüldü

25-Bel kalınlaşması...................................... .........................2 hamişte görüldü

26-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak) ........................6 hamişte görüldü

27-Karın bölgesinde çizgiler belirmesi....................................1 hamişte görüldü

28-Ellerin kuruması.......................................... ..........2 hamişte görüldü

29-Aşırı duygusallık....................................... ..............4 hamişte görüldü

30-Vücut ısısının yükselmesi ..........................................1 hamişte görüldü

31-Lekelenme olması (açık pembe,kahverengi,çok az kan gelmesi).......................3 hamişte görüldü

32-İştahın açılması (aşerme).......................................... ...4 hamişte görüldü

33-Göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluşması......................................3 hamişte görüldü

34-Aşırı kulak çınlaması......................................... ................1 hamişte görüldü

35-Gece uykusuzluk çekme............................................. ..........2 hamişte görüldü

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen biz 17. ve 22. gün ilişkiye girdik yani korunmayı o zaman bıraktık sizce hamilelik olur mu ben yumurtlama günüm geçmiştir diye umutlu değilim bu ay aranızda bu şekilde hamile kalan var mı?

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen biz 17. ve 22. gün ilişkiye girdik yani korunmayı o zaman bıraktık sizce hamilelik olur mu ben yumurtlama günüm geçmiştir diye umutlu değilim bu ay aranızda bu şekilde hamile kalan var mı?

Canım hiç belli olmaz belkide senin yumurtlama zamanın geç oluyordurr.o gunlerdede bır cok kısının hamıs kaldıgı oldu.inşallah mujdelı haberlerını paylaşırsın bızlerlea.s.

Yaaa hamişler bizle belirtilerinizi paylaşırmısın lütfen.kimse okumuyormu bu başlığı :oklava:

Yaaa hamişler bizle belirtilerinizi paylaşırmısın lütfen.kimse okumuyormu bu başlığı :oklava:

korktum senden de henüz hamiş olmadığım halde belirtilerimi yazıyorum:1shok:sırnaşık şey canımcım bende 4 kez falan hafif ve kısa süreli mide bulantısı oldu, bi kez başım döner gibi oldu ama emin diilm bundan,göğüslerim normalde adetime 10 gün falan belirti verirken şimdi 4 gün kalmasına rağmen tık yok, akşamları üşüyorum, 5-6 gündür her gün ve nerdeyse gün boyu midemde yanma var, dün pek sevmediğim bi yemeği yemek için çıldırdımsırnaşık şey , 2 kere bi göğsümde çok hafif ve kısa süreli ağrı oldu... hmmmm başka gelmedi aklıma gelirse valla yazıcam, söz:sm_confused:
müjdeyi verirsem listeye hepsini eklersin artıkyerimseniben

EĞER ADETİN 30 GÜNDE BİR YADA DAHAFAZLA ŞEKİLDE OLUYOSA OLABİLİR..30 GÜNDEN AZSA.ÇOK ZOR..AMA YİNEDE ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ CANIM..HAYIRLISI OLSUN

korktum senden de henüz hamiş olmadığım halde belirtilerimi yazıyorum:1shok:sırnaşık şey canımcım bende 4 kez falan hafif ve kısa süreli mide bulantısı oldu, bi kez başım döner gibi oldu ama emin diilm bundan,göğüslerim normalde adetime 10 gün falan belirti verirken şimdi 4 gün kalmasına rağmen tık yok, akşamları üşüyorum, 5-6 gündür her gün ve nerdeyse gün boyu midemde yanma var, dün pek sevmediğim bi yemeği yemek için çıldırdımsırnaşık şey , 2 kere bi göğsümde çok hafif ve kısa süreli ağrı oldu... hmmmm başka gelmedi aklıma gelirse valla yazıcam, söz:sm_confused:
müjdeyi verirsem listeye hepsini eklersin artıkyerimseniben

HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH HAMİŞ KALIRSINDA LİSTEYE EKLERİZ BELİRTİLERİNİ...yerimseniben

hamiş olmak isteyenler - anniş adayları ve güzel annişlerimizzzzz....size yepyeni bir topic......

öncelikle anniş ve anniş adayları gebeliklerinizi nasıl öğrendiniz? gebe kalmak için ne kadar mücadele verdiniz? neler yaptınız? belirtileriniz nelerdi???

benim gibi hamişliği bekleyenler bizlerde bu tecrübelerden kendimize pay çıkartıp yaşadıklarımızı burada paylaşalım...

öncelikle bir belirti listesi hazırladım...anniş adayı ve annişler gebeliğinizi öğrenmeden önce bunlardan hangilerini yaşadınız? ve eklemek istedikleriniz farklı belirtiler varsa bunlarıda ekleyebiliriz....

1-Mide bulantısı-ilk aylarda az

2-Baş dönmesi

3-Tansiyon düşmesi

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, KRAMP

6-Kirpiklerin karışması -bir arkadşım öyle demişti

7-Bel ağrısı-evet ve hala var

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet-evet

10-Göğüslerde şişme-evet

11-Göğüs uçlarının acıması-evet
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması

13-Sık idrara çıkma-hemde baya bir fazla

14-Uyku hali-evet

15-Halsizlik-evet

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

19-Göz bebeklerinin büyümesi ( gözünden anlarım diyenler için)

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi-evet

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme(içerisi sıcak)[/

bende bunlar oldu,ama tabi herkezde değişiyor sanırım.isteyen herkezin hayırlısıyla bebek sahibi olmasını temenni ederim arkadaşlaryerimseniben

______26 HAMİŞ ARASINDANNNNNNNNNNNNNNNN_______

1-Mide bulantısı......................................... ......................12 hamişte görüldü

6-Kirpiklerin karışması......................................................1 hamişte görüldü

7-Bel ağrısı............................................ .....................9 hamişte görüldü

9-Göğüslerde hassasiyet........................................ ........14 hamişte görüldü

10-Göğüslerde şişme............................................. ........11 hamişte görüldü

11-Göğüs uçlarının acıması........................................7 hamişte görüldü

13-Sık idrara çıkma............................................. ......11 hamişte görüldü

14-Uyku hali.............................................. .....................9 hamişte görüldü

15-Halsizlik......................................... ..........................10 hamişte görüldü

kızlar beni bi değerlendirin yavvv

ısımı son 6 gündür ölçüyorum....adetimin

20. günü 36.6
21. günü 36.7
22. günü 36.6
23. günü 36.5
24. günü 36.6
25. günü 36.7

25 günde bir oluyorum...hala adet olmadım...bu gün olmam lazımdı..ısımdada bi düşme yok...sabah test yaptım negatif...sizce durumum nedir kızlar?

kızlar beni bi değerlendirin yavvv

ısımı son 6 gündür ölçüyorum....adetimin

20. günü 36.6
21. günü 36.7
22. günü 36.6
23. günü 36.5
24. günü 36.6
25. günü 36.7

25 günde bir oluyorum...hala adet olmadım...bu gün olmam lazımdı..ısımdada bi düşme yok...sabah test yaptım negatif...sizce durumum nedir kızlar?

cnm adetinden 12 ya da 14 gün önce yumurtlama gerçekleşir. o yüzden ısadece sı ölçümüne göre değerlendirme yapma...

Back